~17~

2.4K 109 6
                                    

,,Super Frede, vážně super, že nám kvůli tobě strhnul tolik bodů!" ohradila se Deisi, ruce si založila si ruce na hrudi. Potom se znovu posadila do výklenku, kde jí vítr cuchal vlasy, co jí letaly kolem tváře, kterou osvětloval měsíc, který měl dnes obzvlášť velkou sílu.

,,Kvůli mně?!" zaječel. ,,No dovol?"

,,Dovolim!" šťouchne do Freda Deisi. Jen lehce. Jen ze srandy.

Zrzek se jen namíchne, prudce se k dívce otočí, připraven jí její útok oplatit, avšak mu nedojde v jaké pozici se Deisi nachází.

Deisi vyletěla z okna a sletěla na nedalekou zemi. Nacházeli se v prvním patře, proto si zprvu Fred myslel, že si z něho Deisi dělá srandu, ale opak byl pravdou. Po bližším ohledání mu to došlo taky. To byl důvod, proč se přestal smát.

Došlo mu, že by z toho byl pořádný průser, kdyby tu teď začal hystericky vivádět, proto zanechal chladnou hlavu a seběhl schody opodál. Vedli do sklepení.

Stále nespící Drako uslyšel za svými dveřmi cizí kroky, které se k jeho kabinetu čím dál víc přibližovaly.

Když už byly tak blízko, otevřel dveře a spatřil chlapce, který tak tak popadal dech.

,,Weasley! Co tu ještě děláte?!" štěkl po něm. Sice nespal, to ovšem neznamenalo, že má chlapec nárok na to, otravovat ho v tyto hodiny.

,,Deisi...spadla... okno..." sotva dýchal a ruce vzpíral do kolen. Draco se vykašlal na to, že má ba sobě jen trenky a tílko, respektive pyžamo, ale i přes to vyběhl za Fredem, který ho vedl přímo pod okno, ze kterého Deisi vypadla.

Tělo nevědomé dívky jen tak bezvládně leželo na zemi. Draco se začínal bát. Dvojčata mu čert ví proč přirostla k srdci... Možná proto, že Hermiona, jejich matka, ho neposlala do Azkabanu nebo další podobnosti...

Vyběhli z hradu a běželi směrem k bezvládnému dívčinu tělu. Draco se snažil najít tep a když ho našel, tak se mu značně ulevilo.

,,Je na živu." prohlásil Draco úlevně a vzal ji jako hadrovou panenku do náruče a spěchal s polekaným Fredem za zády na ošetřovnu.

Twins || DRAMIONE ✅Where stories live. Discover now