#36 Ezme

11 1 2
                                    

Wat voor af ging in Bts❤ en de liefde❤

Pov Jungkook
Iedereen hou zijn bek nu ik moet iets horen.

Pov jin
Jeon taal gebreuk😠

Pov jungkook
stttt.

Pov niemand
Jungkook ging ezme knuffelen om te horen wat ze zegt.

Pov Ezme
J-jungkook ik heb alles gehoord I love you to en zeg tegen jimin charissa en fafa suga gefeliciteerd ben supper blij met ze jungkook ik hou van je oprecht sorry dat ik dit heb veroorzaakt😢

Pov Jungkook
Geeft niks ik vertel het even oke jongens en meiden fafa en suga ze feliciteerd jullie en jimin en charissa feliciteerd jullie ook en ze heeft alles gehoord wat we zijden.

Pov niemand
Ezme pakte Jungkook zijn gespierde arm en trok hem naar haar toe en zij in zijn oor wil je de dokter halen ik ik denk dat het niet heel goed gaat.

Pov Jungkook 
Iemand haal de dokter ze zegt het gaat niet heel goed met der en wil even iemand naar huis om eten te halen heb zo wat 4 dagen niks gegeten toen jullie ons vergaten in het ziekenhuis😠

Pov ezme
Jungkook ben je de hele tijd bij mij gebleven😮

Pov jungkook
Ja met fafa en ja als ik over een paar dagen wordt opgepakt dan komt het ondat ik samanta heb vermoord.

Pov ezme
Wat nee niet doen alsjeblieft niet ik kan niks zonder jouw voor jullie blijf ik leven de dokter heeft me een keuze gemaakt het was of je gaat dood of we proberen je te houden ik koos houden maar ik was droomerig toen kon ik ook nog horen maar nu ik ik.

Pov Jungkook
Ezme zeg nog wat plz 😢

Pov ezme
Ik hou zo veel van
je I love you❤

Hey iedereen ik vraag voor typs heeft iemand typs o en in dit deel zitten volgens mij veel typ fouten maar ja ik ven dislekties dus ik probeer er aan te werken maar ja oke Bayyyyyy.

Bts❤  En de liefde❤Where stories live. Discover now