27.část

511 24 0
                                    

*O týden později*

*Z pohledu Justina*

Následující týden jsem se pořád rozmýšlel, s kterou chci být. Trávil jsem čas s Viktorií, a když byla v práci, byl jsem zase se Selenou. K oběma jsem něco cítil, ale už i Selena začala být odtažitá, protože nechtěla, abych je tahal obě za nos. Seděl jsem u bazénu na zahradě a měl jsem ponořené nohy. Slunce pálilo, ale přes sluneční brýle jsem to necítil. Bylo krásné počasí a krásný den. Nevěděl jsem proč, ale nějak jsem tušil, že dnes se rozhodnu, jen bych potřeboval nějaké znamení na popostrčení. A jako by moje přání bylo vyslyšeno, zvonil mi telefon. ,,Ahoj, jsem rád, že voláš‘‘ usmál jsem se. ,,Justine, já jen uvědomila jsem si, jak moc tě miluju a chci být s tebou. Byl jsi moje první velká láska a já na tebe nedokážu zapomenout a ani nechci. Nechci, aby to nějak ovlivnilo tvoje rozhodnutí, ale tak či tak, budu tady vždy pro tebe a ráda bych se s tebou dneska sešla. Tak sejdeme v pět u tebe‘‘ ozvala se z telefonu Selena a zněla dost vážně. Problém je, že ona ví, že se rozhoduji, Viktorie nemá ani tušení a to ze mě dělá ještě většího hajzla. Myslel jsem, že to že Sell zavolá, bude znamení, ale jakmile jsem ukončil hovor, někdo zazvonil. Jen jsem zakřičel, protože se mi nechtělo vstávat. ,,Dále! Je otevřeno.‘‘

*Z pohledu Viktorie*

Celý týden byl úžasný, všechno bylo jak má. V práci to šlo hladce, akorát se pořád nedokážu vypořádat s tou slávou, které denně narůstá. Rozhodla jsem se, že si o tom potřebuju s někým promluvit a napadl mě Justin. Zazvonila jsem u něj a šla jsem dál. Justin seděl na zahradě u bazénu a vypadal hrozně spokojeně. Objala jsem ho ze zadu, naklonila jsem se k němu a dlouze ho políbila. Sedla jsem si k němu a začali jsme si povídat. Vyslechl mě a poradil mi, je to jeden z mála komu věřím a komu vážně řeknu všechno, proto je náš vztah tak úžasný. Není nic, co bychom před sebou tajili.

*Z pohledu Justina*

Jak jsem tak přemýšlel a Viktorie seděla vedle mě, došlo mi, že tohle je perfektní den. Bylo mi úžasně. Ale nikdy nic v životě není nic perfektní a díky tomu jsem začal přemýšlet. S Viktorií mám dokonalý vztah, ale se Selenou mám obyčejný vztah, který není až zas tak obyčejný. Vzpomněl jsem si, že ale kolem páté sem přijde Selena. A potom se rozhodnu definitivně, ikdyž už teď tuším, že moje rozhodnutí bude Selena. Nebo to bude Viktorie? Ach bože, já nevím…

*Z pohledu Seleny*

Byla jsem připravená odejít k Justinovi, když někdo klepal. ,,Viktorie, co tady děláš?‘‘ zeptala jsem se a Viktorie vešla dovnitř. ,,Potřebuju se jakkoliv rozptýlit, protože mám pocit, jako by se něco dělo. Justin něco skrývá, vím to.‘‘ vyhrkla ze sebe a já jsem jen polkla. ,,No třeba pro tebe má překvapení a neví, jak to utajit. Nehledej na to nic negativního, určitě je všechno v pořádku.‘‘ ujistila jsem ji. Viktorie mě objala a odešla domů a já vyrazila k Justinovi.

Bylo nám skvěle! Smáli jsme se, dělali jsme blbosti. Bylo to jako dřív, když jsme spolu chodili. Jednou jsme se dokonce i políbili, ale já to v plánu neměla a proto jsem se hned odtrhla. Strávila jsem u Justina asi dvě hodiny a potom jsem šla domů…

*Z pohledu Justina*

Konečně jsem se rozhodl! A věděl jsem, že ONA je jediná, kterou chci v životě až dokonce života. ONA je ta, s kterou chci zestárnout. Proto jsem se rozhodl pro to nejromantičtější gesto, které existuje a jel jsem rychle do zlatnictví a Seleně i Viktorii jsem napsal, že je chci vidět. Jedné z nich totiž musím říct, že jsem si vybral jinou. Každé z nich jsem napsal jiný čas, aby se nepotkali a nedošlo k nedorozumění.

Prsten byl nádherný, asi tak jako je i ONA. Když jsem se díval na prsten, musel jsem se usmívat, protože jsem nehorázně rád, že jsem se pro ni rozhodl. Seděl jsem na gauči a čekal, až jedna z nich přijde. Selena! Objevila se přede mnou, celá zářila úsměvem a hrozně hezky se na ni dívalo. ,,Posaď se‘‘ pobídl jsem ji. ,,Páni tohle bude těžké.‘‘ vzdychl jsem. A uvědomil jsem si, že jsem potřeboval mít tohle se Sell, abych si uvědomil, kterou doopravdy miluju. ,,Seleno… Něco k tobě cítím a nejsem si jistý, co přesně to je, ALE Viktorie je jediná s kterou chci být.‘‘ řekl jsem a viděl jsem v jejich očích zklamání a slzy, které se draly na povrch, ale ona je nepustila. ,,Já to chápu‘‘ řekla, vstala, pevně mě objala a dala mi pusu na líčko, ale ani jeden z nás si nevšiml, že se na nás někdo dívá.

