Çakralar Nasıl Açılır ??

2.2K 58 41
                                    

Merhaba ben SensaWhite

Bu bölümde sizlere nasıl çakralarınızı açacagınızı anlatacagım umarım işinize yarar anlatacaklarım :)

1.ÇAKRA (KÖK ÇAKRA) : Bu çakrayı korkularınız tıkayabilir ve açmak için çok basit bir imajinasyon kullanabilirsiniz. Şuana kadarki tüm korkularınızı hatırlayın ve hatta o an onları hissedin daha sonra büyük bir taş hayal edin ve bir dere hayal edin bu dere tıkanmış ve diğer tarafa su akmadığını hayal edin daha sonra bu korkularınızdan vazgeçin vazgeçtiginiz her korkunuzdan sonra dereden bir taş eksildigini hissedin o şeyi gözünüzde canlandırın bu biraz zor olabilir o yüzden şu kelimeler size yardımcı olabilir. "Ben korkusuzum" 
"Ondan korkmuyorum" (korkunuz ney ise) "Bana zarar veremez/Beni etkileyemez" bu tür şeyleri diyin ve korkularınızdan vazgeçin ilk diyişlerde zorlanabilirsiniz ama buraya kadar geldiyseniz ve eğerki bu işi cidden gönlünüzden istiyosanız bunları yapabilirsiniz sonraki bölümlerde daha zor şeyler olacak mesela terrakkinezi vs o yüzden pes etmeyin

2.ÇAKRA (SAKRAL ŞAKRA) : Bu çakrayı suçluluk duygusu tıkayabilir. Yine aynı şekilde bu sefer suçluluk duydugunuz herşeyi hatırlayın daha sonra yine bu suçluluk duygularınızı bir taş gibi görün(büyük bir taş) ve bu taşların dereyi tıkadıgını gözünüzde canlandırın sonra suçluluk duygularınızı kabullenin kabulleninki  karşı tarafa su aksın. Şimdi diyenler olacak suçluluk duygumuzu nasıl kabullenebiliriz vs gibi paylaşın bu suçluluk duygunuzu en yakın en samimi arkadaşınızla veya kuzeninizle vs kime anlatmak istiyosanız anlatın paylaşın. Paylaşmaktan korkan arkadaşlar içinse şunu diyeyim tek suçlu siz degilsiniz eminim karşınızdaki kişi sizi anlar eminimki :)

3.ÇAKRA (SOLAR PLEKSUS) : Bu çakrayı utanç tıkayabilir. Yine aynı şekilde bu sefer utanç duydugunuz herşeyi hatırlayın daha sonra yine bu utanç duygularınızı bir taş gibi görün(büyük bir taş) ve bu taşların dereyi tıkadıgını gözünüzde canlandırın sonra bu utanç duygularınızı kabullenin utanç konusunda en iyi şey boşvermektir boşverin ya utanmayın şunu diyeyim utanarak hiçbirşey yapamazsınız aklınıza şunu getirin "BU HAYATA BİR DEFA GELİYORUM VE NİYE UTANAYAMKİ" diyin ;)

4.ÇAKRA (KALP ÇAKRASI) : Bu çakrayı üzüntü tıkayabilir. Yine aynı şekilde bu sefer üzüntü duydugunuz herşeyi hatırlayın daha sonra yine bu üzüntü duygularınızı bir taş gibi görün(büyük bir taş) ve bu taşların dereyi tıkadıgını gözünüzde canlandırın sonra bu üzüntü duygularınızı kabullenin. Üzüldüğünüz zaman en samimi gördüğünüz kişiye anlatın neye ve niye üzüldügünüzü veya müzik dinleyin kafa dağıtın üzülmemeye çalışın boşverin yine ;)

5.ÇAKRA (BOGAZ ÇAKRASI) : Bu çakrayı kendinize söylediginiz yalanlar vs tıkayabilir. Uzatmıcam bu defa yine aynı şeyleri yapın kendinizi kandırmayın yalan söylemeyin kendinize böylelikle kurtulabilirsiniz bu şeylerden ve çakranız açılır

6.ÇAKRA (3.GÖZ ÇAKRASI) : Bu çakrayı ön yargılar yanlışlar vs tıkar. Yine aynı yöntem bu sorundan kurtulup çakranızın kirini pasını atıp açabilirsiniz

7.ÇAKRA (TEPE ÇAKRASI) : Bu çakrayı Dünya evi bağlantılarımız tıkar ama bunu nasıl çözecegimizi bende pek bilmiyorum :S ne diyim nasıl diyim hiçbir fikrim yok :d şimdi dünya evi bağlantısını soranlar vs olabilir şöyle diyeyim bir annenin ogluna olan bağı ama bundan kopamaz ondan dolayı bu en zor temizlencek olan bir çakradır şunu diyip bu bölümüde bitirmek istiyorum o anlık unutun herşeyi mesela telekinezi yapacaksınız ya aklınızı zihninizi komple boşaltın sadece ona odaklanın  zaten öyle yaparak bana göre bu çakrayı temizleriz ;)

BİR SONRAKİ BÖLÜMDE ARTIK TELEKİNEZİ KONUSUNU İŞLEMEK İSTİYORUM DAHA SONRA BİYOKİNEZİ VS ANLATACAM BÜTÜN HEPSİNİ ANLATMAYI DÜŞÜNÜYORUM O YÜZDEN BİR
Takip Edip Yorumlarsanız Çok Mutlu Edersiniz Sorularınızı Özelden Yazarsanız En Kısa sürede Cevaplamaya Çalışırım İYİ GÜNLER İYİ OKUMALAR :)

Psişik Özel GüçlerHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin