44. První Konec (Smutný)

326 14 1
                                    

Levi-Tučne
Eren-Normálně

Teď tu ležím jako hadr. Na zemi a opíjím se. Opíjím se za to, že to udělal. Už máš nic nespojuje. Nic, vůbec nic. Jsem odhozený. Sám. Bez pomoci. Kretén.

Ta operace já měl možnost, ale jsem takový srab a bál jsem se že ho ztratím a pak jsem došel k tomu, že kdyby jsem ji podstoupil vše by bylo jinak. Možná bych tu byl déle? Ale to je jedno.
.
Lásko místo operace se koná pohřeb, a ty víš koho. Sedíš a pozoruješ tu rakev. Tu rakev ve které je tělo. A to tělo patří mě. Sedíš tam a pláčeš. Stejně jako naše tři krásné děti. Budete mi chybět moje děti, Vážně mi budete chybět. Stejně jako ty.

Už nikdy neuslyším tvůj vzdych s mým jménem, už nikdy vás neobjemu a necítím vaše polibky na mých bledých tvářích. Tvé oči má lásko, mi budou chybět. Jak jsme se poznali, na to budu rád vzpomínat, ty naše sexy nádherné sexy u, kterých se zasměju.

Tvůj hlas. Ten budu postrádat. Pozoruješ mě jak tam ležím a svírám naší fotku v mých mrtvých rukách. Lásko neplakej sedím hned vedle tebe, nikdy tě neopustím a budu stále ležet vedle tebe. Možná to tak mělo být. Možná ne.

Já to teď neřeším, řeším tebe lásko moje. Sleduji tě jak se třepeš. Nikol tě drží za ruku a taky pláče. Jak moc mi chybí její úsměv.

Kass dceruško moje.
Nezabývej se mojí smrtí, máš vlastní život, nikdy se neohlížej zpět. Bude z tebe výborná lékařka, zachráníš spoustu lidí a já tě budu pozorovat a chránit tě.

Sebo
Můj klučino ani nevíš jak jsem šťastný, že tě máme, vždy jsem tě měl moc rád a pozoroval tě jak rozteš. A hledáš svého kluka. Neboj vím to. Nikomu to neřeknu bude to naše tajemství jo?

Vikki moje nevlastní dceruško
Vždy jsi byla šťastná, i kdy jsi zažívala takové peklo, peklo jménem otec. Vždy jsi byla ta usmívává holčička a ten tvůj hlas. Škoda že ho slyším naposled. Zpívat.. Ale smutnou písničku. Moje zmrzlinová holko..

Nikolko princezno moje
Vždy jsem tě měl nejradši a cítil k tobě hodně. To první lásky plné objetí, které jsi mi dala ve třech letech na něj nezapomenu. Ten tvůj smích. Ten bezstarostný smích, a úsměv dokázali vše skrývat. Nikdy neuvidím jak se má krásná holčička vdá, a bude mít děti. Chtěl jsem zažít ten pocit toho "Děda nám to dovolil" "Dědo máme tě rádi" jak krásné by to bylo, že? Nikdy to neuslyším a necítím jejich objetí. Budeš mi chybět princezno.

Levi má lásko
Ty mi budeš chybět nejvíc. To tvé stále mrmlání a uklízení taky. Naše nádherné sexy a všechno co jsme spolu zažily, a ty mi budeš chybět. Tvé nádherné havraní vlasy a modré oči. Niki tě má ráda, vím to. Lásko moje. Neplakej nepřeji si, aby jsi byl smutný. Žij vlastní život a jdi dál. Nezestarneme spolu, ale prosím, lásko moje jediná nezabijej se. Nestojí to za to. Ty tvé vzdychy Levi, lásko. Já se bez nich neobejdu. Budeš mi chybět ty i tvůj kamarád tam dole. Chci tě naposledy vidět tě usmát a zasmát se. Nikdy nezapomenu na ty krásné chvilky a ne jen na ty sexuální. Ta rakovina, za ní mohu já ne ty.

Stojím před vámi cítím dotek na mém rameni.

,,Můžeme Erene?"

,,Jistě Armine"

Šel jsem za ním a kam? Tam kde se sejdeme za spoustu let. V nebi Lásko kde patříš i ty.
Zbohem

-Konec-

-Ták je tu první Konec pokud jste chtěli to akčnější! Teď už vydám druhý díl šťastný a řekněte který se vám líbil víc-

Miluješ Mě? | Do You Love Me?حيث تعيش القصص. اكتشف الآن