{ Ötödik }

3.3K 336 77
                                    

— Ez meg mi volt? — döbbenek le teljesen, amint kapok levegőt. Jungkook csak apró mosollyal néz rám, én pedig zavarba jövök. — válaszolnál?

— Csak kiváncsi voltam. — von vállat hanyagul. Gyorsan körbenézek és pár elég furcsa tekintettel találom szembe magamat. Csodálatos.

— Mégis mire? — förmedek rá újra. Fel sem tudom fogni, hogy megcsókolt. Amikor rá gondoltam, vagyis kettőnkön tűnődtem nem éreztem azt, hogy ilyenekhez fog folyamodni.

— Tudod, mit. Ez fogadásból volt. Lezárhatjuk? — bámul le rám, mintha én lennék a hibás. Fintorral az arcomon nézek vissza, majd lökök rajta egyet és dühösen válaszolok neki.

— Rohadj meg faszkalap! — jelentem be hangosan, majd otthagyom a francba. Jiminnel sem tőrödök csak megyek előre minél messzebb Jungkooktól és a többi kiváncsi embertől.

Fogadás. Fogadásból csókolt meg. Kezdtem bedőlni neki, hogy érez irántam valamit, vagy megtetszettem neki, erre közli, hogy fogadás. Ha megtudom ki találta ezt ki, esküszöm leütöm valamivel.

—— Reggel ——

Természetesen Jimin nem hagyott békén, egész este járt a szája és szídott engem meg Jungkookot. Végül megnyugtattam, hogy csak fogadás volt az egész, ne vegye komolyan a csók dolgot.

Rosszul esett az egész helyzet, emiatt pedig meg kellett tudnom kivel fogadott Jungkook.

— Mark. — futok oda az egyik végzős sráchoz akit néha láttam Jungkook közelében. — Figyelj, van egy kérdésem!

— Tartsd meg magadnak. — lép el mellettem és elindul, otthagyva engem. Döbbenten nézek utána, lehet rossz napja van. Nem volt sok időm gondolkozni ezen, mert Jungkookot pillantottam meg, ahogyan Mark után fut. Észre sem vett engem.

Kíváncsiságom legyőzött és utánuk iromadotam.

Furcsa érzés követni őket, főleg hogy az iskolába teszem ezt, ezért rohadt feltűnő vagyok a többieknek, de ez most nem hat meg ez sem.

Jungkook hátát bámulom, és úgy haladok a két fiúhoz. Amint megálltak egymással szemben én az egyik teremajtóhoz lapulok, ami ki van nyitva. Nem a legjobb buvóhely, de megteszi.

— Mi a szar bajod van? — ront neki Jungkook Marknak.

— Miért mástól kell megtudnom mindent? — kiált vissza az említett.

— Ne játszd meg magadat. Túl egyértelmű volt, hogy megteszem.

— Leszartad ő mit akar, csak magadnak akartál jót. — hatalmasat nyelek, amint eljut a tudatomig, hogy a csókról van szó.

— Meg kellett tudnom mit vált ki belőlem. Csak így éri meg küzdeni érte. — vonja meg vállait Jungkook, az én szívem pedig hatalmasat dobban.

— Egy utolsó kérdésem van. — vázolja fel Mark.

— Minden srácnál és lánynál ezt csinálod?

— Nem. — rázza meg a fejét. — csak annál, aki különleges.

— Ühüm. Értem. — motyogja Mark és egy fintor kíséretében sétál el a magasabb mellett. Amikor az ajtóhoz ér, aminél bujkálok sejtelmesen elmosolyodik. Csodás, észrevett. Miért vagyok ekkora balfasz?

— Szia Taehyung. — köszön pont olyan hangosan, hogy Jungkook meghallja. Mark győztes vigyorral a képén sétál el egyedül hagyva engem az idősebbel. Nem merek ránézni Jungkookra, ezért el sem mozdultam az ajtó mögül.

— Mennyit hallottál? — jelenik meg az említett, majd furcsa tekintettel néz engem. Kicsit olyan, mintha zavarban lenne.

— Nem sok mindent. — hazudom, de túl egyértelmű vagyok, mert dühösen bámul rám. — ahj, oké. Mindent.

— Gondoltam. — lép még közelebb hozzám. — legalább már nem kell a fogadásról kérdezgetned a barátaimat. Ugyanis semmi ilyenről nem volt szó.  Csak én találtam ki.

— Túl furcsa voltál, de... — pontosan mit akarok neki mondani? Vajon van mondandóm a számára? Kezdek elbizonytalanodni. Nem értem mit miért csinálunk mi ketten.

— De? — vigyorodik el, és már teljesen hozzám van préselve. Ez meg mikor történet? És én hagytam?!

— Se-semmi. — én komolyam dadogok? Most kellene lelépnem, erre mit csinálok? Kezeimet felvezetem Jungkook karján, akaratlanul tettem, esküszöm!

— Hm. Semmi, persze. — motyogja és közelebb hajol hozzám. Aztán végeszakad mindennek, mert a folyosó békés csendjét egy női hang tölti ki.

— TAEHYUNGIEEE! — kiáltja Yeri, majd elkezd futni felém hatalmas vigyorral.
Jobb is, hogy jön. Jungkook biztosan meg akart csókolni.
Talán hiba lett volna.



—————
CIAO!

valaki nem akarna őszintén véleményt írni a kommentekbe, jó lenne olvasni mit gondoltok. Valamiért úgy érzem nem olyan jó ez a story, kicsit elbizonytalanodtam (megint).

előre is köszönöm :)

előre is köszönöm :)

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
ᴠᴋᴏᴏᴋ | ᴀ ʙᴀʟWhere stories live. Discover now