#22 😮😮😮😮

12 1 3
                                    

En dit is voor me leven schreeuwde samanta. . . . . . . . . . . . . .
Sorry dat ik zo gemeen ben we gaan eerst kijken wat fafa en Bts❤ doen😂

Pov FaFa
Ik loop naar V zijn deur en doe open hij heeft zijn koptelefoon op en danst en zingt in het rond ik tik hem op zijn schouder en hij schrikt zo er dat hij mij bijna sloeg maar ik bukte dus hij was mis.

F: Hey wat doe je.

V: o sorry ik schrok me dood je moet me nooit meer zo laten schrikken oke.

F: oke maar het eten is klaar kom we halen de andere haal jij jimin en Jungkook dan haal ik de rest blijf in de hal wachten dan gaan we met zen allen Ezme laten schrikken😈.

V: oke tot zo.

F: tot zo.

Pov niemand
FaFa en V hadden iedereen opgehaald ze gingen een plan maken V en Jimin komen als zombie's de keuken in via de achterdeur en j hope en Jin gaan via de voor deur als ciller clown Jungkook Suga en doen hals of we vlouw vallen van de schrik en ik ga doen als of ik dan in me broek plas oke snel omkleden en klaar staan op ja als ik perongelijk het licht uit doe dan is het het teken oke snel.

En dit is voor me leven schreeuwde samanta........

Pov samanta
Ik maak ja af.

Pov niemand
Het licht gaar uit en samanta laat de mes vallen Ezme springt opzij en schopt samanta tegen der hooft bom doe het ligt aan schreeuwd Ezme het ligt gaat aan en nu staat Ezme op samanta met jammer genoeg geen mes fafa roept Ezme wat de hel gebeurd hier😯
Ezme legde het hele verhaal uit in een samenvatting iedereen luisterde maar samanta pakte de mes en stak hem in Ezme der been maar.........

Sorry er is weer een cliffhanger😂😆
Hoe vinden jullie het verhaal.

Bts❤  En de liefde❤Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu