Bķrasyy

91.5K 841 147
                                    

İki ay sonra...

Biten okulumun ardından bir ay geçmişti ve ben hala okulu özlüyordum.

Okuldan nefret eden insanlardan değilim zaten üniversite okuduğumdan olsa gerek okula pek gitmiyorum. Okuduğum bölümden ve babamın şirketini devralacağımdan ötürü haftada iki veya üç defa uğrayabildiğim üniversite benim kurtuluş yolumdu.

"Kayra biraz daha hızlı " diye bağıran Mezan ile dudaklarımda oluşan gülümseme ile hızlıca ona doğru koştum ve oturduğu arabanın üzerine doğru atladım. Mezan'ın çatılan kaşları ile söylediği sözler benimde kaşlarımı çatmama neden olmuştu.

"Oha kızım kaportayı çökerttin yavaş otursana babanın malı mı ?" Mezan'ın koluna kendimce sert ama onun canını acıtmayacak kadar yavaş vurduğumda söylenmeye başlamıştım.

"Asıl sana ohaa Mezan. Beni beni bihterini şu değersiz araba için nasıl kıyarsın? " kollarımı göğüslerimin altında birleştirerek yüzümü diğer tarafa döndüğümde diğerlerinin gülüşerek bize baktığını gördüm. Onlara da yüzümü dönerken bacaklarımı birleştirmiş bir şekilde onlara arkamı döndüm.

"Yaa şu kızı küstürmeyin sonra tribini ben çekiyorum " diyen Sera ile sinirle arkamı döndüm.

"Sera sende mi ? Kendimi Zizim kalesinde tek kalan Cem Sultan gibi hissediyorum." dediğimde yalandan ağlamaya başlamıştım. Biranda beni kolunun altına alan Mezan ile kaşlarım çatıldığında ona ters ters bakmaya başlamıştım.

"Burası kale değil ve ben yanındayım Kayra. Abartma "diyen Mezan'ı arabadan yavaşça ittim. Onun yerde bulunan kumlara serildiğini izleyen ben ve diğerleri hep beraber gülerken bu sefer kaşları çatık bir şekilde bizi izleyen Mezandı.

"Sera kızım çekmesene! " Diye bağıran Mezan ile Sera'yı elimle yanıma çağırdım. Yavaş adımlarla yanıma geldiğinde benim gibi arabanın kaportasına oturdu. Elindeki telefonda kamerayı çevirdiğinde saçlarımı düzeltmeye başladım. Alttan durmadan gelen mesajlar ve kalplerle kaşlarım çatılırken merakla sordum.

"Bu ne ya! Niye kalp atıyorlar ?" Diye sorduğumda Sera bana kutuplarda tavus kuşu görmüş gibi bakıyordu.

"Oha be kızım sen hala instagramın nasıl kullanıldığını öğrenemedin mi ?" Diye bağırdığında yavaşça dudaklarımı büktüm. Sera bana yavaşça vurduğunda bana bir şeyler anlatmaya başladı.

"Bak kızım bu canlı yayın. Takipçilerin seni izleyebiliyor ve sana kalp veya mesaj atıyorlar böylelikle onlarla konuşmuş oluyorsun " dediğinde ağzımdan bir haaa kelimesi çıktı.

"Peki bu ne zamandan beri açık ?"

"Sen buraya geldiğinden beri "

"Ne ?... Sera şaka yapıyorsun değil mi ? " dediğimde Sera başını olumsuz anlamda salladı.

"Yaa rezil oldum " dediğimde yavaşça Sera'nın elinden telefonunu alarak konuşmaya başladım.

"Size vermiş olduğumuz göz rahatsızlığından dolayı özür dileriz. " dediğimde Sera'ya yan gözle bakmaya başladım ve fisıldayarak " Bu nerden kapanıyor?" Dedim.

Sera, Mezan, Ares ve Yalın bana gülerek baktılar. Sera elimden telefonu alırken Mezan beni kucağına alarak arabanın üzerinden indirdi ve diğerlerinin oturduğu gibi yere oturttu. Mezan ile biraz fazla yakın oturuyorduk ama ne o ne ben bunu sıkıntı ediyorduk.

Sera telefonunu hepimizi alacak şekilde ayarladığında altta yazılan mesajları okumaya başladı.

"Bu kız neden bu kadar saf ve tatlı ? "

İ T A A T S İ Z | 18 Where stories live. Discover now