5.

6.8K 361 91
                                    

Jimin çok mutluydu. Jungkook'un onu merak etmesine sevinmişti. Tam da Taehyung'un dediği gibi olmuş ve birkaç gün telefonunu kapalı tuttuğunda meraklandırmıştı onu.

Birkaç gün daha ortalarda olmayıp tekrar Jungkook'a uğramayı düşünüyordu. Ama ihtiyaçlarını almak için markete uğraması gerekiyordu. Evinin 3 sokak aşağısında bir market vardı fakat o evinin hemen yanındaki büyük alışveriş merkezini tercih etti. Her mantıklı insan öyle yapardı.

Gelmişken kendine bir kahve almayı da ihmal etmeyecekti. Mutfak için gerekli olan eşyaları ve yiyecekleri aldıktan sonra tam çıkıyordu ki kahve almadığını fark etti. Bu yüzden arkasını dönüp kahve dükkanına ilerlemeye başladı. Yani en azından planı buydu.

Fakat arkasına döner dönmez Jungkook'u görmüştü. Normalde sevinmesi gerekirdi fakat yanındaki kişi sevinmesine engel oluyordu. Jungkook ve sevgilisi Heeyoung gülerek birbirlerine bir şeyler anlatıyorlar ve kahvelerini içiyorlardı.

Jimin gözlerinin dolduğunu hissetti. Poşetleri düşürmek üzereydi fakat takmadı. Aksine kendisini de şu an yere bırakmak istiyordu. Onların dikkatini çekmemek için gidecekti ve evde ağlayacaktı ama tam o anda Jungkook'un masadaki elinin üstüne eline koydu Heeyoung. Elini tuttu ve okşamaya başladı.

Jimin'in canını yakan şey ise Jungkook'un buna kötü bir tepki vermeden aynı şekilde gülerek konuşmaya devam etmesiydi. Jimin daha fazla dayanamayacağını anladı ve arkasını dönüp sarsık adımlarla evine yürümeye başladı.

bolumler cok kisa lan

kapagi degistirmek istedim bi an siz ne dusunuyosunuz?????

just friendsWhere stories live. Discover now