6.

256 2 1
                                    

pov. nils

de dokter hield me tegen. hij gaf een blik zo van ga jij maar even goed zitten.

dokter; er ik blijk baar keihard tegen der hoofd aangeschopt ofzo daardoor heeft ze een zware hersenschudding en ligt ze verlopig in coma.

nils; waar is ze ik moet haar zien.

dokter; over een half uurtje kunnen jullie bij haar ze ligt op de 2e verdieping in kamer 215.

we moesten een half uur gaan wachten tot we bij haar  mochten. als het zo ver was mocht ik eerst van die moeder. het is zo'n lieve vrouw. ik liep naar binnen. het leek gewoon alsof ze sliep. ik ben zo machteloos ik kan niks voor haar doen. ze moet gewoon snel wakker worden. ik wil haar gelijk meenemen. morgen heb ik eigenlijk een optreden waar ik haar mee naar toe wou nemen. ik mag dit ongeluk niet bederven voor de mainiacs.

pov. daan

we sprongen meteen in de auto naar het ziekenhuis. ik had raar gevoel in me maag. nils is nog nooit zo verliefd geweest op een meisje en hij is der meteen kwijt. als ik die dader eens zie agh dan sla ik haar het ziekenhuis in. hopelijk ligt ze niet in coma dat zou nog erger zijn. eindelijk waren we er. we zijn de hele weg stil geweest. we ging even naar rein appen waar ze is. ze ligt op 2e verdieping en dan kamer 215. we zagen ze zitten nils was al een half uur binnen ofzo zij rein dan he. als nils weer naar buiten kwam had hij rode ogen van het huilen.

daan; hopelijk wordt ze snel wakker.

joanne; als ik die lara tegen kom dan wordt ik boos.

rein; rustig de daders worden wel op gepakt.

owen; dan mogen ze van mij de gevangenis in.

TIJDSPRONG NAAR VRIJDAG.

pov. nils

ze is nog steeds niet uit coma. na 2 dagen moet ze toch wel wakker zijn. ik zit bij mentor les en als lara binnen komt in de klas wilt ze naast me gaan zitten. ik zet snel me tas op de stoel naast me. nicole zat daar en tot dat ze op school is laat ik niemand daar zitten. de deur gaat dicht en de les begint.

mentor; zoals jullie weten is nicole vandaag niet aanwezig want ze ligt namelijk in het ziekenhuis en dan nog wel in coma dus als je iets weet waar door het kan zijn dat ze inelkaar is getrapt zeg het me meteen want dan kan ik het door geven aan de politie.

iedereen van de klas is geschroken. ik wordt er verdrietig van maar er steekt iemand zijn hand op. volgens mij is dat jorik ofzo.

mentoor; ja jorik wat wil je zeggen.

jorik; nicole werd heel erg gepest door lara en als wij voor haar opwaren gekomen enzo was het miss nooit zo erg geworden.

lara; menneer ik heb hier niks mee te maken.

nils; ja daarom zag ik jou bij de uitgang wachtend op nicole en als ik er bij was geweest had je niks gedaan. *boze stem*

maar dan komt de politie ineens binnen. lara was bang dat ze mee moest.

politie; lara jij en je andere 2 vriendinnen mogen mee komen en jullie ouders zijn al in gelicht.

mentor; wel opschieten alsjeblieft.

ze waren de klas uit. iedereen was bang en verdrietig. maar ik had een leuk idee.

nils; menneer kunnen we geen videoboodschap voor de maken miss als ze dat hoort wordt ze wakker.

mentoor; ja is goed gaan we allemaal iets persoonlijks zeggen tegen nicole.

jochem; moeten we allemaal wel buiten de klas staan anders is het niet persoonlijk.

nils; want als het optijd klaar is kan ik het na schooltijd bij haar afspelen.

we begonnen met het idee. omstebeurt mocht iemand iets zeggen. ik was als laaste ik had dingen gezegt die ik eigenlijk die dag zou doen en natuurlij ook andere dingen. als ik klaar was ging ik met jochem het op een cd zetten. het was wel tijdens de les wiskunde maar dat vondt ik niet zo erg. we hadden nog maar 2 lessen en dan weer weekend. de lessen gingen snel voorbij. ik ging snel bike naar het zieken huis. ik vroeg of aan de verpleegster of ik die dvd mog afspelen en het mog. ik had het aangezet en we waren bijna bij mij aangekomen maar ze is nog steeds niet wakker.

pov. nicole

ik hoor allemaal stemmen van me klas genoten maar bij het laaste hoorde ik nils. hij wou me bij de efteling vragen of ik zijn meisje wou zijn en nog andere lieve dingen. ik moest wakker worden ik wil hem zien zijn mooie lach zijn stem en zijn perfecte ogen. gebruikte al me energie. het is me gelukt ik opende voorzichtig me ogen. ik zie dat de tranen van nils veranderen naar een lach. hij riep er ee zuster bij. ze ging kijken of alles goed was.

nicole; nils ik heb je gemist.

nils; je weet niet hoe erg ik je heb gemist.

nicole; ik werdt wakker van jou bericht je zij zo lieve worden.

nils; euhm ja ik wou je eigenlijk wat vragen.

nicole; natuurlijk wil ik je meisje zijn.

hij gaf me voorzichtig een knuffel. eindelijk na zo'n lange tijd kon ik hem een knuffel geven. hij ging na onze knuffel me moeder inlichten en de andere jongens en ja hoor wie staat er in de deur opening. de andere boys komen binnen met een teddybeer en een minion balon.

rein; we zijn blij dat je wakker bent.

daan; ja we waren bezorgt om je.

owen; de daders zijn gepakt.

nicole; dankje en waarom een minion?

nils; sorry was mij idee.

nicole; ik vindt ze juist grappig.

rein; je moet snel naar huis komen hoor.

daan; nils heb je het har gevraagt?

nils; ja en we hebben met elkaar.

nicole; jup hij is wel van mij maar deel hem heel afentoe met jullie.

owen; haha wees maar niet bang.

pov. daan

wat is nicole eigenlijk perfect maar ze heeft al met nils dus kan niks beginnen met haar. waarom moet ik altijd verliefd worden op meisjes die al een vriendje hebben. maar gelukkig gaat het nu beter met haar. de zuster kwam ineens binnen.

zuster; zo te zien gaat het heel goed met je en je mag morgen naar huis maar dan moet je wel rustig aan gaan doen. *loopt weg*

owen; dat wordt feestje.

rein; fissa party.

daan; we moesten rustig aan gaan doen.

nils; ja we geven later wel een feestje zondag ofzo.

nicole; feestje hoeft niet maar als jullie er zijn vindt ik het al goed genoeg.

nils; wij moeten weer gaan.

nicole; waarom?????

JAAAAA WRM MOETEN ZE WEG?

SRRY DAT IK LANG NIET HEB GEUPDATE WAS EEN BEETJE INSPARTIE LOOS MAAR IK GA NU SNEL VEDER MET PART 7

♥MainStreet. In Love♥Where stories live. Discover now