Capitolul 14

1.4K 66 0
                                    

După alte ore de chin am reușit insfarsit sa ajung acasa, unde ma aștepta Giny cu hainele deja pregătite pentru diseară. Bineinteles ca a trebuit sa ii spun și bineinteles ca nu am putut sa o las singura, așa ca am chemato cu mine și duce el o suta de miii de rugăminți a acceptat, ea fiind deja gata, a trebuit sa ma mai pregătesc și eu. Mi-am pieptănat parul, l-am îndreptat și l-am lăsat pe spate, apoi Giny a insistat sa ma și macheze. Mi-a tras o linie subțire de tuș la rugămințile mele, mi-a dat cu rimel, fond de ten, pudra, iar pe buze cu un ruj roșu, cre din cate am înțeles se potrivea cu una din piesele vestimentare, Giny ma legat la ochii altfel nevăzându cu ce și cum ma imbrac. Dar după  zece minute am fost gata:

 Și pot sa spun ca am fost surprinsă de hainele pe care mi le-a ales, nu pot sa ma plâng ca erau frumoase, dar nu pe gustul meu

Oops! Această imagine nu respectă Ghidul de Conținut. Pentru a continua publicarea, te rugăm să înlături imaginea sau să încarci o altă imagine.

Și pot sa spun ca am fost surprinsă de hainele pe care mi le-a ales, nu pot sa ma plâng ca erau frumoase, dar nu pe gustul meu. Sa fim serioși, fusta este mult prea scurta, iar daca vreau pot sa trag de fermoarul ala și sa îmi dau jos fusta. Iar botinele alea negre presupuneam ca o sa ma termine la picioare. Așa ceva nu ar trebuii sa existe, când ies din baie, o văd pe Giny care ma aștepta cuminte pe pat, ea avea tot parul drept, iar machiajul îl avea la fel ca al meu, decât ca ea a optat la buze pentru o monta mai deschisă de roz, care se potrivea de minune cu fusta ei.

 Bineinteles ca m-am revoltat ca nu ies așa din casa, dar apoi mi-am adus aminte și de Christian, care presupun ca o sa îl doară undeva de cum sunt îmbrăcată, și mi-am mai adus aminte și de cât de stresată am fost in ultimele zile și mi-am spus ca...

Oops! Această imagine nu respectă Ghidul de Conținut. Pentru a continua publicarea, te rugăm să înlături imaginea sau să încarci o altă imagine.

Bineinteles ca m-am revoltat ca nu ies așa din casa, dar apoi mi-am adus aminte și de Christian, care presupun ca o sa îl doară undeva de cum sunt îmbrăcată, și mi-am mai adus aminte și de cât de stresată am fost in ultimele zile și mi-am spus ca merit sa ma distrez și eu, așa ca mi-am luat telefonul și ani ești pe usa, Giny, fiind in spatele meu. Ajunse îl văd pe Christian care stătea plictisit pe capota mașinii lui, dar imediat cum a auzit urme de pași și -a ridicat privit și a început sa ma scaneze din cap pana in picioare, ma simteam ciudat sub privirile lui insistente, așa ca am început sa ma fâstâcesc puțin, pote își da și el seama de situație.
Chris: Trebuia sa îmi dau seama ca o sa vina și Giny, altfel nu ieșeai tu așa îmbrățișată dim casa, dar păcat ca va stric seara. Eleni, scumpo, du-te și i-a niște pantaloni pe tine, nu vreau ca toată seara sa stau cu ochii după voi, ca vreun retardat încearcă sa tragă de fermoarul ala idiot și sa nu mai ai fusta pe tine, cine ar fii inventata așa ceva.
Eram scoată micuțul lui discutat chiar ma surprins, credeam ca nu o sa ii pese de cum sunt îmbrăcată, dar se pare ca spre fericirea mea o sa trebuiască sa merg sa ma schimb, dar chiar când voiam sa fac dreapta împrejur mâna calda a lui Giny ma oprit.
Gi: Un om foarte inteligent a creat fermoarul ala, tu nu observi ca cele doua piese au fost făcute sa se potrivească, de ce trebuie sa le strici tu Armonia, haide Eleni urca in mașina.
Se pare ca vocea serioasă a lui Giny la făcut pe Christian sa se gândească ca oricât ar încerca tot nu ar iesii la capăt cu ea, așa ca mi-a făcu semn sa ma urc in mașina. Drumul a fost liniștit, chiar suspect de linistit, in afara radioului care mai anima situație, nu se prea întâmpla nimic. Ajungem din nou in port, unde se văd aceeași Drogați plini de tatuaje. Chiar mar înspăimântă locul asta dacă nu as fii cu Christian, și prima data a fost la fel, dar mi-am strâns tot curajul necesar.
  Chris: Bun, dat fiind faptul ca nu pot sa va las singure in toți huliganii ăștia, o sa ma așteptați in garaj cu Felix.
    Nu știu cine este Felix, și sper ca,Christian sa nu se gândească sa ne lase cu vreun violator in serie, bătaia lui nu o sa o ia nimeni.
  Chris: Felix este prietenul meu cel mai bun, stai calma iubito, nu te lăsam cu oricine.
    Ma încrut la apelativul pe care mi la spus și la faptul ca mi-a citit gândurile, cu totuși ca relația dintre mine și Christian nu mai este atât de tensionata, tot încerc sa pun distanță între noi.
  Chris: Iar apoi am o surpriza pentru tine.
   Din nou, băiatul asta mi-a dăruit in trei zile la cadouri cât nu am primit in 17 ani. Sper sa nu mai fie flori, aproape toată bucătăria este plină, de la un timp crezusem ca are o florărie, dar m-am informat și am aflat ca Defapt nu are.
Eu: Iarăși Christian, nu zic ca nu îmi plac, dar totuși sunt prea multe, prea multe flori omule.
  Chris: Credeam ca îți plac florile, mai ales ca deformare data in trimit o forma diferită, ieri ți-am dat o pisica. Dar nustai calma, nu mai sunt flori.
  Ce bine,  imi dau ochii peste cap și îl urmez in garaj, de unde presupun ca o sa își ia mașina de curse, intram și îmi face prezenta minunat limgene mustang roșu cu negru.

  Eu: Este superb, de unde ai făcut rost de el, sunt foarte rare și scumpe, nu ca la tine banii ar fii o problema

Oops! Această imagine nu respectă Ghidul de Conținut. Pentru a continua publicarea, te rugăm să înlături imaginea sau să încarci o altă imagine.

  Eu: Este superb, de unde ai făcut rost de el, sunt foarte rare și scumpe, nu ca la tine banii ar fii o problema.
  Chris: Sursele mele scumpo, acum Eleni el este Felix, Felix ea este Eleni ,iubita mea și Giny prietena ei.
  EusiGiny:Încântate de cunoștința.
   In fata noastră stătea un baiat cam de 20 de ani cu parul brunet și cu ochii ciocolatii, era chiar drăguț.• ai iubiiiittt• știu, și chiar l-as fii dat pentru Felix• nu ai putea sa o faci• ma pui la încercare• nici sa nu te gândești•

• ai iubiiiittt• știu, și chiar l-as fii dat pentru Felix• nu ai putea sa o faci• ma pui la încercare• nici sa nu te gândești•

Oops! Această imagine nu respectă Ghidul de Conținut. Pentru a continua publicarea, te rugăm să înlături imaginea sau să încarci o altă imagine.

Chris: Iubitoo, Eleni, ma auzi.
    Sunt trezita din discuția mea aprinsa cu acea făptura mirifica din cauza vocii lui Christian și a mâini lui care aproape ca îmi intra in ochi. Dau buimacă din cap semna ca nu am înțeles nimic, așa ca mai îmi spune odată.
   Chris: Acum tu o sa stai aici cu Felix, iar eu o sa ma duc sa concurez, sa nu îndrăznești sa te miști din aceasta încăpere, altfel promit ca nu îți mai arat surpriza și crede-ma vei regreta.
   O tine una și buna cu surpriza lui, parca ma-r interesa pe mine, pun pariu ca o sa îmi dea un cățel din flori mai mare. Îmi dau ochii peste cap și ma așez pe unul din scaunele care se afla el aici.  Christian se mai uita odată la noi, apoi urca in mașina plecând sa se distreze cu minunăția aia de mașina, afurisitul, nu mai el sa se distreze. Stau câteva minute uitându-ma după Christian apoi îmi îndrept privirea spre Felix.
   Eu: Nu ești prea vorbăreț, nu.
  • Fă-te de ras, alta întrebare nu puteai sa găsești, acum o sa te creadă și băiatul asta o ciudata.• Ce, doar asta mi-a trecut prin cap, am vrut sa fac Conversație, și parca ziceai ca nu mai apari.
  Fe: Vorbești tu și pentru mine.
    A fost cam răutăcios• asta pentru ca l-ai făcut subtil un singuratic, nu ca nu ar fii adevărat ce a zis, ar mai trebuii sa mai și taci din când in când• și asta a dor răutăcios.
   Fe: Scuze ca îți intrerup conversatia cu tine însăți, dar ce ați zice sa facem ceva pana se întoarce Chris.
  Eu: Ce ai zice sa ne duci sa vedem și noi cursa.
Fe: Nici sa nu te gândești, dacă trebuie te leg de scaunul ala.  Oh, nu, sa nu îmi arunci tu mie privirea aia.
     Și uite așa am ajuns și legată de scaun, adevarul este ca Felix și Giny s-au chinuit ogroaza sa ma lege, și puteam sa pun pariu ca nu o sa o fac dar spre ghinionul meu, care de la o vreme s-a gândit sa treacă nu mai pe-aici. Usa de la garaj s-a deschis și pe ea și-a făcut apariția Christian, care se uita confuz Ba la mine, Ba la Felix și Giny care acum erau așezati pe spune obosiți.
  Chris: V-am lăsat jumătate de ora cu ea, chiar atât de problematica a putut sa fie încât sa o legat-o de scaun.
  Fe: Ești nebun, am alergat zece minute după ea, iar zece încercând sa o legam, este ca o furtuna, nu știu cum stai cu ea, ma secat de toate puterile.
  Eu: Hei, sunt aici, și spre informarea ta, asta înseamnă ca trebuie sa mai mergi la sala, nu prea ești in forma Felix.
   Se uita urat la mine, apoi Christian ma apuca de mâna și ma duce spre ieșire, zicându-i lui Giny ca ne întoarcem peste treizeci de minute.  Ma condus pana la superba mașina de curse apoi mi-a făcut semn sa ma așez pe locul șoferului.
  Chris: Poftiți surpriza domnișoara.
  Eu: Ma lași sa îți conduc mașina.?
  Chris: Oricât de mult as iubii mașina asta, da, te las sa o conduci, dar cu grija, am încredere in tine.
    Nu îmi vine sa cred ca face asta, chiar nu îl credeam in stare,• sa mai spui tu ca nu te iubește• nu ma iubeste, face toate astea doar pentru acel compromis.•cum spui tu, bleguț-o•. Ocolește mașina și se aseaza și el pe locul pasagerului, pornesc mașina și stau ceva timp doar sa aud cum toarce superbitatea asta. Calc accelerația și ne facem nevazuti pe sosea.

BLAKE EYES Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum