7.kapitola

5.6K 102 4
                                    

Najednou jsem vedle sebe uviděla žiletku....
Vzala jsem si ji vyndala břitvu a Řízla jsem..jednou.. Dvakrát... Třikrát..... Desetkrát....
Položila jsem ji a dívala se jak kapky krve padají do vody.

Z pohledu Camerona
Šel jsem na tu Shawnovu party. Hned jak jsem přišel sedl jsem si k baru a začal do sebe dávat panáky jeden za druhým.
Za chvíli už jsem byl totálně mimo. A toho využila Stephany. Došla ke mě a táhla mě nahoru. Začala se po mě plazit a pak mě začala líbat. Najednou jsem se otočil a viděl tam stát KATIE. "Katie.." řekl jsem. Začala strašně brečet a běžela pryč. Snažil jsem se že sebe dostat Stephany. Když se mi to podařilo zařval jsem na ni "Ty děvko!" a vyběhl ven z baráku. Snažil jsem se najít Katie. Chvíli jsem se díval dokola a pak mě napadlo že bude asi doma. Začal jsem tam běžet.

Konečné jsem stál před jejim domem.
Šel jsem na zahradu vylezl po stromě na její balkon. "Katie" řekl jsem.. Nic "Katie" zvýšil jsem hlas zase nic.. "KATIE!" tentokrát jsem zařval ale furt nic. Zkusil jsem kliku naštěstí bylo otevřeno vešel jsem dovnitr. Dival jsem se po pokoji. Nikde nebyla . Tak jsem se šel podívat do koupelny. "PANE BOŽE!" řekl jsem. Ležela ve vaně a tekla ji krev z ruky.
"Katie, Katie" začal jsem s ní třást nic neudělala... Měla zavřené oči. Vzal jsem ji do náručí. Byla celá ledová. Položil jsem ji na postel a vyslekl jsem si triko a obvazal ji sním ruku. "To udělala kvůli mě bože já jsem takový kreten" začal jsem křičet. "Tohle si nikdy neodpustím". Řekl jsem dost naštvaně. "Bože kdybych se tak neožral a ta Kráva Stephanie toho nevyužila nemusel jsem tady teď sedět před jeji posteli a vidět ji takhle". Řekl jsem a do očí se mi začali hrnout slzy.. Donesl jsem si k její posteli křeslo do kterého jsem si sedl a díval se na ní. Padala mi slza jedna za druhou. Nevím co to se mnou je. Vždyť nikdy jsem u žádné holky takhle nevyvádel. Ale Katie nemůžu vidět takhle zničenou. Jakto vždyť jsem byl zamilovaný jen do jedné holky která mi ublížila a já se začal chovat jako kreten. Bože jsem na tom stejně jako Katie. Ale co teď?!. Nebude se mnou chtit mluvit. Ale já k ní asi něco cítím... Tohle jsme posral!
Po chvíli nadávání si jsem se naposledy podíval na Katie pohladil ji po tváři a usnul jsem.

Z pohledu Katie
Ráno jsem se probudila ve své posteli podívala jsem se na svou ruku která byla obvazana něčím tričkem. Když jsem se trochu probrala tak jsem se podívala kolem sebe. Najednou jsem uviděla CAMERONA! Seděl tam bez trika a vypadal strašně zničeně. Pane bože všechno se mi vybavilo. Začala jsem zase brečet. Jak mi to mohl udělat začala jsem si říkat. Po chvíli se probral Cameron. Podíval se na mě litostnym pohledem. "Katie já..."chtel něco říct ale já mu skočila do řeči a řekla mu" Camerone proč? Já jsem si myslela že ke mě něco cítíš když si u mě včera jeste spal a říkal si mi Honey a všechno "zase jsem začala brečet. "Katie já se včera strašne opil a nevěděl jsem co dělám a toho Stephanie využila a začala se po mě plazit a líbat, ale než jsem si uvědomil co dělám tak ses tam objevila ty a já si až pak uvědomil co jsem udělal" řekl a  sklesle se podíval dolů. "Camerone já se do tebe zamilovala a myslela jsem že ty si jiný že mi neublížíš jak Mike víš jak mě to bolí?!?" zvýšila jsem na něj hlas. "Katie já te chápu já vím jaké to je když ti někdo ve vztahu ublíží mě se to taky stalo a od té doby mám pověst děvkaře" řekl zklesle. Podívala jsem se na něho nechapavim obličejem. "Jmenovala se Bethany byly jsem spolu rok strašně jsem ji miloval a pak jsem zjistil že mě podvádí. Zhroutil se mi celý svět začal jsem pít a chvíli jsem bral i drogy. Vyspal jsem se snad s každou a byl jsem Totalni děvkař. Ale pak jsi přišla ty a já po těch letech zase k někomu něco cítím a mrzí mě to" řekl a zklopil hlavu. Byla jsem v šoku nechápala jsem že něco takového mohl říct. Chvíli jsem tam jen tak mlčky seděla. Ale pak jsem řekla "Dobře Camerone já ti odpustim.. Ale nemysli si ze ti hned skočím do náruče a budu s tebou Chodit nebo tak něco. To teda ne budeš si to muset napravit" dořekla jsem a podívala se na něho. On zvedl hlavu a řekl "To myslis vážně?" kývla jsem na souhlas. Stoupl si a řekl "Budu o tebe bojovat Katie" pak vyšel k balkonu a slezl po stromě dolů a odešel. Chvíli jsem tam jen tak sedela a rozhodla jsem se že Teda půjdu se sebou něco udělat. Sla jsem do koupelny a oddělala si Camovo triko z ruky hodila ho do pračky a nechal ho vyprat já si pak vlezla do sprchy. Po sprše jsem šla dolu do kuchyně si udělat něco k jídlu. Pak jsem celý den strávila u televize.

Tak další kapitola je tu!
Vaše Nicol a Andy ❤️

Tell me you love me (▪️Cameron Dallas ▪️) Kde žijí příběhy. Začni objevovat