CİVCİVİM

605 28 55
                                    

Yazar

Herkes eşlerine kavuşmuştu; Midorima Takao'nun, Murasakibara Himuro'nun, Kagami Aomine'nin, Kise Akashi'nin ve Kuroko da Hiroshi'nin olmuştu. Herkes hayatından mutluydu, basketbol ve aşk olaylarını dengede tutmalarına yazar olarak ben de şaşırıyorum. Ama adı üzerinde onlar 'Muhteşem Nesil'. Her şeyi başarmaya inanan insanlarla dolu.

Bizim muhteşem takımımız üniversiteler arası basketbol turnavalarının 2 hafta içinde başlayacağını öğrenmiş ve 1. grubun ise NBA ile maç yapacağı haberini almıştı.

Bu duruma en çok heyecanlanan ikili Kagami ve Aomine olmuştu. Birinci olup ustalara kafa tutmak ve dünyanın en iyisi olmak istiyorlardı. Akashi bu heyecanın şu an saçma olduğunu düşünüyor ve hiçbir şeyin kesin olmadığını söylüyordu onlara. Peki onlar Akashi'yi takar mı? Evet takar. Adam makasla tehdit ediyo ne bekliyosunuz. 

Bir diğer heyecanlı karakterimiz ise Momoi'ydi. Birincilik için tüm enerjisini ve yeteneğini ortaya koyacağını tüm takımının önünde bağırarak ilan etmişti. Koç Kaida onun bu hırsını takdir etse dahi asla bunu Momoi'ye söylemedi.

Kaida

Takımın NBA kelimisini duyuncaki heyecanı her şeye değerdi. Sabah erkenden gelip akşam onbire kadar çalışmalar, günde en az beş maç yapmalar, tatil günlerinde bile aynı tempoyla çalışmalar... Bunlar Muhteşem Nesil olamaz, değil mi?

Aslında ilk bende sizin gibi düşünmüştüm ama sebebinin içlerindeki hırs olduğunu fark ettiğimde gayet normal geldi.

Hızla geçen iki haftanın sonunda maç tarihleri belirlenmişti. Önümüzdeki Çarşamba günü, saat 14:15'deydi. Kağıdın elime geçmesiyle sahaya koştum, bu çocuklar beni bile strese sokmuştu.

Sahanın önüne geldiğimde içeride çalışan Muhteşem Nesil'e seslendim "Hey! Acil Toplanın!!" Sesimi duyan takım endişeyle geldi yanıma.  "Bir sorun mu var Kaida Senpai?" diye sordu Kise.
-Hayır Kise sorun yok.
-O zaman neden acil toplanın dediniz koç?
-Çünkü maç tarihleri elime ulaştı Hiroshi.
- Bizim maçımız ne zaman koç Hoshi?
-Öncelikle Akashi bana 'Koç Kaida' de, ikinci olaraksa sorunun cevabı; önümüzdeki Çarşamba günü saat 14:15'de.
- Peki nerede bu maç Koç HOSHI?
- Ugh! Buna bakmadım Akashi!

Akashi'nin gereksiz "Ben ne dersem o!" mottosundan bıkmıştım gerçekten. Gene de takmamaya çalışarak kağıda baktım "Maç... Yok artık! Şaka falan mı bu?"

Kise

Kaida Senpai kağıda şaşkınlıkla bakakalmıştı. Biz ise meraktan ölceketik, tabi Aomineccih olmasaydı..

"Koç?" Ona seslenildiğini duyan Kaida Senpai başını kaldırıp sesin geldiği yöne baktı " Neresi olduğunu biz de öğreneceğiz değil mi?" dedi alayla. Konuşmaktan biraz zorlanarak cevap verdi " Kaijo Lisesi'nin salonunda.." Hepimiz durmuş birbirimize bakıyorduk "Ama neden?" dedi Kagamiccih. "Neden normal sahalar varken bir lisenin sahası?" İlk olarak başını iki yana salladı Senpai, ardından da konuştu "Bilmiyorum Kagami ama sayfanın en altında ki küçük notu okudum şimdi." Herkes suskarken "Peki ne yazıyor Senpai?" diye atıldım olaya. Yüzünde korkuyla karışık bir şaşkınlık vardı.
"Tüm turnuva maçları liselerde yapılacaktır. Bilginize, yazıyor Kise"

Aomineccih gayet sakin bir şekilde öne çıktı "İyi de ne var bunda?" Cevabı veren Akashiccih oldu "Büyük ihtimalle rakiplerimiz eski takımlarımızdan olacak, değil mi koç?" Şüpheyle onayladı koç onu. "Korktuğum da bu.. Eğer eski takımınızdan çıkarlarsa zayıf noktalarınızı bilirler." Haklıydı. 4 sene boyunca onlarla beraber maç yapmıştık ve harektlerimizi ezbere biliyorlardı. Ama...

GİZLİ ÜYE (YAOI) TAMAMLANDIWhere stories live. Discover now