7.Feelings

1.1K 70 3
                                    

*PORNESTE MELODIA* 

As putea uita de tot din jurul meu , la fel as putea putea uita de prieteni , familie , oamenii din jurul meu…as putea uita de propria mea viata si m-as lasa in bratele lui puternice . Ca el sa ma duca unde el doreste , sa zboare cu mine mai repde decat insusi gandul . In bratele lui m-ar putea lovi zeci de gloante , caci nu as simti durere , nu as simti frica , panica , tristeste…nu as simti nimic , decat iubirea ce io port . Iubirea aia care ma face sa uit de mine , care ma face sa il pun pe el pe locul intai , iubirea aia care imi face corpul sa arda , iubirea aia care imi face inima sa bata mai repede , insa aceiasi iubirea care mi-ar putea face inima sa se opreasca din a batea . Si nu m-as supara daca ar face asta , m-as bucura sa mor acolo , in bratele lui . Dar mi-ar parea rau ca nu ii voi mai vedea niciodata ochii verzi de jad , dupa care plang milioane de fete , acei ochii care imi transmiteau iubire si printr-o poza de pe peretele meu , sau o poza formata din miliarde de pixeli . Mi-ar parea rau ca l-am lasat sa fuga din bratele mele …mi-ar parea arau ca l-am avut langa mine  , i-am simtit pilea fina si buzele sale au fost presate de ale mele si eu am lasat asta sa se termine.

Dar nu pot fi egoista si plus nu pot fi chiar asa de visatoare. El doar  a vrut sa satisfaca o fana . Acum , imi era in fata , iar , si inca nu eram sigura daca am inebunit de-a binelea sau daca asta e cel mai realist vis pe care l-am avut vreodata . Ma uram , ma uram pentru ca m-am lasat prada sentimentelor , m-am lasat prada suparari si am fost imbatat de aroma buzelor lui fine , asa de fine incat nici matasea insasi nu le puteau intrece . Nici valurile care se izbesc zilnic de cele mai ascutite stanci si nici cele mai crunte furtuni nu imi puteau descrie acum nelinistea pe care o aveam in mine. Capul imi vajaia si mainile imi tremurau .

Era imbrcat intr-o pereche de pantaloni negri , nu asa stramti ca cei pe care ii purta odinioara , insa destul de stramti. Un tricou negru , pe care daca nu as putea jura ca eu i l-am dat cu mainile mele , eram sigura ca e a lui , caci i se potrivea ca o manusa . Parul ravasit si dat pe spate cu unele bucle deja prea lungi .Ochii ii sclipeau in lumina calda a dimineti si mainile sale mari si puternici ii atarnau pe langa corp. Tatuajele lui ii ieseau prea frumos din tricou si cele doua randunici de pe piept ii erau la vedere. A trebuit sa clipesc foarte des pentru a-mi da seama ca nu e o alta poza in marime naturala.

S-a apropriat de mine si am avut nevoie de tot curajul din mine pentru a nu ma ridica si a o lua la fuga in casa. Cum se apropria mai mult ii simtem mirosul , unul divin si oarecum cunoscut , insa emanat de el era de un miliard de ori mai divin. Mi-am incretit nasul cand el s-a pus langa mine pe banca , pe care in timpul veri am facut-o refugiul meu. Era o banca mare din lemn si era acoperita cu tot felul de paturi si perini .

-Ti-am folosit gelul de dus – a spus el zambind si provocandu-mi alt roi de fluturasi in stomac .

Evident ca l-a folosit. Era cu aroma de vanilie si menta .  Stiam doar ca el miroase mereu a menta , insa niciodata nu am stiut daca e ceva real , sau daca e un alt fact pe care eu nu voi putea niciodata sa il deslusesc. Si faptul ca el s-a spalat cu gelul meu de dus , imi dadea un gand ca eu sa nu mai ating sticla aia niciodata , sa o las acolo sa ramana pana cand voi muri . Insa mi-am  scuturat capul pentru a alunga gandurile mele care ma faceau sa par o ciudata mai mare decat sunt acum .

-La ce te gandesti ? –mi-a spus el serios , probabil sesizand cand mi-am scuturat capul .

-Oh , nu vrei sa sti – am spus repede simtind cu obraji imi iau foc , insa stiam ca nu voi parea rosie deoarece pielea mea era prea …palida.

Savior ( A Harry Styles - FanFiction )Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum