2.Him

1.3K 77 5
                                    

*PORNESTE MELODIA* 

-STOP ! –am tipat cat am putut de tare .

Tata a franat brusc , iar mama cred ca s-a dat cu capul de geam , insa nu sunt sigura. Cei doi s-au uitat nervosi la mine . Am incercat sa deschis usa masini insa nu am reusit.

-Deschide ! –am strigat la tata nervoasa.Acesta nu a zis nimic , doar m-a privit nedumerit.

-Nu o sa deschid pentru a lua un betivan de pe strazi . – a spus el ferm si a pornit dinou masina.

-Dar daca..-am spus incet si temator .

-Nu , e doar un adolescent care a baut pana nu a mai putut si uite unde a ajuns. –a spus mama rece.

Nu am mai scos nici un cuvant si am injurat in sinea mea pe cei doi parinti care erau niste oameni reci, fara inima. Corpul acela a ramas in  spate si vedeam cum se indeparteaza..daca era el..daca..nu..e imposibil , nu are cum. Nu cred ca e vre-o sansa sa fie el .Mi-am scuturat capul nervoasa si m-am asezat mai bine la locul meu .Mi-am proptit capul de geam si nu imi puteam lua gandul de la tatuajul pe care l-am vazut. Dar daca..mi s-a parut. Daca nu era el. Insa ceva in mintea mea ma omora si ma lasa fara aer , doar la gandul ca era el si ca eu nu am facut nimic. Nu l-am salvat  .

Tot drumul nu am zis nimic. Cand am ajuns in fata casei am iesit din masina rapid trantind totul in urma mea. Mama si tata se uitau nervosi la mine, insa nu imi pasa. Am mers direct in camera mea si am luat telefonul in mana , pe care l-am lasat acasa. Am deschis twitter-ul si mii de mesaje adresate lui Harry erau afisate. Nu vroiam sa citesc, stiam ca o sa plang iar ,insa am facuto.

„Harry, frate te vrem acasa. Vrem sa ne mai zici glumele tale idioate fara haz. O sa iti cumpar 20 de pisici, o sa fac totul doar ca tu sa vi acasa. Ne lipsesti asa mult”  a postat Liam . Dinou am inceput sa plang. Simteam ca raman fara aer , la gandul ca el e acolo afara..nu putea sa dispara asa. Nu cred ca ar fi plecat  de buna voie. Nu ne-ar fi parasit .

„Hei Harry. Nu ma cunosti , dar eu stiu totul despre tine. Sunt directionr ceea ce e echivalent cu un agent FBI de 60 de ani , doar ca noi aratam mai bine. Nu am avut ocazia sa te cunosc , insa imi doresc asta mai mult decat orice pe lume. Da-mi ocazia sa iti vad ochii  , sa iti ating pielea , sa te aud spunand „buna” sa…iti spun cat de mult de ador . Da-mi ocazia sa traiesc cea mai buna zi a mea si apoi voi putea murit linistita. Vino acasa „  Era prea mult. Era prea mult. Inima imi batea frenetic si simteam cum tot corpul tremura. Trebuia sa stiu ca nu era el , trebuie sa stiu ca e un om oarecare , trebuie sa stiu ca nu am trecut pe langa idolul meu si l-am lasat sa moara. TREBUIE SA STIU .

Am iesit pe hol.Nu era nimeni din fericire. TV-ul era pornit in camera la mama , deci ai mei erau acolo. Am coborat jos si am incercat sa nu ma lovesc de chestiile ascunde in intuneric. Din fericire nu m-am lovit de nimic. Am luat cheile din scoica de pe masa si am descuiat usa . Afara inca ploua . Inima imi batea extrem de tare . M-am uitat in curte unde masina lui tata era parcata. Unde era masina mea ? M-am intins pentru a vedea mai bine si acolo era. Audi-ul meu statea si astepta sa fie readus la viata. Nu l-am mai pornit de ceva vreme , caci nu prea aveam ce sa fac prin oras. Nu sunt o persoana sociabila. Am intrat inapoi in casa si m-am uitat spre ceas care indica ora 21:20 . Am luat cheile masini si am fugit afara.

 

Odata ajunsa in masina m-am asigurat ca nu fac foarte mult zgomot insa , nu sunt o persoana silentioasa. Am iesit in graba din curtea casei , insa in oglinda am vazut la geamul de la camera parintilor ca au aprins lumina. La dracu. Am luat-o rapid din loc . Am dus pedala pana la podea si goneam prin ploaia deasa . In scurt timp am ajuns pe drumul acela mai laturalinic. Am parcat masina pe margiena drumului si am inceput sa alerg pe drum. Simteam picuri reci de apa pe mine , insa nu ma deranja. Trebuie sa ma asigur .

 

Cred ca am oprit prea departe caci nici urma de el..sau poate ea. Am mers timp de 10 minute prin ploaie . Am mers si pe marginea drumului prin iarba deasa si uda ,zgariindu-ma la picioare si nimic. Daca cineva l-a luat pe acel om cu masina..poate am venit degeaba .M-am intors pe calacaie si am pornit inapoi spre masina. Acum stiam si inima imi era si mai franta caci tot nu are nimeni idee unde e Harry .Am inceput sa merg mai repede frigul lovindu-ma brusc.

Cand brusc un titait de masina m-a facut sa ma intorc. Masina venea cu viteza din spatele meu si cand m-am intors farurile mi-au intrat in ochii . O alta masina venea din spatele acesteia si aceea a luminat un mic corp care era mai departe de mine. Acel mic corp se misca leganat . El..el. Nu am mai vazut nimic in fata ochiilor decat  figura inalta care se apropria incet. Am inceput sa fug spre el. Am inceput sa fug ca si cum in urma mea era cel mai rau cosmar si daca ajung la el ..el il va face sa dispara. O masina a trecut pe langa mine si m-a udat din cap pana in picioare, dar nu imi pasa. Daca era el ..daca e el. El trebuie sa fie. Blugi lui nergi stramti , de ce nu m-am gandit la asta. Parul imi zbura dintr-o parte in alta si imi era lipit de fata. Nu aveam decat un maieu pe mine si niste pantaloni scurti dintr-un material subtire. Insa frigul nu a ajuns la mine , deoarece adrenalina era prea mare.Am inceput sa alerg cand am vazut ca cel din fata mea a cazut lat la pamant.  Cand am ajuns in fata lui lacrimi involuntare mi-au aparut in ochii .El..era el..fata lui frumoasa era brazdata de rani , parul lui cret odata ii era lipi de fata . Si pieptul sau ii era la vedere . M-am aruncat in genunchi langa el si i-am luat capul in maini , scuturandu-l cat de tare am putut. I-am apucat bratul si l-am scuturat mai tare , ca atunci cand mi-am luat mana sa sesize sange pe palma mea.

Ochii imi erau acum inundati de lacrimi si ploaia care se revarsa pe mine nu ma ajuta deloc. Ii indepartam de pe chipul perfect fiecare strop de apa si incercam sa ii dau din caldura corpului meu. Il strigam numele din secunda in secunda. Am simtit telefonul vibrand in buzunarul meu si l-am scos repede. Mama. Am raspuns si nu am lasat-o sa scoata nici un cuvant .

-Mama vino acum pe sosea. ACUM ! –am spus tare in telefon si am inchis.

L-am mai scuturat putin insa nimic. Am inceput sa imi fac griji. Daca stai prea mult lesinat nu intri in coma ? Ii priveam chipul si nu lasam ca ploaia rece sa il loveasca. Incercam sa il protejez cu micul meu corp . O luminita se apropria de noi .

-Bella !  - a strigat mama cand m-a vazut la pamant .sa nu mai ple-a continuat ea fara a putea termina propozitia.

-Harry..Harry ! –am strigat , insa vocea mea era mai mica ca niciodata. Ce s-a intamplat cu el..de ce e asa , de ce e aici ? I-am ridicat capul de pe pamantul rece si i-am indepartat cateva sufite de par de pe fata.

-Bella ce crezi ca ..- a tipat tata apropriindu-se cu o lanterna de noi .

-E el..e el..- e tot ce am putu spune in timp ce zambeam si plangeam in acelasi timp.

Si cam asta a fost . Scuzati ca a fost asa scurta , dar ma revansez la urmatoarea parte. Vreau sa multumeeeesc din inima lui Bocea [ @HeroineHS ] , care mi-a dat cateva idei geniale.  <3 

Kiss-s xoxo-Clau 

Savior ( A Harry Styles - FanFiction )Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum