17.část

544 26 0
                                    

*Z pohledu Viktorie*

Všechny jsme byli v té místnosti a čekali jsme asi dvacet minut než došli porotci, aby nám řekli výsledky. Všechny vypadali, jako by jim šlo  o život, jako by tohle pro ně byla životní šance. Ze zakulacených dveří postupně vyšli všichni tři. Grace nás všechny sjížděla přísným pohledem. Annabeth se pořád usmívala a ten gay si neústavně kontroloval svoje nehty. ,,Chceme vám všem poděkovat za to, že jste k nám došli na casting, ale bohužel jen jedna z vás může být nová tvář YoungHope.‘‘ řekla Annabeth. ,,A všichni tři jsme se po dohadech rozhodli pro… Viktorii Parks‘‘ podívala se na mě a hrdě se usmála. Viděla jsem pohledy ostatních dívek, kde naštvaně, s brekem odcházeli pryč z budovy. Jediná Eleanor mi řekla: ,,Gratuluju a díky za radu, myslím, že to vyzkouším‘‘ věnovala mi úsměv a odešla. Náhle se místnost, která byla přeplněná, uvolnila a stála jsem tam jen já s porotci.,,Nevím proč jsem tě poslechla a souhlasila‘‘ odsekla Grace a s pohrdáním se na mě podívala. Co proti mně má? ,,Viděla si její fotky drahá?‘‘ odpověděl ten gay. ,,Julien má pravdu Grace. Viděla si její fotky? Moment donesu je.‘‘ odběhla někam Annabeth. Stála jsem tam a nevěděla jsem co mám dělat. ,,Zlatíčko vydž, pdoneseme tvoje fotky ty se podíváš a domluvíme se na nějaké schůzce, která se musí uskutečnist co nejdřív‘‘ usmál se na mě Julien a až jsem zjistila, že by to byl docela hezký chlap, kdyby nebyl gay. Ze dveří vyběhla udáchaná Annabeth a podala moje fotky Grace. Ta se na ně dívala s pozvednutým obočím. ,,Jseš si jistá, že si nikdy nedělala modeling?‘‘ zeptala se mě potom a podala mi fotky. S údivem jsem se na ně dívala. Ta holka na fotkách jsme ani nebyla já. Vůbec jsem netušila, jak je možné, že jsme udělala tak dobré fotky. ,,Takže můžeš přijít zítra ráno v osm? Máme spoustu práce‘‘ zeptala se Annabeth, já jsme přikývla a odešla jsem. 

Takže teď ze mě bude jako modelka? Hah, to by byl dobrý vtip. Vždyť já na to nejsem stavěná, nikdy jsem ani modelka být nechtěla, jo možná když mi bylo pět. Ale na druhou stranu rekonstrukce mého studia potrvá ještě při nejmenším rok takže mám v podstatě prázdný rok, tak proč to nevyužít a nezkusit něco nového…

*Z pohledu Justina*

Další ráno jsem zavolal na číslo, které mi Lil poslal. ,,Už jsem očekával tvůj hovor. Trvalo ti to dlouho‘‘ ozval se hlas a já jsme jen hlasitě polkl.,,Cože?‘‘ zeptal jsem se. ,,No určitě chceš další várku co? Musím uznat že jsou to teda asi skoro dva roky, co si mi posledně volal, ale nikdy není pozdě na to, znovu začít.‘‘ řekl diler se smíchem. Nevypadalo to, že by mě on sledoval. ,,Hele, poslední dobou se mi dějí divné věci a-‘‘ nenechal mě dokončit větu. ,,Poslyš, já jsem tady hlava toho všeho, ale pokud sis někde s někým ode mě nadělal problémy dřív, to je tvůj problém‘‘ odsekl. ,,Já vím, ale-‘‘ znovu mě přerušil. ,,To, ale není můj problém. Ozvi se, až zas budeš chtít zboží, né trapný kecy‘‘ rozzuřil se a zavěsil.

No, tak s tímhle jsme nepočítal. Ale je dost pravděpodobné, že někdo z mojí minulosti se vrátil a hádám, že mě jen tak nenechá být. Kdo by to ale mohl být? Vždyť já jsem nebyl v problémech, teda alespoŇ jsme je nezavinil…

Potřeboval jsem si pročistit hlavu a potřeboval jsem někoho, kdo by mi pomohl se odreagovat a napadla mě jako první Selena. Zavolal jsem jí a ona došla ke mně domů. ,,Tak kam vyrazíme? Doufám, že sis nemyslel, že k tobě příjdu jen tak na kafe‘‘ zasmála se. ,,Ne jasně, že ne. No já nevím kam by si chtěla?‘‘ ,,Dlouho jsem nebyla na bowlingu, ale myslím jako v civilu‘‘ mrkla na mě a nevím jestli to byl dobrý nápad, ale nakonec jsem jako vždy souhlasil. Šli jsme městem a naštěstí se setmělo a nebylo nás tak poznat. Došli jmse tam a já jsem zaplatil dráhu. Zahráli jsme si a pořádně se nasmáli, přesně to, co jsme potřeboval.

,,Hele díky Sell‘‘ řekl jsem, když jsme jí šel doprovodit domů. ,,Za málo, od toho přátele jsou.‘‘ mrkla na mě, objala mě a odešla. 

*Z pohledu Viktorie*

Večer jsem seděla ve svém pokoji a jen tak jsem projížděla net. Když v tom mě někdo označil na twitteru. Poslední dobou se mi to stává často, že mi lidi (většinou teda beliebers) píšou, ale tentokrát byla v příloze fotka: ,, Well, well, well..i was just coming to Los Angeles's  streets and i saw @justinbieber but in this picture isn't @VictoriaParks. This is @SelenaGomez and i hope this means that Jelena is back! Poor Victoria, but you will never belong to Justin.‘‘ dočetla jsem tweet a nevěděla jsem, jak reagovat. Bolelo mě to, že jsou vlastně i lidi, kteří mě budou nenávidět za to, že jsme s Justinem a za to, že se kvůli mně dá se říct rozešli, ale bolelo to. Dívala jsem se na fotku ve tmě, kde se Justin smívá a dívá se na Selenu tak, jak se dívá na mě. Jinak než na ostatní lidi. Nevěděla jsem, jestli mám žárlit nebo to nechat být. Naštěstí mě z přemýšlení vyrušil telefon. Justin, ahá dobře. ,,Ano zlato?‘‘ zeptala jsem se , když jsme to zvedla. ,,Lásko budeš mít na mě zítra čas?‘‘ ,,Ne promiň mám jít do jedné společnosti a později dělám rozhovor a vůbec nevím, jak bude probíhat celý zbytek týdne, protože jsme dostala vážně hodně nabídek a chci to mít co nejdřív z krku.‘‘ ,,Ale víš, že nemusíš chodit na všechny interview?‘‘ ,,Ano já vím, ale víš, že já jsme taková, že nedokážu říct ne‘‘ zasmála jsem, rozloučila jsem se s Justinem, protože jsem musela jít brzo spát. Přece jen musím být v osm ráno v ‘‘práci‘‘…

PS: Vaše názory? :) co si myslíte o justinovi a seleně? vrátí se k sobě? Děkuju za komentáře a vote, kteří někteří dáváte :)

HATE OR LOVE 2: Different WorldKde žijí příběhy. Začni objevovat