Capitolul 10

1.5K 71 0
                                    

    Iar scoala, iar treziri dimineața, nu ca nu as fii obișnuita, ma ridic și văd ca mai am o ora pana începe scoala, așa ca decid sa ma duc sa in Bucătărie sa mananc, dar mi-am adus aminte ca nu am mai vorbit cu mama.  Îmi pun niște paste in farfurie, și ma așez la masa in timp ce o apelez pe mama.
    C.t deschisă
Eu: Hei mama, ce faci.?
Ma: Bina Draga, uite tot cu munca, tu?
Eu: Bine, îți manac pastele, pana încep scoala. Când vii.
  Ma: Duminica aceasta, îmi cer iertare scumpo ca am plecat așa, dar chand ajung acasa, ieșim undeva, ce zici?
  Eu: Ok mama, spor la treaba. Pupici
Ma: Succes la scoala.
   C.t închisă.
   Gata am rezolvat încă o activitate pe ziua de astăzi, mai trebuie sa discut și cu Christian. Chiar sunt curioasa totuși ce a vrut sa ma întrebe.
*****
   Chiar acum ma duc singura spre propiam moarte, da, presupun ca ați ghicit, mai am câteva trepte și ajung in sera. Deschid ușile mari de sticla și Pășesc timida in gigantica sera ce ascundea sute de flori. I-am văzut, acei ochi negri și misterioși, se uitau la mine, ma verificau din cap pana in picioare. Revino-ți Eleni, spune ceva.
  Eu: Am venit, ce vrei.
     Spun rece și indiferenta amintindu-mi ce am vorbit cu Eliot.
Chris: Ce s-a întâmplat Eleni, te-ai trezit cu fata la cearșaf.
   Ha, face ca atmosfera sa fie și mai apsasatoare, ce indiferent, ce bou.
Eu: Trebuie sa ajung la munca Christian, spune o data ce vrei.
  Chris: Favoarea.
   Spune și faci apăsați și mici spre mine, eu aflându-mă cu spatele de geamul prim care poți sa vezi afara, la intrarea in scoala, cum naibi am ajuns tocmai aici, parca el stătea in locul meu, iar eu...... nu mai contează, ce conteaza acum este ca sta la trei centimentri de mine, îmi pot simți respirația, oameni buni, drumul meu de acces de a fugii de aici nu mai este, pentru ca brațele lui s-au pus de o parte și de alta a capului meu, dat fiind faptul ca este mai înaltă ca mine cu douăzeci de centimentri.
   Eu: Ce favoare vrei, eu nu îți fac nicio favoare, am aflat totul Christian, Eliot nu a vrut sa se culce cu mine, a vrut doar sa îmi dea ceva. Asa ca suntem kit.
     Acesta ma privește oarecum și confuz și nepăsător și furioas in acelas timp, cum pot acei ochi sa fie atât de misterios, acum și pe mine m-au făcut confuza.
   Chris: O, atunci haide sa îți fac alta favoare, cum ar fii sa nu spun nimănui ca tu Defapt ai venit prin bursa și ca Defapt trăiești intr-un bloc care mai are puțin și se dărâma.
    Când am auzit tot curajul mea s-a dus pe apa sâmbetei, cerul parca mi-a picat in cap și simteam cum ma sufoc, cum a reușit și de data asta?!Chiar nu mi-a trecut prin cap ca o sa se gândească la așa ceva, credeam ca.......s-a schimbat, dar se pare ca a rămas fiecare pentru fiecare.
  Chris: Ce Eli, ți-a mâncat pisica limba, acum ești gata sa îmi auzi propunerea.
  Nu pot sa duc o viata grea din cauza lui, chiar nu îmi pot permite sa duc o viata de coșmar din cauza lui, de pare ca ma încolțit, din nou.
   Eu: Afurisitule, spune odată ce vrei.
  Chris: Sa te prefaci ca ești iubita mea.
    What, el ce tocmai a zis, nu, nu se poate sa fii înțeles asta, este o greseala, urechiiile mele au o problema, nu se poate sa fii spus asta, nu?
  Eu: Poftim, ai zis cumva ca vrei sa ma prefac iubita ta?
Chris: Da, cred ca am spus-o foarte clar.
    Visează incontinuare băiatule, asta nu o sa...........se......întâmple, o fir-ar chiar o sa se intample, de ce, de ce, de ce am o viata așa cruda, mai întâi a murit tata, apoi mama nu mai are timp de mine, apoi la-am cunoscut pe tipul asta.
   Eu: In fata cui sa ma prefac.
  Chris: Știam eu ca o sa fii de-acord, timp de o luna o sa fim ,,împreuna" așa ca nu ai voie sa spui nimănui, nici măcar lui Giny, prietenei tale din seara aia, di altor prietenii de-ai tai, și in primul rând lui Eliot. Dacă ai spus ceva, o sa ma asigur ca și eu sa spun ceva.
Eu: Și ma tog, in ce te-ai băgat de trebuie sa se întâmple asta?
Chris: Nu este treaba ta, acum fii o iubita cuminte și nu mai pune atâtea întrebări.
    Spune marait și se îndreaptă spre ieșire nu înainte sa ii spun și eu ceva.
  Eu: Te urăsc, Christian Black.
     Ajunsă acasa, m-am trântit in pat și am început sa plâng, chiar am cea mai de cacat viata, din toate viețile, am fost la munca doar cu corpul, pentru ca mintea mea zbura tot timpul la discuția mea cu Christian, Victoria ma tot zăpăcea, și chiar se lauda ca s-s culcat cu unu din echipa de fotbal, de parca puțin îmi pasa mie de relatiiile ei,și cedasem, i-am spus sa ma lase naibii odată sa îmi fac treaba, și mare greseala am făcut, pentru ca ,,matusa" mi-a mai tăiat din salariu. Ce pot sa zic ce-a mai minunata zii. Cu Xonia nu am mai vorbit, nici cu Giny sau Eliot cu totuși ca m-au sunat, și cel mai tare îmi este frica ca o sa îmi pierd prietenii, pentru ca niciunul din ei nu au fost de-acord cu Christian, chiar și Eliot mi-a spus ca întrece câteodată măsura, dar o sa ii mint si asta o sa ma doară cel mai tare, mie nu îmi place sa îmi mint prietenii, pun pariu ca nu o sa vrea sa mai fie prietenii cu o mincinoasa, cum o sa ii mint ca îl iubesc pe Christian, Xoni ma cunoaște de când sunt mica, o sa se prindă ca mint, iar viata mea de la liceu o sa se transforme intr-un coșmar, totul din cauza lui. A acelui diavol in forma umană.

BLAKE EYES Where stories live. Discover now