Capitolul 25

1.2K 54 0
                                    

După trei săptămâni
Eu: Nu pot sa cred, sunt atât de entuziasmata.
Chris: Calmeaza-te femeie, zici ca te cer in căsătorie. Nu ca mai este mult, dar păstrează-te pentru atunci.
Eu: Tu chiar nu ai emoții, dacă o sa câștigi concursul o sa înregistrezi cu o casa de discuri, nu ca este Grozav.
Chris: Ok, iubito, nu mai fii așa agitata, totul o sa fie bine, iar dacă nu o sa vânător asta nu înseamnă ca este un capăt de țara.
Ma pupa părintește pe frunte și pleacă sa se pregătească. Dap, nici nu știu când au trecut trei săptămâni, relatia mea cu Chris merge din ce in ce mai bine, iar gândul lui de a ma cere in căsătorie se apropie tot mai mult. Nu pot sa zic ca sunt pregătită, dar măcar știu ca o sa se întâmple cu persoana potrivită. In rest viata noastră este foarte plictisitoare, scoala, acasa, scoala, acasa. C-am asta se întâmpla, oricum mai avem puțin și vine vacanța de paste, unde se fac pregătiri pentru o mini petrecere. Unde trebuie sa găsești cele zece oua ,, magice" nu prea știu ce câștigi Inafara de dureri de picioare. Oricum mai este puțin și vine și balul, iar pregătirile sunt aproape gata. Fotografiile sunt complete, și abia așteptăm sa le primim de la printat, sala este aproape gata, concertul este gata, iar și mâncarea este și ea gata. Pot spune ca ne-am descurcat foarte bine, cu tot cu examene. Cu Cam vorbesc cam rar, dar vorbesc, și-a făcut și iubita, o fata foarte drăguța pe nume Rosé White, a trecut foarte repede peste ,, iubirea ce o purta pentru mine" iar asta ma bucura. Giny este single, cu totuși ca are mulți băieți care se țin după fundul ei. Ce pot sa zic, cred ca am cea mai plicti viata.
      Ma trezesc din transă când aud numele lui Chris, semn ca trebuie sa urce pe scena. Am decis împreuna sa cânte piesa lui Shawn Mendes- There's nothing holdin'me back. Începe sa cânte și se pricepe de minune. Juriul îl examinează și încep sa scrie ceva pe o foaie. Aștept momentul in care termina ca sa îl pot lua in brațe și sa ii spun ca a fost minunat. Și uite ca vine, termina, mulțumește juriului și se îndreaptă spre mine, iar imediat cum ajunge îl i-au in brațe.
   Chris: Chiar atât de rau a fost?
Eu: Ai fost superb.
  Chris: Mersii iubito
  X: Nu ai așteptat patru ore degeaba, nu?
    Ma intorc speriata și dau peste bătrânica care completa formularele de insciere, cu totuși ca ma enervat foarte tare in ziua aia, nu puteam sa ii port pică, este doar o bătrânica necunoscuta, plus ca in acest moment sunt extem de fericita.
  Eu: Se pare ca nu.
     Rade împreuna cu noi apoi pleacă la treaba ei, rămânând din nou singura cu Chris.  Decidem sa ne așezăm pe niște scaune și sa așteptăm decizia juriului care mai avea de jurizat încă cinci concurenți. Am așteptat cel mult o ora apoi a venit momentul, momentul mult așteptat de toată lumea. Concurenții s-au adunat pe scena, iar noi ceilalți eram strânși in spatele ei. Era cred ca cel mai emoționant moment don viata mea, iar oamenii aceea nu mai voiau sa spună odată câștigătorul.
  X:Iar câștigătorul concursului este Jen Cronwel.
   Poftim, îți bati joc de mine, a cântat mult mai bine ca ea, eu chiar....chiar credeam ca o sa câștige, și i-am dat și lui speranțe false.
  Chris: Scumpi, de ce plăngi, este doar un concurs.
  Eu: Dar.....dar ti-am dat speranțe și îmi pare atât de rau.
     Și i-ar am isbucnit in plâns, da, poate sunt o plângăcioasă, dar..... cred ca totul o sa se rezolve cu o înghețată, cred.
  Chris: Haide, te scot la ceva dulce.
  Eu: Tu chiar nu ești suparata pe mine?
Chris: Niciodată nu o sa fiu supărat pe tine, nu pot, te iubesc prea mult.
  Eu: Și eu te iubesc.
  Apoi urmează un dulce sărut pana suntem întrerupți, nepoliticos de cineva.
   X: Ma scuzati ca intrerup un moment romantic, dar as vrea sa vorbesc cu domnul Black.
  Chris: Eu sunt, dacă căutați câștigătoarea sa știți ca vorbește cu jurații.
  X: Nu, Defapt pe dumneavoastră va căutam. Ma numesc William Koper, și sunt producatorul care urmează sa lucreze cu câștigătorul.
  Chris: Da, știu cine sunteți, dar tot nu inteleg ce legătura aveți cu mine, nu am câștigat.
  Wil: Da, nu ai câștigat, dar ai o voce unica care mai trebuie lucrata doar puțin pentru a fii perfecta, iar eu am luat decizia sa te ajut.
  Eu: Adică îl luați sa înregistreze?
  Wil: Exact domnișoara, chiar cred ca iubitul dumneavoastră are talent și merita descoperit.
      Nu mai aștept mult îl i-au pe tip in brațe cu totuși ca nu prea este adecvat, dar imediat cu ma trezesc la realitate ma desprind de el și ii spun un Multumesc, apoi ma intorc la talentatul meu iubit și îl sărut cu patos.
   Chri: Multumesc foarte mult domnule Koper, chiar nu ma așteptăm.
  Wil: Te rog, spune-mi Will, doar o sa fim colegi, nu. Doar vreau Nr tău de telefon ca sa te sun când sa vii la studio.
     După ce ii da numărul, William pleacă lăsându-ne complet in transă, cu totuși ca știam ce se petrece, încă nu ne dădeam seama de unde atât noroc. Decidem pana la urma sa plecam, și bineinteles cum mi-a promis Chris, ma scos la înghețată.  Am mâncat liniștiti pe o băncuța in parc apoi am mers acasa. Ma dus acasa apoi a plecat, cu vorba ca mâine urmaeaza sa vina sa ma ia și sa mergem la scoala. Pasesc in casa și sunt întâmpinată de un miros plăcut cu aroma de cireșe.
   Ma: Ai ajuns, cum a fost la concurs, unde este Chris, am făcut placinta de cireșe, trebuia sa rămână.
  Eu: Mama, a avut putina treaba, iar la concurs a fost super, cu totuși ca nu a câștigat, producatorul a venit la noi și ne-a spus ca vocea lui Chris mai trebuie lucrata puțin și ca vrea ca și el sa înregistreze, așa ca au făcut schimb de numere de telefon.
   Ma: Ma bucur enorm de mult, chiar ma întristăm dacă nu primea șansa asta, are o voce uimitoare. Acum du-te și spălate pe mâini și hai la masa
       După o masa copioasa, a venit și timpul somnului.
 
 

  

BLAKE EYES Where stories live. Discover now