~💫2. DİLEK💫~

343 14 4
                                    

(Merhabalar aşklarımağğğğğ 😄😄
Sizi çok ösledim 😊
İçime Cho Hee kaçtı sşaiaiaiaia
Neyse sizi çok ama çok seviyoreğğğ eheh 😆💟💟)

💐İYİ OKUMALAR💐

Zor Hamilelik Dönemi:

Yüzüme vuran güneş ışığı ile gözlerimi aralamıştım. Dün uzun bir aradan sonra güzel bir uyku çekmiştim. Karnımda ki ufak kız bana hiç izin vermiyordu.
Gerinerek yan tarafıma döndüğümde koca bir boşluk ile karşılaşmak nedensizce duygulanmamı sağlamıştı. Yatakta doğruldum ve odayı şöyle bir inceledim. Jungkook'a ait hiç bir şey yoktu. Telefonu, arabasının anahtarı...
O zaman anlamıştım yine işe gittiğini.

"Bir kere de işe gitmesen ölürsün Bay Jeon."

Elimi belime koyarak destek almış ve yataktan kalkmıştım.
Adımlarımı banyoya yönlendirirken ılık bir duşun iyi geleceğini düşünmüştüm. Üzerimde ki salaş, dizimin üzerine kadar gelen geceliği çıkartıp banyonun bir köşesine bırakmıştım.
Suyu açıp altına girdiğimde tüm vicudumum gevşediğini hissetmiştim.
Ellerim şişkin karnıma giderken gözlerim kendiliğinden kapanmıştı.

"Anneni duyuyor musun meleğim?"

Suratımda oluşan hafif gülümsemeyle elimin altında bir hareketlilik hissetmiştim.

Duygusal bir bağ mıydı bilmiyordum ancak onunla, karnımda ki ufaklıkla her konuştuğumuz da hareket ediyordu. Şimdi de hareketlenmişti ve ben onunla konuşmayı şimdiden çok seviyordum.

"Biliyorum..bu gün oldukça yorgun başladık."

Suyu kapatıp duştan çıkmış ve bornozumu giyip dolabıma doğru yürümüştüm.
Karnımda hissettiğim ufak sızı ile bir anda dolaptan destek almak zorunda kalmıştım. Şu sıralar çok fazla tekme atıyordu ve bezenleri, aynı şu an olduğu gibi acıdan ne olduğumu şaşırıyordum.

"Ahh...tamam, sakin ol bebeğim."

Derin bir nefes alıp dolabı açmıştım. Bu gün nedense canım elbise giymek istemişti. Jungkook ile doğacak kızımızın odası için alışveriş yaptığımızda bana da bir kaç şey almıştık. Karnım her geçen gün büyüyordu ve kıyafetlerimi giyemiyordum. 
Siyah üzeri pembe ve mavi çiçekli elbiseyi giydikten sonra aynanın karşısına geçmiş ve artık neredeyse belimde olan saçlarımı kurutmaya başlamıştım.

(Şöyle düşünelim please )

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

(Şöyle düşünelim please )

Bazen geceleri sancıdan ya da mide bulantısından uyuyamıyordum. Ben Jungkook'un göğsünde yatarken o da saçlarımı okşayarak beni rahatlatıyordu.

DİLEK DEFTERİ  [JEON JUNGKOOK ] ✓Where stories live. Discover now