Kapitel 1

209 4 3
                                    


- Ha nu ett fantastiskt jullov!

Alla ställde upp sina stolar och sprang ut genom dörren. Det var kallt och jag kände den svala luften sticka till på min näsa och mina kinder. Äntligen jullov. Jag gick mot busshållplatsen och tog upp mobilen. ÄNTLIGEN JULLOV. Skrev jag och la upp på ms. Bussen skulle komma om 8 minuter så jag satte mig ner och tog upp en jacka ur min väska. Jag tog upp mina hörlurar och satte på musik.

"Some days, things just take, way too much of my energi, I look up and the hole room spinning, You take my cares away I can so overcomplicate, people tell me to medicate, feel my blood running, swear the sky is falling" texten stämmer sååååå in på mig när det är skola. Skolan är som ett fängelse för mig. Jag fattar inte varför man TVINGAS gå i skolan. Lärarna säger alltid, jag gör inte det här för min skull utan för eran. Jaha, men ingen vill ju göra det så gör det inte då då! Om dom ändå gör det för våran skull så varför får man frånvaro för att man lämnar lektionen? Varför får läraren damp för att man kommer sent? Ja, svara på det om ni kan.

Jag såg bussen lite längre bort och ställde mig upp och tog upp busskortet ur jackficka. Bussen saktade in och stannade. Jag klev på. Jag var nästan den ända på bussen. Det var bara en tant också. Jag satte mig ner. Varför måste skolan vara obligatorisk? Den är ju orsaken till att typ alla får ångest, man måste plugga för att få höga betyg, man måste ha höga betyg för att komma in på ett bra gymnasie, man måste ha bra betyg därifrån för att få ett jobb. LÅT MIG SITTA I SOFFAN OCH ÄTA CHIPS OCH KOLLA PÅ FILM OM JAG VILL! Jag satte på musiken och lutade mig tillbaka. "Just keep breathin' and breathin' and breathin' and breathin' ".



Mordet på julaftonDär berättelser lever. Upptäck nu