22.část

516 34 0
                                    

*Z pohledu Viktorie*

Byla jsem tam s Justinem v nemocnici asi ještě půl hodiny a potom jsem musela jít do práce. On sám mě k tomu přinutil, chtěla jsme s ním zůstat, ale naléhal na mě.

Celý zbytek dne, co jsem tam seděla v kanceláři a co jsme fotili jsem byla duchem nepřítomná. ,,Co to s tebou dneska bylo?'' zeptal se mě Julien, který na focení dohlížel. ,,Nemám svůj den.'' odpověděla jsem. Položil mi ruku na rameno a řekl:,, Poslyš Viktorie, Annabeth tě vybrala, protože věří, že můžeš dokázat velké věci a já tomu věřím taky, ale myslím, že člověk, který tomu musí nejvíc věřit, jsi ty. Nenech si propásnout tuhle šanci a ať se ti v životě děje cokoliv, nesmíš to dát znát na focení. Pokud nebudeme fotit smutné, pak ano'' zasmál se a já se pousmála. Objala jsem ho, ikdyž jsme věděla, že je to asi nevhodné. ,,Díky'' ,,Není za co děvče. Teď jsi něco jako náš nejdražší  klenot a všichni tady chceme, aby si uspěla.'' ,,U Grace to tak nevypadá'' ,,Grace je takhle tvrdá na všechny, časem si tě zamiluje'' mrkl na mě Julien.

Když jsem v práci skončila, bylo asi deset večer. Justin už určitě bude doma. ,,Lásko?'' ozvalo se z telefonu a já jsem se usmála. ,,Jseš už doma?'' ,,Uhm no, ne tak docela. Jsem s mámou a se Sell na pizze, nechceš se přidat?'' jakmile to dořekl, najednou jsem se cítila, jako páté kolo u vozu. ,,Ne to je dobrý, stejně jsem unavená z práce, jen jsem ti chtěla zavolat a vědět, že si v pořádku''. ,,Jsem, nemusíš mít strach. A nemám k tobě dojít?'' ,,Ne, ne ne. Užij si nějaký čas s mámou a s '' zarazila jsem se a vzdychla'' se Selenou'' dokončila jsem větu a ukončila jsem hovor. Došla jsem domů a cítila jsem se hrozně sama. Prázdný dům mě dokonce i děsil. Nejsem ráda sama. Kdo by byl?

*Z pohledu Justina*

Když Viktorie zavěsila, sedl jsem si zpátky vedle Seleny a Pattie. Byl jsem rád, že jsem právě teď s nimi a uvědomoval jsem si, jak moc je pro mě Selena důležitá. Máme společnou historii, naše rodiny se znají, byla moje první láska. ,,Co se na mě tak díváš?'' vyrušila mě z myšlenek Sell. ,,Co? Cože? Normálně se dívám'' zasmál jsem se, ale když jsem se podíval na mámu, měla pozvednuté obočí. 

Později jsem Selenu odvezl domů a s mámou jsme jeli ke mě. Dneska u m přespí. ,,Justine, myslím, že by sis měl ujasnit, co cítíš.'' řekla, když jsme seděli na gauči. ,,Co cítím? Jak to myslíš?'' ,,Sá dobře víš. Chápu, že je těžké zapomenout na Selenu, je to tvoje první láska a opravdu jste se milovali, ale ty teď máš Viktorii. A abych pravdu řekla, líbí s mi člověk, který se z tebe stal, když si ji potkal. Vyvolává v tobě to nejlepší a toho si musíš cenit, ale neměl by si jí plést hlavu.'' ,,Já jen, rád trávím čas se Sell už i z toho důvodu, že má Viktorie hodně práce. Už se z ní stává slavná osobost, která teď nebude moct spát, protože se jí bude zabývat celý svět. A miluju ji, ale prostě mě štve, že už spolu netrávíe tolik času. To je pak těžký'' řekl jsem a máma mě pohladila po zádech, jako to dělávala, když jsem byl malý. ,,No každopádně se dřív nebo později budeš muset rozhodnout.''

*O pár dní později*

*Z pohledu Viktorie*

Už je to všechno jiné. Před mým barákem stojí dennodeně novináři a čekají až udělám nějaký skandál. Kamkoliv jdu, už nejdu sama, pronásleduje mě několik lidí, kteří mě neustále fotí. Stratila jsem soukromí...

Zítra je předávání cen a já si musím jít koupit nějaké vhodné šaty. Šla jsem nákupním střediskem a lidé se zamnou otáčeli a později mě samozřejmě prnásledovali paparazzi. Nasadila jsem si brýle, protože ty foťáky nejsou nic příjemného. Šla jsem okolo stánku s novinami a musela jsem se pousmát, když jsem viděla titulek v jednom časopisu. ,,Justinova přítelkyně dobívá svět!''. Byla tam moje fotka s Justinem a uvnitř časopisu můj rozhovor. Když jsem našla perfektní šaty na večer vyšla jsem z obchodu a do někoho jsem narazila. Začala jsem sbírat tašky po zemi a omluvila se. ,,Omlouvám se, neviděla jsem vás. Sell?'' řekla jsem, když zaregistrovala, že to byla Selena. Objala jsem ji a chvíli jsme klábosili. Kdo by řekl, že z nás dvou budou nakonec dá se říct i kamarádky. Není taková jak jsem si myslela. Je možné, že dřív bývala taková, jak jsem si mslela, ale lidi se mění. ,,Co nakupuješ?'' zeptala jsem se jí. ,,Šaty na zítra na večer.'' ,,Ty tam jdeš taky?'' udivila jsem se. ,,Samozřejmě, jsem přece taky nominovaná'' zasmála se. Rozloučili jsme se a já šla domů. Dneska a zítra mám volno, díky bohu. Cestou z nákupního střediska jsem se zastavila u Justina a strávila nějaký čas s ním. Šli jsme na pláž a seděli na dece. Hlavu jsem měla opřenou o jeho rameno a zase jsem i užívala, že jsme spolu po dlouhé době.

*Z pohledu Justina*

Je to tady. Předávání cen, jedno z mála kam se za rok vydám a těším se, poprvé se s Viktorií objevíme na takové společenské akci.

Jeli v autě společně všichni tři a já jsme byl hrozně rád, že ty dvě konečně našli společnou řeč. Vyšli jsme z auta  lidi si nás hned začali fotit. Šli jsme dovnitř a posadili jsme se na naše místa.

Přišla ta velká chvíle, oznámí se zpěvák roku. ,,A výhercem je...'' napínala nás Ariana, která vyhlašovala vítěze. Podívala se do obláky, usmála se a řekla: ,,Justin Bieber''.  Vyhrál jsem už tolikrát, ale pokaždé je to neuvěřitelný pocit. Pocit, že jsem zase něco dokázal. Vstal jsem, objal jsem Viktorii a políbil ji a šel na podiu převzít cenu. Selena taky vyhrála ve své kategorii a večer jsme to jeli všichni tři zapít do klubu...

PS: fakt bych chtěla poprosit každého kdo čte, dejte vote popřípadě komentář :) opravdu mě aše názory zajímají a děkuju všem co čtou, mc to pro mě znamená :)

HATE OR LOVE 2: Different WorldKde žijí příběhy. Začni objevovat