Astral Seyahat Nedir ? Nasıl Yapılır ?

865 19 4
                                    

Merhaba ben SensaWhite

Bu bölümde sizlere astral seyahatten bahsedecegim.

Beden dışı deneyim olarak adlandırılan astral seyahat, günümüzde pek çok kişi tarafından merak edilir. Bu yüzden de astral seyahat nedir, nasıl yapılır, teknikleri nelerdir gibi soruların cevapları araştırılır. Bu bölümde detaylı olarak beden dışı deneyim hakkında bazı bilgiler vereceğim ve yapılışını anlatacagım.

Spiritüalizm ile bağlantılı olan bu konu gerçekten çok özeldir. Uyku halinde veya gerçek hayatta yapılabilen astral seyahat ruhun bedenden ayrılarak, kişinin istediği gibi dolaşmasını sağlar. Astral seyahat yapabilmek için öncelikle bir takım konular hakkında bilgi sahibi olmalısınız. Çünkü bu seyahati gerçekleştirebilmeniz için rüyalarınızı kontrol edebilmeniz gerekiyor. (Bir önceki bölümde lucid dream yani rüya kontrolunu anlattım.)

İlk önce ruhun bedenden kopmasına izin vermeyen gümüş kordondan bahsetmek istiyorum.

Ruhumuzu bedenimize bağlayan cismin adı gümüş kordondur. Süptil bedeni, fiziki bedene bağlayan bu kordon astral seyahatlerde etkin rol oynuyor. Bu kapsamda ruhumunuz bedenimizi bu kordon aracılığıyla göbek çakrasından terk ediyor. Gümüş kordonun kopması kişinin ölmesine neden oluyor. Fakat burada korkulacak pek bir şey yok. Çünkü bu kordon öyle kolay kolay kopmuyor.

Astral seyahat'e çıkmadan önce aşagıda yazdıklarımı yapmanız gerekiyor.

Bedeninizi serbest bırakmalısınız. Rahat olmalısınız. Aynı zamanda yatağınız, yastığınız veya her nerede astral seyahate çıkmak istiyorsanız o alanın konforlu olmasına özen göstermelisiniz. Hiç kimse tarafından rahatsız edilmemelisiniz. Zaten ruhunuz bedeninizden çıkarken o an panik halinde olabilirsiniz. Bu kapsamda korkularınızdan da kurtulmanız gerekiyor. Çünkü korkularınız, endişeleriniz; astral seyahate çıkmanıza engel olacaktır. Seyahate çıkmadan önce az yemek yemeğe özen göstermelisiniz. Hatta hiçbir şey yememeniz daha makbuldür :)

Öncelikle yapmanız gereken şey imgelemektir. Örnek vererek anlatacak olursam; rahat bir yerde sırt üstü uzanmış bir şekildeyken yukarıdaki tavana yoğunlaşmalısınız. Tavandan aşağıya doğru kendi bedeninize baktığınızı düşünmelisiniz. Bunu beyninize kabul ettirene kadar denemelisiniz. Bu sayede ruhunuz bedeninizden dışarı çıkabilir hale gelecektir. Fakat yukarıda da belirttiğim gibi korku ve endişeye kapılmamalısınız. Astal seyahatinizi gerçekleştirebilmeniz için beyninizin alfa pozisyonunda olması şarttır. Biliyorsunuz ki insan beyni gün içinde farklı frekanslarda dalgalanma yaşar. Delta, teta, alfa, beta ve gama olmak üzere bu dalgalanmalar 5 sınıfa ayrılır. Konumuz daha çok alfa pozisyonu olduğu için kısaca bu durumu açıklamak istiyorum. Beynimiz alfa pozisyonuna hiçbir düşünceye sahip değilken geçer. Yani uyku ve uyanıklık arası bir zamanda. Bu durumda beynimiz alfa dalgaları yayar. Uyku ve uyanıklığın dışında meditasyon yaparken de beynimiz alfa pozisyonundadır. Alfa pozisyonundaki kastım, vücudunuzun rahat olmasıdır, gevşemesidir. Aklınıza hiçbir düşüncenin gelmemesidir. Aklınıza türlü türlü düşünceler geliyorsa ya bunlara takılmamalısınız ya da astral seyahat için daha uygun bir zamanı seçmelisiniz.

