4. Stay

1.3K 74 3
                                    

*PORNESTE MELODIA* 

-Um , daca esti ok o sa-ti aduc niste haine de schimb . – am spus rapid si m-am intors pe calcaie iesind din camera.

-Uh..eu – a inceput el. Vocea lui era grava …exact asa cum imi imaginam. Cand el vorbea auzeam ingerii cum canta la harpa , America facea pace cu Rusia , si toate razboaiele lumi se termina. M-am intors si m-am uitat la el. Am incercat sa schitez un zambet sperand ca nu arat crispata.

-Da ? – am spus cu o voce ciudata. El doar statea acolo ca un rockstar perfect ce e .

-M-multumesc eu nu stiu cum sa..ce –a incercat el sa vorbeasca. Insa picioarele mele au devenit mai stabile si mai curajoase as ca mi-au purtat corpul langa el. Ce dracu fac ?!

M-am asezat la marginea patului langa el. Plapuma il acoperea pana la jumatatea pieptului , randunicile de pe piept fiindu-i dezgolite. Mi-am asezat mana pe a lui , care se odihnea pe stomacul lui si i-am zambit .

-Nu ai de ce sa imi multumesti Harry . – am spus sincer si din inima . Si asa era. El m-a salvat de mii de ori si faptul ca si eu am putut face ceva pentru el imi face inima sa bata frenetic. M-am ridicat de pe pat si am mers spre usa. Ii simteam privirea pe mine si ma ardea la propriu .

-A-ar trebui sa te schimbi si tu , inca esti uda si – a spus el cu un ton grav si oarecum ingrjorator insa l-am oprit.

-Da , nu iti fa griji .- am spus zambind si am iesit afara din camera.

Am mers la tata si i-am spus ca voi lua cateva haine de la el . Acesta a aprobat si a zambit cald. Am urcat inapoi , auzind in urmea mea cum usa de la intrare s-a inchis semn ca mama si tata l-au condus pe doctor. Apoi susoteli s-a auzit. Mi-am scuturat capul ignorand vocea din capul meu care imi zicea sa stau sa ascult si am urcat sus . Usa de la camera mea era deschisa si prin ea l-am putut observa pe Harry care statea pe pat cu ochii inchisi. Am zambit in sinea mea si am mers spre camera parintilor. Dupa 10 minute de cautat prin dulap nu am gasit nimic din ce i s-ar potrivi asa ca am hotarat sa iau niste haine de la fratele meu. Din fericirea arata cam la fel ca Harry doar ca mai slabut si aveau oarecum acelasi stil…oarecum .

Am mers in camera lui Matt fericita ca el e plecat la iubita sa ,Mia .Am deschis dulapul si am luat niste jeansi negri , un tricou negru si o pereche de boxeri .Da poate asta nu era chiar stilul lui si poate ca am citit prea mult fanfictionuri dar in fine. Am mers in camera si i-am lasat hainiele pe masuta cu machiaje apoi am iesit in liniste.

-Hei – vocea lui m-a facut sa trear . M-am intors spre el si am afisat cel mai mare si dragut zambet al meu .

-Da ?-am spus aplecandu-mi capul intr-o parte .

-Um e camera ta ?- a intrebat el uitandu-se prin camera.

-Da –am spus razand.

-Oh si tu unde o sa stai ? –a spus el unindu-si genele in confuzie. Doamne puteam sa lesin. Tine-te bine Bella.

-Jos . –am spus si m-am indreptat spre iesire.

-Nu ! –a spus rapid.

-Poftim  ? Nu eu sunt ok ..-am zis cu fata spre usa.

-Poti sta aici ..te rog –atunci am simtit ca o sa lesin. Picioarele mele se miscau involuntar . M-am intors dinou spre el si i-am zambit . El a zis sa stau cu el..cu Harry in camera o Doamne o sa am un moment de fangirling chiar  acum .

Savior ( A Harry Styles - FanFiction )Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum