17.kapitola

3.1K 71 3
                                    

Ach jo zase je ráno. Vůbec se mi nechce vstávat. Ale přemůžu se a vstanu. Jdu se umýt preslect a namalovat obleču si:

A jdu dolů do kuchyně kde už na mě čeká Josh

Ups! Tento obrázek porušuje naše pokyny k obsahu. Před publikováním ho, prosím, buď odstraň, nebo nahraď jiným.

A jdu dolů do kuchyně kde už na mě čeká Josh. "No konečně" povzdechne si. Jdeme k jeho autu a vyrazíme do školy.

Před školou na mě čekala Beca. Šli jsme spolu zrovna do školy. Nějak se teď s partou nevídáme ale vynahradime si to na party v pátek. Bohužel ani s Camem se nějak nevídáme nepíše mi a když mu volám nezveda mi to vubec nevím co s ním je. Je jako vymeneni. Právě jdeme s Becou na hodinu a zrovna kolem prochazi Stephanie a ta její parta slepic. Jenom se na mě povýšene usměje a v těch jejich potpatkach a v mini sukni odhopka pryč. Bože dokáže mi zkazit cely den.

Už je poslední hodina a já už čekám jen kdy zazvoní. Beca si něco kreslí do sešitu a já hledím ven z okna přemýšlím nad vším. Nad Camem, Mikem a nad Floridou. Z mojich myšlenek mě však vytrhne zvuk zvonku který ohlašuje útěk z tohoto vězení. Ani jedna neváháme a už jdeme rychle pryč. Teď stojíme před školou a povídáme si. Najednou uvidim vycházet ze školy Cama a kluky. Někam zašli zaroh ani jsem nestihla na Cama zavolat.

Rozloucila jsem se s Becou a šla domů. Šla jsem hodně pomalým krokem moc se mi domů nechtělo ale tak co no.

Už sem před barákem a otevírám dveře. Když je otevřu tak jdu do kuchyně. V kuchyni byl Josh. Pozdravil jsem ho a on mě taky. " Tak co ten tvůj boy?" najednou se zeptal. Nevěděla jsem co odpovědět jelikož mě momentalne ignoroval. "No nic nového ale teď se nějak nevídáme" řekla jsem zklesle. "Neboj to bude dobrý řekl povzbudivě. Jenom sem se usmala ale moc jsem tomu nevěřila. Pak jsem šla do pokoje a byla na mobilu.

Po chvíli jsem se rozhlodla že se půjdu projít. Vzala jsem si mobil klíče a vyrazila.

Teď jdu směrem k pláži. Tam to mám nejradši. Najednou do někoho narazim. "omlouvám se" řekla jsem a když jsem se podívala do koho jsem narazila byla jsem nakonec i ráda. Byl to hezky kluk. " v pořádku to já se omlouvám" řekl a usmál se. Bože byl fakt k sežrání. Já vím že mám Cama ale tak tohle Sand říct můžu ne? "Jinak jmenuji se Lukas " řekl a podal mi ruku. "Já jsem Katie" řekla jsem a taky mu podala ruku. "A kam jdes Katie?" zeptal se. "No asi an pláž se projit a tak" odpověděla jsem mu. "A mužu ti dělat společnost?" zeptal se trochu nervózně. "Ale tak proč ne" řekla jsem s úsměvem.
Pak sme sli směrem k plazi a povídali si. Zdálo se mi jako bych ho znala roky. Byl strašně fajn.

Už nějakou tu dobu sedíme na pláži. A povídám si. "A máš kluka?" zeptal se. "Jo mám" řekla jsem. " A ty máš holku?". "Měl jsem ale podvadela mě" řekl smutně. "Aha tak to je mi líto" řekla jsem. "Nene to je dobrý".

Už bylo docela pozdě tak sme sli směrem k našemu domu. Pořád sme si povídali furt sme měli o čem.
"Tak tady bydlim" řekla jsem když sme došli před dům. "Tak se měj" řekla jsem. "Ahoj" řekl a obejmul mě.
Pak jsem vešla do domu.

Šla jsem se umýt a preslect do pyžama. Pak jsem se podívala na seriál a šla spát.

Tell me you love me (▪️Cameron Dallas ▪️) Kde žijí příběhy. Začni objevovat