önemli duyuru

27.8K 881 261
                                    

Uzun zaman sonra bildirim geldiğinde bölüm sanıp sonra üzüleceksiniz biliyorum ama inananın bende en az sizin kadar üzgünüm uzadığı için, beklettiğim için. 

Ama samimiyetime inanın ki öyle rahat elimde pc yata otura bölüm  yazamıyorum. Gerek kişisel hayatım gerek eğitim hayatım derslerim ve sorumluluklarım hepsi bir arada. Beni zorluyor vebu yüzden yetişmeye çalışıyorum. Fırsat bulduğum zamanlar yazıyor bitirmeye çalışıyorum. Neyseki az kaldı, çoğu bitti azı kaldı. Bu tatil dolayısıyla buna yoğunlaşmış durumdayım.

Asıl konuya gelecek olursak. Agapi yayınlarıyla imzalamış olduğum sözleşme karşılıklı olarak iptal edildi. Sorun orda veya burada değil. Aslında bir sorunda yok sadece anlaşma sağlanamadı ve iptal etmek en doğrusu oldu.

Hayırlısı buymuş diyelim,ben o imzayı atarken hayırlısını dilemiştim.

Bu durum pes ettiğim anlamına gelmiyor. Herşeyden önce size söz verdim. Kitabımızı  bitireceğim ve eğer anlaşabileceğim başka bir yayın olursa kitap fikrinden vazgeçmiş değilim. Teklif gönderen yayınları iyi araştırıp en doğru kararı vermek istiyorum umarım hayalim ve sizin istediğinizi gerçekleştire bilirim biran önce.

Kendinize iyi bakın Allaha emanet olun.♡

-ÖĞRETMENİM-Where stories live. Discover now