Chapter 7: Guilt

71 6 1
                                    

"Νομίζω ένα διήμερο μακριά από την πόλη είναι το καλύτερο, για να ξεκουραστούμε και οι δυο." είπε ο Jimin, καθώς οδηγούσε το λευκό Hyundai, προς το σπίτι των γονιών του.

Ο Jungkook κοιτούσε έξω από το τζάμι ήσυχος και δεν μπορούσε παρά να συμφωνήσει με ένα νεύμα σε αυτό που έλεγε ο αγαπημένος του. Ναι, για εκείνον επρόκειτο να είναι ένα μαρτυρικό Σαββατοκύριακο. Δεν μπορούσε να ξεχάσει, ούτε τις τύψεις που ένιωθε, αλλά ούτε και το αφεντικό του. Προσπαθούσε όμως να μην σκέφτεται τίποτε από τα δύο.

"Είσαι κουρασμένος; Σε 10 λεπτά είμαστε εκεί."

Μακάρι όμως το ταξίδι να κρατούσε για πάντα. Όμως έπρεπε να είναι εκεί αυτές τις μέρες. Ήξερε πόσο ήθελε ο Jimin όλον αυτόν τον καιρό να τον γνωρίσει στους γονείς του. Το μόνο που ήξερε γι' αυτούς ήταν ότι δεν ήταν οι βιολογικοί τους γονείς και ότι ήταν ενθουσιασμένοι να τον γνωρίσουν, μιας και δεν ήταν ομοφοβικοί. Τουλάχιστον θα περνούσαν δυο μέρες σε ένα ήσυχο και ζεστό μέρος. Θα άφηνε το μυαλό του να ξεχαστεί, όσο μπορούσε.

"Πού είσαι; Θέλω να σε δω." Ένα μήνυμα από τον γνωστό αποστολέα.

"Ποιος είναι αγάπη μου;" ρώτησε τότε ο Jimin, μπαίνοντας στην μπροστινή αυλή του σπιτιού.

"Από τη δουλειά. Τίποτε σημαντικό." απάντησε και βγήκαν μαζί από το αμάξι. Πήραν τις αποσκευές τους από το πορτ-μπαγκάζ και κατευθύνθηκαν στην εξώπορτα.

***

Σε σύντομο χρόνο βρέθηκαν να πίνουν καφέ στην αυλή των Park, συζητώντας ευχάριστα. Ο Σαββατοκύριακο είχε ξεκινήσει σχετικά καλά και πράγματι οι γονείς του Jimin φαίνονταν να τον συμπαθούν.

"Είμαι εκτός για το Σ/Κ." απάντησε κρυφά. Δεν ήθελε σε καμία περίπτωση να υποπτευθεί κάτι ο αγαπημένος του.

"Πώς σου φαίνεται η καινούρια σου δουλειά;" ρώτησε πάνω στη συζήτηση ο πατέρας του Jimin.

Ο νεαρός κοίταξε γύρω του, όμως δεν επεξεργαζόταν τον χώρο. Είχ αφαιρεθεί και δεν είχε πολλή διάθεση για κουβέντα.

"Είναι μια πολύ καλή θέση. Παρ' όλο που σχεδόν όλη τη μέρα λείπω από το σπίτι, τα λεφτά είναι πολύ καλά." χαμογέλασε αμήχανα και κοίταξε τον Jimin.

Η συζήτηση συνεχίστηκε με την ίδια αμηχανία. Όσο για τον Jungkook, δεν μπορούσε πια να κρύψει τη δυσφορία του για εκείνο το διήμερο.

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: May 26, 2019 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

Ο γραμματέας - The secretary | VKookWhere stories live. Discover now