14.

972 61 3
                                    

-Levi-

Právě je to šest měsíců co Eren zmizel.
Beze stopy se vypařil. Jak on tak i Armin. Mám o něj strach,  ale před šesti měsíci jsem naposledy mluvil s Kennym. Mám strach,  že ho unesl. Mám moc velký strach,  že mu nějak ublížil.

-Eren-

Už je to šest měsíců. Šest měsíců utrpení, pláče bolesti a ztráty blízkých. Před jedním měsícem zemřel Armin. Jeho ztráta mě moc bolela a bolí. A kde to jsem? Co se to děje? Jsem u Kebnyho. Už šest měsíců nechal Leviho slib dodržel,  ale já trpím. Bije mě bičem, jídlo dostanu jen jednou za týden, nepouští mě ven, mám na rukou a nohou řetězy a nejhorší je to že nevím co je s Levim. Zda na mě nezapomněl,  nebo mě hledá. Uslyšel jsem kroky, a pak se otevřeli dveře. V nich stál Kenny s fotoaparátem.
,,Vstávej!"Vzal mě za vlasy a povině jsem si klekl.
,,Budu tě fotit a budeš se koukat do objektivu"Přikývl jsem.
Fotil mě a já jen klečel a do očí se mi hrnuly slzy.
,,Teď jdu vyvolat ty fotky a poslat je Levimu snad se mu budou líbit "Zasmál se a odešel z místnosti.
Spustil jsem řev a pláč dohromady. Ne ze vzteku. Ze smutku, chtíče jít za Levim, objímat ho a líbat. Došlo mi,  že Levim je jediný člověk kterého miluji a milovat budu.

-O dva dny později-
-Levi-

Právě mi přišla pošta. Otevřel jsem dopis a v něm byly fotky byl na nich Eren?! Vypadal hrozně jako kdyby ho mlátil mučil hladem. A pak tam byla fotka Armina. On se rozpadá?! On je mrtvý?! On zabil Armina!! Chtělo se mi z té fotky brečet. Bylo mi jasné,  že za to mohl Kenny. Šel jsem zpátky do bytu. Otevřel jsem dveře zul si boty a uslyšel jsem hlas.
,,Děje se něco zlato? "
,,Ne nic Marco.. "
,,Vážně?" Přikývl jsem.
,,Kdyby něco víš co"olízl mi ucho a dal mi letmý polibek na pusu.

Miluješ Mě? | Do You Love Me?Where stories live. Discover now