6. Bölüm

3.2K 186 18
                                    

MULTİMEDYA İLE OKUYUN ^_^

6.Bölüm- Seviyorum..

".. bizi bulmuş. Birazdan burada olur."

"Bu kadar erken bulmasına şaşırdım doğrusu. Sıradan sürtüklerinden değil herhalde. Demek ki bu kıza önem veriyor."

"Peki ne yapacağız Dean?"

"Eminim ki Bella'ya elini bile sürmemiştir. Sürse aramaya bile kalkışmazdı. Ama Bella'yı bıraktığı gibi bulamayacak. Bana yaşattıklarının daha beterini yaşayacak."

Zihnimde tanıdığım ama çıkaramadığım kalın erkek sesleri işitiyordum. Ve başım çatlamak üzereydi.

"Ah, başım." diyerek inledim elimde olmadan.. Elimi başıma götüremiyordum. Bir şey buna engel oluyordu. Ve gözlerimi açtığım halde karanlık bir türlü yerini aydınlığa bırakmıyordu.

"Demek uyuyan güzelimiz uyandı. Nasılsın Bella?" sesinde alaycı bir ifade vardı.

"Kimsin sen?" Sesim sinirli çıkmıştı.

"Ahh, hadi ama Bella. Bu kadar agresif olma. Seni sadece bayılttık. Hafızanın yerinde olması gerekli. Öyle değil mi Jacob? Yoksa aşırıya mı kaçtı dozumuz?" Ardından iğrenç kahkaha sesleri geldi. Yüzümü buruşturdum.

"Hafızam oldukça yerinde. Ama senin neden beni kaçırdığını hala anlamış değilim Dean." dedim normal çıkması için uğraştığım sesimle.

"Ah güzelim, bu kadar soğuk kanlı olma." dedi, bir süre durdu.
"Seni ödenmemiş hesabımı kapatmak için kaçırdım." diye de devam etti. Ödenmemiş hesaplar her neyse, kötü bir şey oldukları kesindi.

"Bunun benimle ne ilgisi var?" dedim. "Ve şu gözümde her ne varsa çıkar!" diye de ekledim. Hiçbir şey görmezken onunla konuşmak güçsüz hissettiriyordu beni. Biraz sessizlik olduktan sonra adım sesleri işittim. Tam arkamda kesilince adım sesleri, gözümdeki baskı da yavaş yavaş gitmeye başladı. Gözlerim karanlığa alıştığı için ani ışık saldırısına karşı yenik düştüm. Birkaç saniye sonra gözlerim aydınlığa alışmıştı. İlk işim bulunduğum yeri incelemek oldu. Etraf örümcek ağlarıyla doluydu. Buranın uzun zamandır kullanılmadığı her halinden belliydi. Gece olmuş, pencereden ay ışığı içeri giriyordu. Ve bu da saatlerdir baygın olduğum anlamına geliyordu. Binanın üzerinde lamba etrafı aydınlatmaya yetiyordu. Karşımda çift kişilik koltuk vardı. Ve koltukta da Dean oturuyordu.

"Dediğim gibi, hesabımı kapatmak için seni kaçırdım. Ama bu hesapla senin bir ilgin yok. Benim derdim Zayn'le." Düşününce kulağa çok komik geliyordu. Yani Dean gibi birinin şu hikayelerdeki kötü karakter olacağı. Okulun en havalı ve yakışıklı çocuğuydu sonuçta. Güldüm. Zaten bu duruma ancak gülünürdü.

"Neden gülüyorsun? Komik bir şey söylemedim." dedi biraz sinirle. Kendimi zorla durdurmayı başardım ve onun gözlerine baktım. Ondan korkmama gerek duymuyordum..

"Bir an düşündüm de, bu yaptıklarını sen mi yapıyorsun yoksa sana benzeyen başkası mı, anlamadım."

"Dış görünüşler aldatıcıdır Bella. Bunu sakın unutma." dedi ciddi bir sesle. Üzerindeki okul kıyafetleri biraz kırışmış, gömleğinin kollarını kıvırmıştı.. " Ve sana birazdan yapacaklarım için üzgünüm," dedi ciddiyetini yok edip pis bir şekilde gülerek. Neden bahsediyordu o?

"Neden bahsettiğini anlamadım."

"Şöyle ki.." Derin bir nefes aldı "..birazdan Zayn buraya varmış olacak. Ve onun gözleri önünde sana istediğimi yapacağım. Ve o, buna engel olmak istese bile olamayacak. Sana olanlar yüzünden belki yıkılacak, dağılacak, yok olacak.. Tabi onun yüzünden sen de delireceksin, mahfolacaksın, masumluğun gidecek.." söylediği her kelime, artık korkmam gerektiğini haykırıyordu bana.. Duyduğum şeylerle şoka uğramıştım.

Avcı- Zayn MalikHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin