#3 Beste vrieden

50 1 0
                                    

We keken naar elkaar en kwamen steeds dichterbij en ja we kuste😘❤.

Pov Ezme
We Kuste ik en Jungkook kust ik kan het niet geloven hij vindt me leuk en ik hem o mij God ik kan het nogsteeds niet geloven hij kijkt nu best blij ik glimlach natuurlijk hij is zo mooi.

Pov Jungkook
Ik heb net met het mooiste meisje van school nee van de wereld o zij is zo mooi ik heb met haar gezoend ik glim lag en zij lacht trug haar lach is zo schattig.

Pov FaFa
Ik werd naar de school dokter geroepen en V ging met mij mee maar ja we kuste dus in de gang ik keek naar hem en ik bloosde we liepen door V probeerde me hand te pakken maar het lukte hem niet dus ik stopte en keek naar hem hij keek trug ik pakte zijn hand en we liepen zo door de gangen we hoorde gefluit V keek om het waaren de jongens Jimin, Jin, Suga, Rm en J-Hope ik moest lachen V keek naar me ik moest blozen bij de dokter.

V: Gaat u voor.

Fafa: ik ben niet oud zag gewoon je tegen me en gaat u maar voor.

V: ik ben ook geen u maar oké.

Pov Niemand
V en FaFa liepen naar binnen de school dokter hat niet echt veel te zeggen, ze liepen naar de kantine en V vraagde of ze bij hem wou zitten ze zij ja ze vroegen zig af waar Jungkook en Ezme zijn maar toen kwamen ze aan lopen vanaf toen waren we beste vrienden.

Sorry voor korte verhaal ik ga snel bezig met #4.

Bts❤  En de liefde❤Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu