" pişmanlıklar "

383 61 189
                                    

   
    

        

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

     

     

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

   

●  taylor swift - sad beautiful tragic

● zayde wolf, ruelle - walk through the fire

   
  

Namjoon bütün gece boyunca salonun ortasında perdesiz penceresinden içeri süzülen ay ışığının altında oturup sıkıştığı bu kabustan nasıl uyanacağını düşündü çünkü geçen her bir saniye ile nefesi daha da zorlaşırken Moonji de her saniye başka biriyle evlenmeye daha da yaklaşıyordu.

Kızı kaybedemezdi.

Sonsuza kadar olmazdı.

Onu geri kazanacak ve yaptığı tüm hataları düzeltecekti. Onu yeniden kolları arasına alıp içinden geldiği gibi öpecek ona defalarca sevgisini söyleyecek ve kıza hak ettiği gibi davranacaktı. Kendi kendine sözler verip durdu. Eğer kızı yeniden kendisine gülümserken görürse onu bu sefer doğru sevecekti. Kız ona sevdiği makarnayı yaptığını söylediğinde asla ikinci kere düşünmeden evlerine gidecekti. Eğer ikinci şansını bulursa kızı bu sefer daha doğru sevecekti.

İçinde bulunduğu acı öylesine dayanılmaz bir haldeydi ki istediği tek şey yeniden kalbindeki bu yük olmadan nefes alabilmekti ama nasıl yapacağını bilmiyordu. Sonrasında ise hatırladı.

Mum.

Onu bu kabus gibi gerçekliğe atan şey o saçma dilek mumu olmalıydı ve eğer o mumu yeniden bulursa tüm bunları geri alabilirdi. Bu yüzden güneş ışıkları kendini gösterdiğinde hızla oturduğu yerden kalktı ve kendini dışarı atıp hızla Yoongi'nin çiçekçi dükkanına doğru koşmaya başladı.

Bir an önce buradan kurtulmak istiyordu. Buraya ait değildi.

Hiçbir şey ona ait değildi.

Soluk soluğa içeri daldığında daha dükkana yeni girmiş Yoongi şokla ona doğru döndü ve muhtemelen bütün gece uyumayıp şimdi de deli gibi koştuğu için berbat görünen Namjoon'un yanına geldi.

𝚌𝚑𝚊𝚗𝚐𝚎𝚜 ── KIM namjoonWhere stories live. Discover now