1.3

2.9K 175 46
                                    


Uyuduğunu düşündüğüm Yoongi'nin yavaşça yanına yanaştım. Yatalı kırk dakikaya yakın oluyordu ama ben bir türlü uyuyamamıştım. Bunun nedeni ise yarım bıraktığımız şeydi o uyanıkken kendime dokunamamıştım bile. Uyuduğundan emin olmak için yavaşça yüzüne eğilmiş ve bir süre yüzünü seyretmiştim.

Uyuduğundan emin olduğumda ise sırtımı tamamen yatak ile buluşturmuş ve sessizce pantolonumun düğmesini açıp fermuarını indirmiştim. Ellerim baksırımın üzerinden penisim ile buluştuğunda Arada göz ucuyla Yoongi'nin hala uyuyup uyumadığınıda kontrol ediyordum.

Ellerimi yavaş yavaş hareket ettirdiğimde ağzımdan kısık bir inleme kaçmıştı. Şuan bundan daha fazlasına ihtiyacım vardı. Sessiz olmaya özen göstererek pantolonumdan kurtulup yere koymuştum. Bu sefer elimi baksırımın içinden sokup daha sert çekiştirdiğimde gelen zevk ile inlemelerimi engelleyemiyordum. İnlemelerimi engellemek adına dişlerimi dudaklarıma geçirip ellerimi hızlandırdım.

Bir türlü sona gelememenin verdiği sinirle hareketlerimi durdurdum ve düşünmeye başladım. Bu işi böyle kendi başıma halledemeyecektim ama böylede uyuyamazdım. Yoongi'dende isteyemezdim. Hem ne diyebilirdimki. Bir süre düşünmeye çalışıp karar veremediğimde sessizce ofladım. Tek çarem lanet olası Min Yoongi'den başkası değildi.

Arkası bana sönük olan bedene arkadan sarılmış ve sessizce seslenmiştim.
"Şşt Min Yoongi" ses gelmeyince sesimi biraz daha yükseltmiş ve tekrar seslenmiştim. Bu sefer 'hı' demiş ve geri dönüt alabilmiştim. Utanarak ona daha fazla yaklaşmış ve mırıldanmıştım.
"Min Yoongi uhm galiba bana yardım etmelisin"

"Ne konuda" Uykulu sesi ile cevapladığında ne demem gerektiğini düşünüyordum. Ona açık açık söyleyemezdim bu gerçekten utanç verici olurdu. Bu yüzden üst tarafta kalan elini kavramış ve sertliğimin üstüne getirmiştim. Eli erekte olmuş penisim ile buluştuğunda inlemeyle karışık cevaplamıştım. "Bu konuda"

Dediklerim ile elini çekmiş ve benden tarafa dönmüştü. Gözleri tamamen açıktı ve hiç uyumuş gibi bir hali yoktu. Dudakları yukarı doğru kıvrılmış ve yüzümüzü yaklaştırıp fısıldamıştı.
"Bir an kendi başına halledip beni yarım bıraktığıma pişman edeceğini sanmıştım."

Ne yani benimle oynamışmıydı. Dedikleri ile hem kızarıp hem sinirlenirlenirken ağzımı açmıştım ki cevap veremeden dudaklarımızı birleştirmiş ve sert bir şekilde öpmeye başlamıştı. Elleri ile kendi pantolonundan kurtulduğunda üstümdeki yerini almıştı. Dudaklarımızı ayırıp üstüme oturduğunda kendi tişörtünü çıkarmış ardından benim tişörtüme yönelmişti. Tişörtümde yerdeki yerini aldığında üstümden kalkmış ve yan çekmeceden bir şeyler çıkarmıştı.

"Bu gece bana yalvarmanı istiyorum bebeğim" çıkardığı şeyleri gördüğümde şaşırmama engel olamamıştım. "Umarım onların hepsini üzerimde kullanmayı düşünmüyorsundur."

Kıkırdamış Bedenimi yüz üstü bir şekilde yatırıp kalçamı havaya kaldırmışt. Destek aldığım ellerimi sırtımda birleştirmiş ve bağlamıştı. Kesinlikle ama kesinlikle bu duruşu sevmemiştim.

Elleri yavaşça baksırımı indirdiğinde Kalçama ser bir şaplak atmış ardından dudakları ile etrafını öpmeye başlamıştı. Dudakları kalçamdan sırtıma çıktığında ıslak öpücükler kondurmuş ve iyice delirmemi sağlamıştı. Elleri göğüs ucum ile oynarken sırtıma izler bırakmaya devam ediyordu.

İnlemelerim arttığında aşşağıya kaymış ve deliğim ve penisim hariç heryeri diliyle dolaşmaya başlamıştı. Hala benimle oyun oynamaya devam ediyordu ama burda tek eğlenen taraf oydu. Başta dediği gibi ona yalvarmamı bekliyordu bu yüzdende yalvartmak için her şeyi yapıyordu.

Hala bana dokunmadığı için acı çekiyordum. Ama şuanlık yalvarmak gibi bir niyetim de yoktu. Kenardan lubeyi alıp vücudumda gezdirmiş ardından penisinin ucunu deliğime sürtmüştü. İçeri tamamen girmiyor sadece ucunu hafifçe sokup çıkarıyordu. İnlemelerim kesilmeksizin devam ederken bunlar bana fazlaydı.

Hala inat etmeye devam ettiğimde Hareketlerini durdurup kenardan titreşimli vibratörü almış ve kalçamda gezdiriyordu. Artık bacaklarımın dayanacak gücü kalmamıştı ve bir an önce bu işi halletmek istiyordum. Eğer ben inat etmeye devam edersem sıranın kırbaça ve daha fazlasına geleceğini de biliyorum.

"Yap artık şunu dayanamıyorum L-lütfen" sessiz ve eoey güçsüz çıkan sesimi duymuş ve kıkırdamıştı.
"Duyamadım ne dedin" duyduğundan emindim ama hala devam ediyordu işte p*ç herif.
"L-lütfen yap artık" sesimi zor zoruna biraz daha yükseltmiş ve cevaplamıştım.

"Daha açık konuş bebeğim" şuan diyeceğim şeyler için epey utansamda artık dayanamadığım için bunu göz ardı etmeyi seçmiştim.
"L-lütfen becer beni, koca penisini al ve deliğime sok lütfen" dediklerim ile epey gülmüş ve sırtıma öpücükler bıraktıktan hemen sonra içime girmişti. Ağzımdan sesli bir 'ah' sesi çıkmış ve sonrasında buna benzer inlemeler takip etmişti.

Bir kaç kere farklı yerlere yaptığı vuruşların sonunda zevk noktama gelen penis ile hepsine göre daha sesli inlemiştim. Hareketlerini hızlandırıp vuruşlarını oraya yönlendirdiğinde dayanamamış ve gelmiştim. Bir süre daha zor zoruna dizlerim üstünde beklemiş ve Yoongi'nin içime gelmesini sağlamıştım.

İçimden çıkıp ellerimi çözdüğünde kendime direk yatağa bıraktım. Kendimi çok yorgun hissediyordum. Ama bir o kadarda kızgın. Benimle bu kadar oynamasına gerek yoktu. Bana göre bu işi abartmıştı.

Yüzüne bile bakmadan Yatakta yana kayıp örtünün altına girmiş ve sırtımı dönerek uyumaya çalışmıştım.
Yarın işe gitmem gerekiyordu bu yüzden uyumalı ve dinlenmeliydim.

———

———

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
 ʙᴇ ᴍɪɴᴇ ✧ ʏᴏᴏɴᴍɪɴWhere stories live. Discover now