》Rap God VS Rap Devil《

257 25 27
                                    

Eminemov album KAMIKAZƎ objavljen je 31.8.2018. u kojemu se nalazi 13 pjesama. Nije ga prethodno najvljivao svojoj publici. Album je izazvao burne reakcije te je nakon samo 24 sata od objavljivanja postao najprodavaniji album u čak 80 zemalja. Nakon Revival (2017) koji nije izazvao dobre reakcije, postojale su sumnje da se Eminem povlači sa scene i da više nije dorastao repu nove generacije, ali je ovim albumom promjenio mišljenja mnogih i nakon skoro desetljeća vratio hip hop.

Album je poznat po mnogim suradnjama, ali i proziva mnoge stare ali i novije repere, koje naziva "mumljajući reperi" i napada sve one koji su ikada sumnjali u njega. Ovaj album predstavlja povratak Slim Shadya po zadnji put. Ipak, isprozivajući toliko osoba, naći će se netko, tko će se suprostaviti i samom Rap God-u. To je prvi učinio Machine Gun Kelly, u Disstracku nazvanom Rap Devil.

Eminem ga je spomenuo u pjesmi Not Alike, u kojoj govori o incidentu iz 2012. godine, kada je na Tweeteru objavio post komentirajući njegovu kći Hailie.

 godine, kada je na Tweeteru objavio post komentirajući njegovu kći Hailie

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

U to vrijeme Kelly je imao 22 godine, Hailie 16.

Eminem je spomenuo MGK-a u tekstu:
If you wanna come at me with a sub, Machine Gun
And I'm talkin' to you, but you already know who the fuck you are, Kelly
I don't use sublims and sure as fuck don't sneak-diss
But keep commenting on my daughter Hailie

Eminem ima posebnu vezu sa Hailie (22), posvetio joj je namanje 22 pjesme: Hailie’s Song, My Dad’s Gone Crazy, Kim, 97 Bonnie & Clyde, Beautiful and My Darling... a najpoznatija je Mockingbird. Poznato je da je Eminem vrlo zaštitnički nastrojen prema svojoj kćeri, kao što bi i svaki otac bio, tako da nije zaboravio zbrku staru 6 godina.

Machine Gun Kelly-eva reakcija na Not Alike

3 dana nakon što je KAMIKAZƎ izašao u javnost, MGK objavljuje tweet u kojem govori da stoji uz svoju generaciju i da radi isto ono što je Eminem u njegovim godinama.

3 dana nakon što je KAMIKAZƎ izašao u javnost, MGK objavljuje tweet u kojem govori da stoji uz svoju generaciju i da radi isto ono što je Eminem u njegovim godinama

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
m o o d .Where stories live. Discover now