12.

151 5 1
                                    

Pov. Nils

Ik ben super blij met nicole en zij met mij. Die thirza is alleen zo raar en ze lijkt net als larissa. De moeder heeft ondertussen al onze fruitsalades naar boven gebracht. Nicole heeft echt een leuke moeder.

Tessa: ik heb even gregelt dat jullie een weekje vrij hebben en jullie gaan saampjes gezellig met ze 2e naar een centeparks.

Nicole: ahw dankje wel mam.

Tessa: ik dacht dat is wel wat leuker dan dat jullie alleen maar hier zitten en ik moet toch voor 2 dagen naar amerika.

Nicole: in de kerstvakantie gaan we samen he?

Nils; he en ik dan.

Nicole: jij gaat natuurlijk ook gewoon mee.

Tessa; lieverd ik heb je het beloofdt dus ga me er aan houden maar pak jullie spullen want we gaan zo weg.

Nils: ik zie je straks bij me huis.

Nicole; tot straks.

Ik gaf haar nog een kus en ging snel naar huis. Ik was binnen en alleen stijn was thuis maar veder niemand. Ik had ales vertelt van vandaag. Terwijl ik onder tussen me spullen pak.

Pov. Nicole

Ik ben super blij met nils maar vanmiddag wou rein me zoenen of kussen. Ik wil vrienden blijven met hem. Ik open een app gesprek met mij en daan.

*D=daan N=nicole*

N: hii x.

D: hallo x.

N: zo dus hoe gaat het tussen jou en joanne ?x.

D: we zijn gewoon vrienden meer niet x.

N: oo oke want zij wilt duikdelijk meer dan vrienden zijn x.

D: wrm praten we met xjes.

N: geen idee.

D: maar ik ga want moet nu voetballen.

N: oke veel plezier xx.

D: dankje xx.

Daan is super lief en ik wou het hem van rein zeggen maar was er niet echt veel tijd voor. Al me spullen zijn in gepakt dus snel alles naar beneden brengen en dan richting nils. Ik bel aan bij nils en die komt met een pretface naar buiten met zijn koffers. Als we er bijna zijn gaf me moeder een envelop en ze zij dat ik het pas daar mocht open maken. Me moeder gaat eerst naar de infobalie om de sleutels te halen. Snel door naar het huisje me moeder bracht me koffer naar binnen en ze gaf me de sleutels en ging weg. Best wel groote huis voor 2 personen. toen ging de bel en jahoor daar stonden 3 andere jongens. De jongens gingen snel naar binnen met hun koffers want er waren paar mainiacs hier in deze centeparks.

Nils had onze koffers al naar onze kamers gebracht en de jongens gingen het ook snel de koffers weg zetten. Dan ging de bel weer dit keer deed nils open. Er klonk luid gegil uit de gang. Dat is dus een mainiac denk ik. Ik liep maar naar nils toe en hij was met een meisje aan het praten.

Pov. Nils

Larissa is echt een aardig meisje en ze is een mainiac. Nicole kwam er ook bij staan en ze gaf me een zoen.

Nicole: hey ik ben nicole de vriendin van nills.

Larissa: hoi ik ben larissa maar hebben jullie nog wat suiker.

Nils: euhm nee maar er is hier toch een supermarkt in de buurt.

Larissa: ja sorry was eigenlijk benieuwd wie er naast mij en me vriendin komen logeren.

Nicole: geef niet maar wij moeten weer gaan oke.

Larissa: oo oke misschien tot later.

Nils: doei.

Nicole sprong op me rug en we liepen zo terug naar de huis kamer. De jongens waren nog niet klaar dus gingen we maar die envelop open maken die nicole heeft gehad.

"De brief"

Lieverd ik hoop dat je het super leuk gaat hebben. Ik heb hier in deze envelop wat geld en pinpas zitten wat je kan gebruiken als je iets leuks wil doen. Liefs mama.

Ahw me moeder is echt een super lieve moeder. Nils ging onder tussen wat gitaar spelen in onze kamer. Ik maar ff naar Daan om te praten over dat van Rein. Daan was gelukkig alleen in zijn kamer, maar toen kwam Rein binnen.......

♥MainStreet. In Love♥Where stories live. Discover now