Yeni bir hikaye.

1.6K 177 7
                                    

~

5. Bölüm

"Neredeydiniz siz?! Aklım çıktı! Girin içeri." Jin azarlayarak onları içeri aldığında ikisi kıkırdayarak kendilerini eve attılar. Yorgunluktan ölmüşlerdi resmen.

"Jin dostum, yemek var mı?" Cıklayarak salonu işaret etti.

"Oo, sefa getirdiniz, nerelerdeydiniz?" Namjoon lokmasını bitirmeden konuşunca Jin kafasına vurarak yemeğine dönmesini sağladı.

"İ-" Yoongi Agus'u bölerek ileri atıldı. "Yürüyüşe çıktık."

"Tüm gün?" Jin kaşlarını kaldırarak ona baktı. "Yeni çıktık ya." Yoongi girmişti araya. "Biz gelmeden mi?"

Yoongi kafa sallayarak masaya oturduğunda Jin irdelemedi ve o da yerini aldı.

Az sonra yemek yenmiş, birlikte biraz oturtulmuş, ardından odalara dağılmışlardı. Agus zaten yorgun olduğundan çabucak uyumuştu ve Yoongi de onun uyduğundan emin olduktan sonra uyumuştu. Günler böyle geçti.

Namjoon ve Jin gidince onlar da evden çıkıyor, onlardan sonra gelip hava aldıklarını söylüyorlardı ve artık onlar da yargılamamaya başlamışlardı, kendilerince.

Açıkçası, Namjoon ve Jin'in maddi durumları gerçekten, gerçekten kötüydü. Harcamalar onlar için artırılmıştı ve bu onları zorluyordu.

Namjoon ve Jin evden çıkalı 15 dakika olmuşken ikisi de telaşla hazırlanmış, paldır küldür kendilerini dışarı atmışlardı.
"Yoongi geç kaldık!"

"Sana demiştim."

Namjoon yolcu koltuğundaki Jin'e öfleyerek önündeki ikiliye baktı. "Bunlarda bir gariplik vardı zaten. Tanrı bilir nereye gidiyorlar?" Namjoon onlar yaklaştığında arabayı çalıştırıp yavaş yavaş sürerek onları takip etmeye başladı.

İlk kıyafet mağazasına geldiklerdinde Yoongi Agus'u bırakmış, ardından kırtasiyeye dönmüştü. "Bunlar ne halt yiyo-"

Elindeki fırçayla dışarı çıkan Yoongi kırtasiyenin önünü süpürmeye başladığında Jin sinirle ona baktı. "Ne yani? Çalışıyor mu burada?"

Namjoon bir şey demeden Yoongi'ye baktı. "Namjoon ev kirası, yemek, her türlü ihtiyaçlarını biz karşılarken onlar kazandıkları parayı cebe mi indiriyor? Enayi miyiz lan biz?!" Jin'in haklı olduğunu biliyordu ama Yoongi'de kendi durumunu biliyordu.

Nasıl olurda bu kadar bencil davranıp üstünden geçinmeye çalışırdı ki? Yaklaşık 1 ay olmuştu. Ve 1 aydır ev masrafları 2 kat artmıştı. Ama yine de ihtiyaçları vardır diyerek anlayışla karşılamışlardı ama bu kadar da değildi.

Sıkıntıyla iç geçirdi ve arabayı çalıştırdı. Bunu Yoongi ile konuşmayı düşünüyordu.

Agus son anda giden arabayı, ve içindeki, kendine bakan Jin'i gördüğünde etekleri tutuşmuş, katladığı kıyafetleri bırakmıştı. "Baksana, bunun small bedeni var mı?"

Killers | Min YoongiHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin