İlk görev.

908 111 36
                                    

--

37. Bölüm

İsyan etmemek için direndiği anlardandı. Tanrı'ya neden diye sormak istemiyordu.

Tam onu unutmuştu ve iyi olacağına inanırken.. Neden diye soramıyordu.

Yoongi hâlâ şaşkınlıkla ona bakıyordu. Görünüşü yüzünden onun olduğuna inanmakta zorlanıyordu.

Oturuşunu hafifçe düzeltti. Kolunu sandalyenin arkasından alarak biraz doğruldu. Hâlâ gözleri kızdaydı. Deli gibi merak ediyordu.

Agus her zaman yaptığını yaparak maskesini taktı. Yıkıldığını Yoongi'ye belli etmeyecekti. Her zaman ki gibi kaba ve öfkeli Agus olmayı seçerek derin bir nefes aldı.

Adının Chi Won olduğunu öğrenen onlara oturmaları için eliyle yer gösterdiğinde Agus ilk transtan çıkan olarak kendini sandalyeye attı. Yüzünde bilmiş bir ifade vardı.

"Pekâlâ. Kısaca kendimizi tanıtıp kaynaşmaya çalışalım. Sen başlamak ister misin?" Oğlanlardan birine sorduğunda genç onaylayarak ayağa kalktı ve eğilerek selamladı. Bu Yoongi'nin dikkatini biraz olsun dağıtmıştı. Ama hâlâ gözleri çoğunlukla Agus olup olmadığını anlamaya çalıştığı kızdaydı.

"Merhabalar efendim. Ben Park Ji Soon. 25 yaşındayım." Yardımcı olan adam sormuştu. "Neden polis oldun?" Oğlan şirince gülümseyerek cevap verdi. "Havalı olduğu için.." Hepsi ona umutsuzlukla bakıyordu.

İki kişi ardından bir diğer bir oğlan daha kalktı. "Kim Jae Sung. 23 yaşındayım. Parası yüksek diye seçtim."

Yoongi onun lafına alayla güldü. Bir an önce sondaki kıza sıra gelsin istiyordu. Onu gerçekten tanıyamıyordu.

Agus hiç dışarı böyle çıkmazdı. Mutlaka süslenirdi ama bu resmen uykudan uyandığı gibi gelmişti.

İyice zayıftı. 40 kiloyu zorladığını düşünüyordu. Solgun teni ve morarmış dudakları ve gözleri.. Sorunlu gözüküyordu. Hangi kafayla onu işe aldıklarını merak etti.

"Woo Hana. 22 yaşındayım. Ben.. Sadece istedim. Hepsi bu."

Adam ona gülümseyerek Agus'a döndüğünde Yoongi dikkat kesilmişti. Benzediği kesindi ama o olmaması için dua ediyordu.

Agus yavaşça ayağa kalktı. Gözlerinde saf bir alay hakimdi. Odada bulunan herkes aptalmış gibi bakıyordu. "Kang Agus."

Yoongi elini gömleğine götürerek gerginlikle bir düğmesini daha açtı. Boğuk sesi son hızla içini karartmıştı. "28 yaşındayım." Adam, Chi Won dikkatle onu inceliyordu. "Neden polis oldun?"

"Ah~ Etrafta çok boktan polisler olduğunu duydum. El atmam gerek diye düşündüm." Küfürlü ve saygısızca konuşması Yoongi de sesli bir gülüş orataya çıkarmıştı.

O kesinlikle Agus'du.

"Buradan, elini attığın her şey daha da boka batıyormuş gibi duruyor ama. Aynaya bakmadın mı hiç sen?" Yoongi'nin ağır lafları balyoz gibi inerken şaşkınlığını ustalıkla gizledi.

Killers | Min YoongiDonde viven las historias. Descúbrelo ahora