Astral Seyahate Çıkma

Yukarıda anlattığım gibi tamamıyla bedeninizi gevşetmelisiniz ve kötü düşüncelerinizden arınmalısınız. Ruhunuzun bedeninizi terk ettiğini düşünmelisiniz. Bacaklarınızı, kolunuzu serbest bırakmalısınız. Kan dolaşımını engelleyecek pozisyonlar haline girmemelisiniz. Öncelikle konsantrasyonunuzu bozmadan kendinize telkinler vermelisiniz. Yatağın kıpırdadığını hayal etmelisiniz. Vücudunuz gevşediği için bu sallanmayı kolaylıkla hayal edebilirsiniz. Ruhunuzun bedeniniz içinden kayıp gitmek üzere olduğunu fark edebilirsiniz. Bu süre zarfında şunları düşünmelisiniz ve düşüncelerinize inanmalısınız. “Sallanmalar kuvvetlenmeye başladı, evet! Bedenimi terk ediyorum, ruhum vücudumu akışkan bir şekilde terk ediyor…” gibi başarılı olmanızı sağlayacak telkinleri sıralamalısınız.

Telkinlerinizden sonra ruhunuzun yukarı doğru yükseldiğini hayal edin. Belirlediğiniz noktaya konsantre olun. Kısacası kendinizin gerçekten orada olduğunuzu hissedin. Yukarıda olduğunuzu çok arzulamalısınız. Arzularınızın şiddetine göre düşünceleriniz değişebilir. Bu nedenle de astral seyahate çıkmanız zaman alabilir. Sallamalar arttıkça ruhunuzun bedeninizi terk ettiğini, yukarıya doğru yükseldiğinizi, kendinizi belirlediğiniz noktaya gelmiş gibi düşünün. İçinizden ruhunuzun çıktığını hissedin. Bu gibi durumlarda kalbiniz hızla atmaya başlayacaktır. Kesinlikle panik olmamalısınız. Korkmamalısınız. Astral seyahate çıkanlar olduğunu unutmamalısınız.

Bu düşüncelerin ardından vücudunuzun hafiflediğiniz ve ruhunuzun yavaş yavaş yükseldiğini hissedeceksiniz. Ama bunun için kuvvetli bir konsantreye ihtiyacınız var. Yani bedeninizin iyice gevşediğinden ve arzunuzun derin olduğundan emin olmalısınız. Tüm her şey yolunda gidiyorsa, bedeninizin balon gibi şiştiğini hissedersiniz. Çünkü telkinleriniz işe yaramıştır ve ruhunuzun bedeninizden ayrılmak üzeredir. Bu gibi zamanlarda kulağınızda çınlamalar, kalp atışlarının hızlanması ve vücudunuzda titreşimler meydana gelecektir. Bunların doğal olduğunu bilmelisiniz. Bir müddet sonra bu duruma alışmanızla birlikte yaşadığınız olaylar son bulacaktır.

Konsantre olurken aynı zamanda astral seyahate çıktığınızda nereyi ziyaret edeceğinize karar vermelisiniz. Hatta bu kararı daha önceden vermeniz yararınıza olacaktır. Çünkü bilinçaltınızdaki düşünceler açığa çıkacaktır. Siz nereyi düşünürseniz veya düşünmüşseniz ruhunuz oraya gidecektir. Kendinizi düşündüğünüz yerde bulabilirsiniz. Ama ilk deneyimlerinizde farklı bir yere gitmeyi düşünmemelisiniz. Odanızın içinde dolaşmalısınız. Birkaç deneyimden sonra odanın dışına veya istediğiniz herhangi bir yere gidebilirsiniz.

Bedene Geri Dönme

Astral seyahate çıkmak bir o kadar emek isteyen bir iş olsa da geri dönüş oldukça kolaydır. Bedeninize geri dönmek istemeniz yeterlidir. Bunu gerçekten istemelisiniz. Ya da uykuya dalmalısınız. Bu gibi durumlarda ruhunuz bedeninize geri döner. Kesinlikle tereddüt yaşamanıza gerek yoktur. Fakat ileri boyutta bir astral seyahati deneyimi yaşamışsanız, geriye dönme yolunda sıkıntı yaşamanız olası bir ihtimaldir. Aynı şekilde astral varlıklarla da karşılaşabilirsiniz. Tamamen araştırdıktan sonra bu deneyimi yaşamaya karar vermelisiniz. Aynı zamanda astral seyahate çıkmaya karar vermeden önce hem nereyi gideceğinizi hem de gideceğiniz güzergahları belirlemelisiniz.

Bu bölümde bu kadardı :) Biraz uzun oldu ama olsun. Takip Edip Yorumlarsanız Çok Mutlu Edersiniz Sorularınızı Özelden Yazarsanız En Kısa sürede Cevaplamaya Çalışırım İYİ GÜNLER İYİ OKUMALAR :)

Psişik Özel GüçlerOpowieści tętniące życiem. Odkryj je teraz