1.6

7.6K 287 28
                                    

Oda kasvetli bir havaya dönüşmüş Hades tehlikeli bir şekilde elindeki içkisi ile koltuğun üzerinde oturuyordu. Düşünüyordu . En çok yaptığı şeyi yapıyordu.

Hera'yı mutlu etmek için ne yapmalıydı ? Ölüm planları yaparken şimdi küçük bir kızı mutlu etme planları yapıyordu ! Bardağında ki son yudumu da alıp sertçe sehpaya bıraktı .

Hera'nın kendisinden başka birisine gülmesi onu deli ediyordu . Yemekte de aynısı olmuştu . Ares ile gülüşüyor , konuşuyordu . Kendisinin ne eksiği vardı ?!

" Yarın bu evden gidecek !" Dedi elini sehpaya sert bir şekilde vurmadan önce .

Ares yarın bu evden gidecekti . Evet , kararını vermişti ! Ares için dedikleri aklına geldikçe deliriyor ve bir yerleri yıkıyordu .

Oda ise savaş haline dönmüştü ama umursayan var mıydı ? Evet , kendisi kötü birisi olabilirdi ama ... Ama'sı vardı işte ! Diyemediği , dillendiremediği şeyler vardı .

Gece yarısı olmuştu ama o hâlâ ayakta düşünüyordu . Bilmek istiyordu neden Hera kendisini sevmiyordu ?

Evet , kırmızıydı ama beyaz olmak da istemiyordu . O nasıl ise öyle olmak istiyordu . Kaderi buydu . Daha ne diye kendisini sınıyorlardı !

Hera beyazdı ama kendisi kırmızı . Biri şarap diğeri süttü . Bu düşüncesine güldü . Süt de nereden çıkmıştı ? Hera'yı istiyordu . Artık buna kânat getirmişti.

Ama Hera da kendisini istiyor muydu ? Bunu ona sormalıydı yoksa beyni işlevini kaybedebilirdi . Kırmızı koltuktan kalktı ve mermer merdivenlerden mutfağa indi .

Mutfağa girdiğinde dolaptan çıkardığı sütü bardağa doldurup Hera'nın odasına gitti . Kızı uykusundan uyandıracaktı ama olsundu . Yoksa kendisi de uyuyamayacaktı .

Kapıyı yavaşça açtı ve gördüğü manzara kendisini şok etti . Yerde bir sürü peçete vardı . Oda dağılmış Hera ise yatağında sessiz bir şekilde yatıyordu.

Gözlerini iki saniyeliğine kapattı . Bunların hepsine kendisi sebep olmuştu . Dengesiz herifin tekiydi. Yavaş bir şekilde yatağa doğru ilerledi ve Hera'nın başucuna oturdu sessiz bir şekil de ama Hera gözlerini açmıştı bile.

" Hades ?"

" Bebeğim ?"

" Neden geldin ?"

" Özür dilerim "

" Ne ?"

"Duydun işte ! Bir daha söylemem "

" O zaman sen de söyleyecek bir şey yapma !"

" Sen de yaptırma !"

" Yine aynı şeyi yapıyorsun !"

" Yine ne yapıyor muşum ?"

" Kalbimi kırıyorsun ve kavga çıkartıyorsun "

" Haklısın ama ne yapayım elimde değil . Ben sinirli bir adamım ve sen de çok delisin "

" Deli mi ? "

" Ev ..."

" Her neyse ! Kesin yine kavga çıkacak . O yüzden birimiz alttan almalı . Bay sinirli almıyorsa ben alırım "

" İç . Sana süt getirdim ."

" Süt mü ? Çok teşekkür ederim ."

" Bu kadar çok sevdiğini bilseydim her gün getirirdim "

" Yoooo! Sen yanıma gel yeter "

" Ben mi ? Ares gelsin !"

" Ares'i de kim istiyor ?"

HADESHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin