Capitolul 69-The last chapter

8K 420 116
                                    

-Anna? L-ai vazut pe Chris?

-Matt a facut un atac de panica si s-a dus dupa el pana nu o sa fim nevoiti sa anulam totul si Judy o arunce cu pantofii dupa el! Nu-i spune!

Anna isi ridica poalele rochiei rosii si trecu in viteza pe langa ea. Izabella ridica din umeri si isi acorda cateva secunde de liniste. Era uimitor cum trecusera deja cinci luni de la distrugerea lui Khaterine. Se intamplasera atat de multe!

Vanatorii si vampirii au facut pace, desi erau constienti ca nu toti or sa fie de acord.

Ajutase la redecorarea castelului si statuse in dreapta lui Christian cand organizase un bal oficial pentru sarbatorirea noului tratat. Tatal ei nu-si revenise atunci si multumi cerului ca nu putuse veni. Privirile amuzate ale mamei sale si ale Mirandei, ce se dovedise una dintre cele mai fermecatoare persoane ii calcasera nervii toata seara, dar daca ar fi fost pusa in situatia de a sta la bratul lui Christian in fata tatalui sau ar fi lesinat, cel mai probabil.

Ea si Anna mergeau destul de des la castel, iar activitatile lor in patru erau epice.

Taramul Vampirilor nu mai era ce fusese. Iarba incepea sa creasca, copacii sa renasca. Cu fiecare zambet al noului cuplu, o parte din infioratorul castel revenea la elemente vizuale mult mai placute.

James o invatase sa traga cu arcul, asa cum promisese demult.

Chloe si Louis se stabilisera impreuna definitiv in Paris.

Totusi, cand se trezise prima oara cu Christian la usa ei, imbracat in blugi si camasa, simti ca i se opreste respiratia. Erau doar ea si mama ei acasa, iar el ii ceruse permisiunea sa o scoata in oras. Erika incuviinta, aducandu-i aminte sa nu intarzie. Atunci ii privise pe amandoi ca pe niste extraterestri. Pareau oameni obisnuiti, nu fiinte gata sa ucida. De atunci, o scotea la tot felul de intalniri. Vorbeau cate in luna si in stele, despre tot si toate. Puteau merge pe mijlocul strazii tinandu-se de mana fara sa le mai pese de nimeni.

Zambi cand isi aduse aminte de toate buchetele cu flori zi tonele de ciocolata pe care le mancase deja. Anna ii dezvaluia lui Christian pe rand cateva din micile ei placeri, iar el se conforma. Era ca si cum s-ar fi hotarat sa o ia usor, de la inceput si sa porneasca cu dreptul. Si ea putea sa jure ca-i facea o imensa placere sa i se faca curte!

-Cum stai cu emotiile?

-Izabella?! Doamne, ce bine ca ai venit! Mi s-a desprins parul, nu-i asa? Si abia mi-l terminase de facut! Ajuta-ma! Unde e mama?!

-Judy, calmeaza-te! Nu stiai ca o mireasa nu trebuie sa fie stresata in ziua nuntii?

Si unul dintre cele mai importante lucruri: perechea suprema se casatorea. Cand Matt le dezvaluise planul lui de cerere in casatorie, cu totii se conformasera, mai ales cea mai proaspata membra a familiei, April, perechea lui Ross. Asa ca Alpha-ul si-a scos pereche la o plimbare nocturna pe plaja. Ajunsi pe o faleza, Judy a vazut cum pe plaja de sub ei incepeau sa straluceasca litere gigantice, formate din sute de lumanari aprinse cu viteza de Christian si Edward. Cand ea dezlusi mesajul, Matt era deja in genunchi.

-Ai dreptate! Imi trebuie o pauza!

Judy aluneca pe pat, avand grija sa nu sifoneze rochie ce statea frumos intinsa.

-Nu ar trebui sa te imbraci?

-Tu nu ar trebui sa faci acelasi lucru?

Izabella privi blugii si tricoul pe care le purta. Alergase atat de mult ca nunta prietenei sale sa iasa perfect, incat ajunsese sa stie mai multe decat mama miresei. Ofta amuzata si se aseza langa ea.

-Iti vine sa crezi ca suntem aici? Fara secrete, fara dusmani. Au trecut atatea luni, insa totul mi se pare doar un vis frumos. Noi doua am devenit atat de apropiate. Noi trei, de fapt, sa nu o excludem pe Anna. Razboiul tacit dintre Consiliul vanatorilor si supranatural s-a sfarsit. Regatul lor a inceput sa prinda viata. Ross si-a gasit perechea. Tu te mariti. Anna si Edward arunca zambete in continuu. Nu seamana prea mult cu un basm, Judy?

Aleasa regelui cu coltiWhere stories live. Discover now