14.kapitola

3.9K 86 0
                                    

Ráno sem se probudila dřív než Cam. "Pane bože on je tak krásnej i když spí prostě vždycky" říkala jsem si pro sebe. Furt jsem se na něho koukala. Pak jsem mu dala jemnou pusu na nos. A pak i na rty. Po chvíli otevřel oči. "Tak krásne probuzení chci mít každý den" řekl a převrátil si mě pod sebe. "Ale Came mi musíme jít na snídani" řekla jsem mu s jemnym úsměvem. Cam nic nedělál jen se na mě furt díval. "No tak pust mě" zaskemrala jsem. "Co za to?" zeptal se s úšklebkem. "Hmm.. Co budeš chtít" řekla jsem. Na to nic neřekl a prisal se mi na rty. Bylo to krásný jako vždy. Pak se odtahl a pustil mě. Já jsem se šla nachystat a preslect :

 Já jsem se šla nachystat a preslect :

Ups! Tento obrázek porušuje naše pokyny k obsahu. Před publikováním ho, prosím, buď odstraň, nebo nahraď jiným.

"Můžeme vyrazit" řekla jsem. Pak jsem šli ruku v ruce na snídani.

Po snídani jsem šli na hotel. A já skocila na postel. Cam prisel za mnou a sedl si na postel. "Co chceš dneska dělat?" zeptal se s úsměvem. "No můžeme jit na pláž a pak tady" řekla jsem a nasadila jemný úšklebek. "To se mi zamlouvá" řekl. Pak jsme se šli preslect zase do plavek.

Teď sme na pláži a já jsem natahla na dece a opakuji se. Najednou na sobě ucítim něco mokrého. Otevřu oči a vidím na sobě Cameron. "Cameroneeee!" zařvala jsem na něho. On se jenom hlasitě smál. "Slez že mě!" řekla jsem mu. "Nenene mě se tady líbí" řekl a ještě víc si na mě lehl. "Prosiiim" řekla jsem mu. Na to nic neřekl jen se zvedl. Říkala jsem si že sem vyhrála. Ale on si mě dal přes rameno a nesl mě jak pytel brambor. "Nee Cameron ať tě to ani nenapadne!!" zařvala jsem na něho. "Pozdě" řekl a a hodil mě do vody. Vynořila jsem se a dělala urazenou. "Ale notak Baby" nebuď naštvaná. Řekl a přišel ke mě blíž. Já nic neřekla jen sem zase dělala urazenou. Pak sem jinom cítila jeho rty na těch mích.
Pak si mě vyhoupl na pás a furt mě líbal.

Pak jsem šli zpátky ven a rozhodli jsem se že půjdeme na hotel. Tam jsem se dívali na různé filmy a tak. Pak jsem ucítila jeho ruku na mém stehnu. Posunoval ji čím dál víš a víš. Už byl skoro nahoře ale já mu ruku oddelala. " Ale notak lásko" řekl s začal mě hladit. "Ted ne Came" řekla jsem mu. "Fajn" řekl a nastvane odešel pryč jen tak. Prostě mě tam nechal. Bože co sním je. On vážně mysli jen na jedno achjo.

Právě je 19:30 a Cam furt nikde. Najednou nekdo zaklepal na dveře myslela jsem že je to Cam tak jsem šla otevřít ale když jsem otevřela dveře modlila jsem se aby to byl jen sen. Stal tam MIKE. "Co tady chceš" řekla jsem mu hnusně. "Přišel jsem si pro tebe" řekl hnusně a vlezl dovnitr. "Vypadni!!" zařvala jsem na něho.
On mě namackl ke zdi a začal mě líbat. Já jsem se snažila vzpirat ale on mi dal facku a svalil mě na postel. Začal jsem brečet a mlatit do něho. Ale s ním to ani něho pořád pokračoval. Začal si sundávat gatě pak i mě svlékl. Furt mě líbal. A já pořád hrozně moc brečela. Kde je ten Cameron. Když ho potřebuju strašně ho teď potřebuju. Ale bylo pozdě Cameron tu nebyl. Mike mě znásilnil prostě se došel a znásilnil mě. Pak mě svalil na zem a začal do mě kopat. Byla jsem celá od krve.
Pohled Camerona
Potom co sem odešel od hotelu jsem šel do nějakého baru. Vím že sem se choval jako kreten ale prostě to sem já. Už je docela pozdě tak jdu zpátky do hotelu. Právě stojím před pokojem a slyším různé nadávky a jak někdo brečí. Rychle jsem tam vtrhl. A viděl na zemi nahou ležící Katie z které tekla krev. A jak ji ten hajzl mlátí.
Pohled Katie
Najednou dovnitr někdo vtrhl. Byl to CAMERON!. Aniž by něco řekl tak ho začal strašne mlatit. "Ty zmrde" řval na něho pořád dokola. Já jsem jen ležela celá od krve na zemi zmlacena a znásilněna. Pak ale se Mike vytrhl z Cameronova sevreti. Prostě zdrhl.
Cameron rychle pribehl za mnou a vzal mě do náruče. Nedokázal jsem mu nic říct jenom sem starsne moc brečela. "Katie všechno bude v pohodě neboj se" opakoval Cam furt do kola. "Nebude Came on mě znasilnil!" řekla jsem mezi vzlykli a začala znovu strašně brečet. Cameron se zarazil a pak mě ještě pevněji stiskl.

Z pohledu Camerona
Když mi řekla že ji znasilnil. Chtěl sem ho najít a zabít ho. Kdybych se nenastval a neodešel mohl jsem ji v čas zachránit. Ale ne já sem proste takový a musel sem to udělat. Odejít od ní. Mohl jsem ji zachránit. Kdybych prisel aspoň o chvíli dřív tak se nic takového stát nemuselo. Ale ne já to musel všechno posrat. Teď tady v náručí objímám svoji znasilnenou a zbitou holku. Tohle mi v životě neodpustí. Tohle se nemuselo stát.

Z pohledu Katie
Chvíli mě v náručí houpal a úklidnoval. Já jsem pořád brečela. Pak mě přenesl do vany kde mě umyl a ošetříl rány. Oblékl mě a přenesl do postele. V jeho výrazu byl smutek bolest a lítost. V životě jsem ho takhle neviděla. Pak se rychle jenom preslekl a šel hned za mnou. Nechtěl mě nechat ani na moment samatnou. Lehl si za mnou a obejmul mě. Já sem se k němu pritulila. "Zítra pojedeme domů už tě tady nenechám" řekl. Já jsem pořád brečela tak jsem mu ani nic nedokázala říct. Po chvíli jsem upadla do říše snů.

Tell me you love me (▪️Cameron Dallas ▪️) Kde žijí příběhy. Začni objevovat