*Z pohledu Viktorie*

Justin mě chce vidět a prý jeto důležité. Což znamená, že pro mě má asi to překvapení. Ale já jsem ho chtěla překvapit taky a chtěla jsem nám prostřít a uvařit u něj večeři. Sám mi psal, že bude ve městě, takže to překvapení být mohlo. 

Kdybych nepřišla k němu do vily a neviděla ho tak se objímat se Sell, která mu navíc dávala pusu. ,,Co se tu děje?‘‘ zeptala jsem se zmateně. ,,Já už půjdu‘‘ vymluvila se z toho Selena a brala si kabát. ,,Ne! Nikam nepůjdeš, dokud mi nevysvětlíte, o co tu jde?‘‘ zvýšila jsem hlas. Justin vzdychl a rukou si projel obličej a vlasy. Posadila jsem se, protože to bude zřejmě na dlouho. 

*Z pohledu Justina*

Věděl jsem, že tím, že Viktorie přišla, jí budu muset všechno říct, ale pořád ji chci požádat o ruku, ale myslím, že potom, co jí to vše řeknu, to bude chtít pár dní na vychladnutí.

,,Když mě Sell vzala na Bahamy, něco se tam stalo a já začal pochybovat o mých pocitech k tobě. Neměla si poslední dobou na mě čas a věnovala ses práci. Což ti nevyčítám, vím, že jsem tě sám přemlouval, ať jedeš. Ale o to nejde. Věděl jsem, že cítím něco k vám oběma, ale nevěděl jsem, s kterou chci být, ale dnes jsem se rozhodl a-‘‘Viktorie mě nenechala domluvit. Vstala z gauče, v očích měla slzy a řekla: ,,Seleno je to pravda?!‘‘ zeptala se a Selena provinile přikývla. ,,Řeknu vám jen jedno! Perfektně se k sobě hodíte! Oba jste mi lhali a já nic nepoznala. Ty! Seleno! Myslela jsem si, že si vážně moje kamarádka, že jsme se v tobě spletla, ale vidím, že ne! Hrála sis na mojí kamarádku, aby ses dostala blíž k Justinovi! A já ti věřila‘‘ popotáhla slzy a bylo na ni vidět, že ji bolí to říkat nahlas. ,,Oba jste ztratili moji důvěru. Neznám nikoho horšího než jste vy dva! Takže Justine, vím, že ses měl rozhodnout ty, ale víš co? Já ti to usnadním a rozhodnu se já. Odcházím. Buďte spolu, protože já tady končím…‘‘ řekla naštvaně Viktorie a se slzami v očích odešla z vily a aby toho nebylo málo, na rozloučenou práskla dveřmi. 

Se Sell jsme stáli v tom obýváku a dívali jsme se na sebe a oba jsme měli zaslzené oči. Oba nás bolelo, to co řekla. ,,Jsem hrozná‘‘ vzdychla Selena a sedla si na gauč. ,,Já jsem hrozný hajlz! Nikdy jsem neměl pochybovat o tom, že chci být jedině s Viktorií.‘‘ rozbrečel jsem se, protože jsem si uvědomil, že jsem ztratil její důvěru. S Viktorií už jsme toho zvládli tolik, ale bojím se, že přes tohle už se nedostaneme a že je VÁŽNĚ KONEC. Vytáhla jsem z kapsy krabičku, ve které byl prsten a podal jsem ho Seleně s povzdychem. Selena otevřela krabičku a s údivem na ni civěla a rozbrečela se semnou. ,,Ty si ji chtěl požádat o ruku?‘‘ dala si ruku přes pusu. Já jsem se pokusil o úsměv, ale pohled na prsten ve mně vyvolal ještě větší bolest. Posmrkl jsem a Selena se mě snažila uklidnit, ale nepodařilo se jí to. Cítil jsem, jak kdyby právě odešla část mě. Což byla pravda. Chtěl jsem ji požádat o ruku, být s ní, až do konce života a místo toho jsem riskoval celý náš vztah, jen kvůli nejistotě, která byla úplně ale úplně zbytečná. Otázkou bylo: ,,Co bude dělat teď? Mám se snažit to napravit nebo mám Viktorii nechat, aby sama beze mě našla štěstí?....

PS: Omlouvám se, ale mám teďkom rozbytý noťas a nwm kdy bude zase v pohodě, takže části teďkom asi nebudou každý den, jak jste zvyklý, snad chápete :) Vaše názory? Co si myslíte o Justinovém rozhodnutí? A co říkáte na ten rozchod a ta žádost o ruku? pište názory a díky za votes a komentáře teda žádné nejsou no :(

HATE OR LOVE 2: Different WorldKde žijí příběhy. Začni objevovat