5.

287 5 0
                                    

pov. nicole

en het was lara met der meeloop vriendinnetjes.

lara; agh goshie wat zielig is dat kleine kind helemaal alleen.

nicole; niet toch nils?

noa; agh ik zie geen nils hoor.

lily; ahw wat zielig.

lara; kom je mee we hebben nogal wat goed te maken.

ik dacht dat ze het meende altans zo klonk het. ik liep mee. veder op is er een speeltuintje. er was geen kind te bekennen die zaten natuurlijk allemaal in een actractie ofzo. ik werd ineens op de grond geduwt. ik kreeg heel veel klappen schoppen. het doet pijn. het voelt alsof ik dood ga. ik bloed ook nog eens.

lara; dat krijg je er van als je nils afpakt.

noa; nog 1 keer en je zal het merken wat er met je gebeurt.

lily; dus niet meer in de buurt komen van nils.

dat is het enige wat ik nog hoorden toen ben ik bewusteloos geworden.

pov. nils

ik zag dat het lara was met der mee loop vriendinnen dus ik wou naar rein en joanne gaan. nicole had me hand niet meer vast shit! dit gaat helemaal fout lopen. ik rende door de doolhof heen.

nils; rein&joanne pls kom mee.

joanne; wrm ?

nils; het is lara en nicole ben ik kwijt.

rein; wat waarom heb je der hand los gelaten.

snel liepen we de doolhof uit op zoek naar nicole. ik kreeg een steek in me hart. waarom had ik er los gelaten. ik kreeg tranen in me ogen. even later hadden we nicole gevonden. de tranen sprongen in me ogen. waarom moeten ze haar dit aan doen. ze doet niks verkeerds. ze bloede helemaal. joanne had een medewerker van het park gehaald. ze hadden een ambulance gebelt. ik wil haar niet kwijt wat als ze dood gaat. ik voelde me schuldig. ik was de gene die niet bij haar bleef. we reden naar het ziekenhuis. joanne en rein konden niet mee.

dokter; het wordt zeker grondig onderzocht.

nils; weet u al iets over nicole.

dokter; nee dat zoeken ze pas uit bij de ziekenhuis.

nils; het komt wel goed met der toch?

dokter; daar kunnen we niet zo zeker van zijn.

pov. rein

het is zo erg wat er gebeurt is. joanne en ik moesten nog even blijfen want de politie was er ook bij gehaald. we hadden de moeder van nicole ook al gebelt. ze ging meteen naar het ziekenhuis toe. ze kwam ons eerst even ophalen. ik denk dat we nils heel erg moeten steunen.

rein; joanne ik licht even de andere jongens in op app.

joanne; ja is goed.

R= rein O= owen D= daan

R; jongens we moeten nils deze tijd heel erg hard steunen.

O; waarom moeten we dat?

D; wat is er gebeurt?

R; nils zijn bijna vriendin is inelkaar geslagen ofzo we weten niet wat er gebeurt is maar ze zijn nu met haar naar het ziekenhuis toe.

O= wat is dit erg.

D= we zien je wel bij het ziekenhuis.

pov. joanne

dit had een leuke dag moeten zijn. de politie had ons ondertussen ook allemaal vragen gestelt. ze gaan het ook heel grondig onderzoeken. want als ze dood gaat heeft lara haar gewoon vermoord. de moeder van nicole stond bij de ingang van het park met de auto. we gingen er meteen vandoor. heb er gewoon geen woorden voor wat er gebeurt is vandaag. we waren eindelijk bij het ziekenhuis aangekomen. snel liepen we naar de eerstehulp. we zagen nils zitten. we kunnen nu niks doen.

pov. nils

ik zat daar maar te wachten. zo machteloos ik wil gewoon iets doen voor me meisje. waarom duurt het zo langzaam. even later kwam joanne, rein en de moeder binnen.

moeder; hoe is het met haar.

nils; ze zijn haar nog aan het onderzoeken.

rein; ik heb de andere jongens ook al in gelicht ze komen er aan om je te steunen.

nils; bedankt rein.

joanne; het komt wel goed met der.

nils; ja dat mogen we hopen dit was gewoon de eerste meisje die ik echt ooit leuk vindt en dan moeten een paar stommen mensen het verpesten!

na die zin barste ik in huilen uit. joanne nam me in een knuffel en fluisterde in me oor dat het allemaal goed kwam met nicole. na een half uur zagen we nicole weg rijden in een ziekenhuis bed. ik wou er achter aan maar toen kwam de dokter...........

WIL JIJ WETEN HOE HET VEDER LOOPT LEES DAN STRAKS PART 6  IK BEN ER MEE BEZIG DUS TOT STRAKS DAN MAAR WEER HE.

HOPELIJK VONDEN JULLIE DEZE PART LEUK. IK WIL HEEL GRAAG MEER LEZERS DUS WILLEN JULLIE ME VERHAAL ALSJEBLIEFT PROMOTEN. WANT ALS IK GENOEG LEZERS HEB GA IK IETS HEEL LEUKS DOEN. DUS WIL JE HET WETEN PROMOOT ME VERHAAL EN WIE WEET BEN JIJ STRAKS DE WINNAAR VAN DIE WEDSTRIJD.

♥MainStreet. In Love♥Wo Geschichten leben. Entdecke jetzt