Negyedik késhúzás

810 69 5
                                    

A Kim rezidenciát sűrű köd ölelte körül ,mintha a természet messze intené a befelé igyekvőket. Kívülről a ház csendesnek és békésnek látszott ám amint belépett az ember, jobb,ha felhagy minden reménnyel. Kicsit a Jancsi és Júliska című mesebeli mézeskalács házra hajazott. Jeongguk kettőt rántott fekete ballon szerű kabátján,csípte a hűvös levegő. Az előbbi nyitva maradt részen ,ahogy beszökött a hideg, felállította pihéit mellkasán majd jót nevetve távozott a kabát alján. Sapkáját fejébe húzva lépegetett a lépcső irányába,még vissza fordulhatott volna a tegnapi ijedtség miatt,de valahol a szíve mélyén akarta Taehyungot.
Nem szexuálisan hiszen barátnőjével tökéletesen megvolt neki,de mint egy ismeretlen ember akit meg kell ismernie vonzotta őt. Taehyungnak volt mondhatni egy bája amivel megbabonázta és körbelengte áldozatát. Vonzotta magához az embert,komorsága és hidegsége talán még rá is tett erre. Határozott testartással lépett fel a verandára, majd szögegyenes háttal kopogott be a hatalmas ajtón. Ugyan így várta ,hogy Taehyung végre valahára kinyissa azt a nyamvadt falapot. Teste már görnyedni akart,egyre hűvösebb szél fújt,azt hitte ott fog megfagyni. Gondolatban már a végrendeletét írta,azonban ekkor nyílt az ajtó ahol egy egyszerű melegítő ruhás Taehyungot pillantott meg. Alaposabban végig mérte mielőtt belépett volna,Taehyung felsőjének alja kis piros pötyökkel volt díszitve.
" Jó reggelt,uram!"hajolt meg illedelmesen.
" Hello Jeon!"köszönt reggeli karcos hangján az 'ura'. Jeonggukot a hideg rázta tőle ,szíve pár veréssel erősebben pumpálta vérét. Egyből melegebbnek érezte testhőmérsékletét ,gyorsan vette le kabátját és sapkáját. Divatos sportcipőjét azonban magán hagyta, főnöke kettőt köhögve állította meg a takarító szobába igyekvő fiút. Ijedten állt vissza eredeti pozíciójába ,nem tudta mi rosszat tett. Lassan sétált Taehyung a fiatalabbik mögé,kezét jobb vállára simította ,bal füléhez kissé hozzá érintette ajkát majd halkan suttogni kezdett.
"A cipődet elfelejtetted és késtél három percet.Máskor ezért büntetés fog járni!"
Jeonggukot lúdbőr borította el,arca lángolni kezdett.
"É-értettem u-uram.M-máskor n-nem f-fordul e-elő"habogott zavartan,szabadulni akart. Túl sok élmény volt így reggel tájt.
"Kezd el a munkát , az emelet eléggé poros"
Mielőtt azonban Jeongguk neki indult volna, Taehyung maga felé fordította.
Mélyen a szemébe nézett , a legnagyobb félelmetességet sugározva magából.
"Bármit is hallasz,le ne merj jönni Jeon! Ha mégis megteszed ,ne akard megtudni mi lesz!"
Taehyung hangsúlyából facsarni lehetett a vészjóslóságot. Jeongguk nem akarta megtapasztalni Taehyung haragját, így jobbnak látta betartani a parancsot.
Kissé esetlenül lépkedett fel, kezében a sok-sok takarítóeszközzel. A lépcső tetején hangosan fújta ki levegőjét ,elfáradt. Pár perccel később pedig kelletlenül látott neki munkaköre feladatainak.
Míg fent a fiatalabb keményen végezte munkáját addig az alig idősebb kacagva játszadozott alagsorában.
Egy vörös hajú huszonéves lány az újabb játékszere. Testét mélyen körbe hálózta a fájó érzést biztosító szögesdróttal. Hatalmas mosollyal kísérte végig a kibuggyanó vércseppeket. Volt bennük valami nyugtató.
A lány arcát lágyan simította végig,majd gyengéden a hajába markolt.
Hátra feszítette nyakát amitől a lány kisebb sikolyt hallatott. Vékony bőre szépen engedte láttatni ereit és izmait. Taehyung végig jártatta rajtuk ujjait,erősen elgondolkozott.
Nem tudott dönteni a hívogató erek között ,túlságosan is nehéz volt.
"Ecc-pecc-kimehetsz!"nyomkodta végig újra és újra a lány ereit. Felkuncogott ,néha egy nagy óvodásnak tartotta magát.
A második eren álltak meg ujjai,te leszel az gondolta magába. Szikéjét mutató és hüvelyk ujja közé helyezte majd a nyak felé hajolt.
Lassan nyomta bele az éles tárgyat amitől a lány nagyokat sikított,könnyei megállás nélkül ömlöttek. Száját azonban Taehyung szabad kezével gyorsan lefogta. Imádta hallgatni ,de Jeongguk miatt kénytelen volt megtenni ezt most. Nem akarta ,hogy bármit is észre vegyen.
A kés élét ki-be húzogatta ,tovább szaggatva vele a vékony ,fehér bőrt. A lány mélybíbor színű vére lassan folyt le a padlóra. Taehyung nadrágjára eresztve pár cseppet a landolás előtt. A lány teste fakulni kezdett,levegőjét lassabban vette, szemei üvegesen kezdett csillogni.
"Lassan itt a vég édesem,akkor majd jobb lesz."
Fúrta bele ujjait a lány vörös ,selymes tincseibe.
Kisebb neszt hallott az ajtó felől ami pár másodpercre rá nyílt is mire Taehyung fejvesztve rohanni kezdett.

Sziasztok csodásan vérző áldozatok!Remélem tetszett a negyedik rész!Azt szintén ,hogy sikerült átadnom azért kicsit az érzéseket

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Sziasztok csodásan vérző áldozatok!
Remélem tetszett a negyedik rész!
Azt szintén ,hogy sikerült átadnom azért kicsit az érzéseket. Sajnálom a hibákat,igyekszem !
Köszönök mindent,csodásak vagytok!🤗❤️
Ha tetszett ,kérlek hagyjatok jelet!!!💬⭐️
Nagy ölelés! 🤗🤗❤️❤️❤️
2018.08.13.

Kadupul-Taekook [BEFEJEZETT]Where stories live. Discover now