27: παρολίγον μωβ μαλλιά

4.2K 478 46
                                    

Το να ξοδεύεις τα Σάββατα με άτομα που αγαπάς κάνει τα Σάββατα ακόμη πιο ερωτεύσιμα,

Βγαίνω από το μπάνιο φροντίζοντας να σβήσω το φως πίσω μου. Περπατάω αργά ως το σαλόνι και βουλιάζω στον γκρίζο καναπέ σταυρώνοντας τα χέρια στο στήθος μου τελείως εκνευρισμένη με την κατάσταση. Δε το πιστεύω ότι πρέπει να είμαι τόσο άτυχη.

Ο Harry γυρίζει το κεφάλι του προς εμένα και με κοιτάζει με μπερδεμένο βλέμμα.

«Όλα εντάξει;» ρωτάει, η φωνή του σχεδόν ανήσυχη.

«Σκατά» μουρμουρίζω ενώ αλλάζω κανάλια. To Office παίζει επανάληψη σε ένα κανάλι και αποφασίζω να δούμε αυτό. «Μόλις μου ήρθε περίοδος».

Χαχανίζει, «Και;»

«Και; Δεν έχεις ιδέα πως είναι να έχεις μπροστά σου τον Harry Styles και να πρέπει να αντισταθείς» γκρινιάζω κοιτάζοντάς τον από πάνω ως κάτω.

Έχει τύχει να μην μπορείτε να ξεκολλήσετε τα μάτια σας από κάποιον εξαιτίας του πόσο όμορφος φαίνεται; Επειδή αυτό συμβαίνει τις περισσότερες φορές που βρίσκομαι μαζί του. Και όταν είναι ντυμένος με ένα απλό φούτερ και μία εξίσου απλή φόρμα για παντελόνι... Λοιπόν, αυτό δεν βοηθάει καθόλου. Όσο για το πρόσωπό του; Τα πράσινα μάτια, τα λακκάκια και τα απαλά χείλη δε βοηθάνε καθόλου επίσης.

Σηκώνει τους ώμους του, «Μπορούμε να δούμε καμιά ταινία».

«Ω, ναι» χαμογελάω. «Μπορούμε ακόμη να συζητήσουμε για αγόρια και να βάψουμε τα νύχια μας» τον ειρωνεύομαι.

Γιατί είμαι έτσι; αντιλαμβάνομαι γρήγορα την μαλακία που είπα.

Ξεφυσάω, «Συγγνώμη, ωραία; Απλώς ήθελα να περάσεις όμορφα και τώρα νιώθω λες και τα κατέστρεψα όλα με την αναθεματισμένη περίοδο».

Ο Harry βγάζει τα γυαλιά μυωπίας, τα ακουμπάει στον πάγκο και έπειτα πλησιάζει μέχρι εμένα. Κάθεται ακριβώς δίπλα μου και, με ένα μικρό χαμόγελο, σπρώχνει πίσω τα μαλλιά μου και πλησιάζει το πρόσωπό του πιο κοντά στο δικό μου.

«Τίποτα δεν κατέστρεψες, μωρό μου. Μπορώ να περάσω καλά και χωρίς σεξ».

Δεν προλαβαίνω να απαντήσω επειδή κάνει την πρώτη κίνηση και με φιλάει απροειδοποίητα. Πιάνω τον εαυτό μου να χαμογελάει ανάμεσα από το απρόσμενο φιλί και ανταποδίδω χωρίς πολλά πολλά. Με τα χέρια μου καταλήγω να χαϊδεύω κάθε σημείο του σβέρκου του και χωρίς να το καταλάβω βρίσκομαι να κάθομαι πάνω του, τα πόδια μου δεξιά και αριστερά του, και να έχω χώσει την γλώσσα μου στο στόμα του.

𝐎𝐡, 𝐭𝐞𝐚𝐜𝐡𝐞𝐫Where stories live. Discover now