Hatodik /háromnegyed/késhúzás

733 69 10
                                    

Jeongguk nyárfaleveleket megszégyenítve remegett. Taehyung immár pár centiméterről nézte kipirult arcát. Levegője fogyni kezdett, ahogy az alig idősebb félelmetesen fölé hajolt.
Jeongguk nyakát behúzva próbálta tartani a minimum távolságot. Zavarban volt,eléggé kényelmetlenül érezte magát a közelség miatt.
Woshin az egyetlen akivel el tudja viselni az ilyen módú testtartást. Hiányzott neki a lány levendula illatú haja, amibe most oly szívesen belemarkolna egy jókora levegővétel után.
Félt, egyenesen rettegett Taehyung büntető oldalától. Mint megannyi ember, ő is nyomon követte az újságcikkeket és persze az interneten is a férfi után olvasott. Jól tudta,hogy Taehyung nem veti meg a férfiakat.
De Jeongguk nem volt meleg,a nőket szerette és hozzájuk is vonzódott. Igaz magában már elismerte párszor ,hogy Taehyung meglehetősen helyes férfi. Ha nőként élné mindennapjait és esetleg egy véletlen alkalmán összefutna vele,biztos elővenné csábító énjét.
Érezte ahogyan a férfi orra a sajátjához ér,kapkodva kezdte venni az oxigént. Ledermedve várta a következményeket,de hiszen ez csak egy késés.
Igen,rossz tulajdonsága ,de ez miatt nem kéne élnie főnöki posztjával.
"U-uram" remegett meg hangja ,miközben próbálta Taehyung szemeit elszakítani ajkaitól.
"Hm?"dörmögött a férfi továbbra is Jeongguk fényes száját kémlelve.
"Neki szeretnék állni a hálószobája kitakarításának!"nyelt egy hatalmasat, amitől ádámcsutkája erős liftezésen esett át.
"Tökéletes ötlet Jeon! De késtél és az előbb kihagytad az uramot. Holott kikötöttem,hogy mindig mond ki!"sziszegte a fiú arcába, aki szemeit összeszorítva várta a csattanást. Azt hitte Taehyung meg fogja őt ütni. Kisebb nevetés hallatszott az előbb említettől.
"Sosem ütnélek meg ez miatt Jeon! Most pedig menjünk a hálómba! Van egy kis elintézni valónk!"mondta Jeongguk füléhez hajolva.
A kissebben libabőr futott versenyt ,pihéi az égnek állva meredeztek.
Forogni kezdett vele a világ ,szemei össze-vissza cikáztak. Agya menekülő utakat próbált tervezni,de hiába a lábai nem mozdultak.
Nem akarta,hogy Taehyung úgy érjen hozzá,undorodik a férfi-férfi aktustól.
Sírni akart ,de nem tette helyette lábai önálló életre kelve egymás után rakosgatva magukat követték az urat.
Fejét erősen szegezte lefelé a piros-arany mintás szőnyeg felé.
Az ajtóban Taehyung megállt,kisebb biccentés után a kezével is jelzett Jeongguknak ,hogy menjen előre. Felforrt vérrel,kiugrani készülő szívvel és sírásra álló szájjal lépte át a küszöböt nyomában a ház urával.

 Felforrt vérrel,kiugrani készülő szívvel és sírásra álló szájjal lépte át a küszöböt nyomában a ház urával

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Sziasztok csendesen szenvedő áldozatok!
Remélem tetszett a rész,próbáltam azért beleadni a megmaradt erőmet.🙂
Kisebb interaktív játékra szeretnélek invitálni titeket.
Annyi az egész ,hogy eldönthetitek,hogyan alakuljon a történet következő része.

💉(1): Taehyung mondhatni "megerőszakolja Jeonggukot.
🔪(2): Ráijeszt majd elengedi dolgozni és keres egy játékszert.
💊(3): Jeongguk szemevilágát sötétségbe küldi egy kendő segítségével,majd Taehyungnak kezdvezően kicsit eljátszadozik vele az alagsorban.

A döntés rajtatok áll,szívesen meghallgatok bármit!
Elnézést a hibákért! Idővel javítom !🙂
Várom a kommenteket ,remélem azért még itt vagytok velem!🖤🖤
Köszönök mindent ,sietek a következővel!
2018.08.31.

Kadupul-Taekook [BEFEJEZETT]Where stories live. Discover now