~Κεφάλαιο 25~

787 106 18
                                    

Πηρα μια βαθιά ανάσα και πάτησα να διαβάσω το μήνυμα.

Άγνωστος:Τώρα ποιος θα σε προστατεύσει?

Άκουσα την πόρτα του σπιτιού να κλείνει με δύναμη και εγω πάγωσα. Άκουσα βήματα να ανεβαίνουν τις σκάλες αλλα σταμάτησαν απότομα.

Yoongi:Τι θες εδώ?

Με ρώτησε με εκνευρισμό τόνο στην φωνη του. Ξεφυσιξα απο ανακούφιση και χωρίς να πω κατι έφυγα απο το δωμάτιο του και πηγα στο δικό μου. Κάθισα στο κρεβάτι. Με τις παλάμες των χεριών μου κάλυψα το πρόσωπο μου και αναστεναξα. Γιατί όλα μου πανε στραβά? Τι κακο εχω κανει και πρέπει να τραβάω όλα αυτα? Η πόρτα του δωματίου μου άνοιξε και έκλεισε. Άκουσα βήματα να με πλησιάζουν και ένοιωσα ενα τράνταγμα στο κρεβάτι. Απομάκρυνα τα χέρια μου απο το πρόσωπο μου, σήκωσα το κεφάλι μου και γύρισα να δω ποιος είναι. Ηταν ο Jimin. Αμέσως άνοιξε τα χέρια του και εγω χωρίς δεύτερη σκέψη μπηκα στην ζέστη του αγκαλιά. Ο Jimin άρχισε με κυκλικές κινήσεις να μου χαϊδεύει την πλάτη. Τα πρώτα δάκρυα έκαναν την εμφάνιση του.

Taeri:Τι θα κάνω ρε Jimin?

Jimin:Υπομονή

Taeri:Δεν μπορώ

Ειπα κλαψουριζοντας.

Jimin:Τον αγαπάς?

Taeri:Ναι

Jimin:Τότε μπορείς

Taeri:Ναι αλλα ο Yoongi δεν με αγαπάει πια

Jimin:Σ'αγαπάει

Taeri:Αν με αγαπούσε δεν θα με χώριζε

Jimin:Σκέφτηκες ποτε το ενδεχόμενο να το έκανε επειδή σ'αγαπαει?

Taeri:Μην λες βλακείες

Jimin:Εσυ μην λες βλακείες

Yoongi's POV
Τόση ώρα καθόμουν και άκουγα την συζήτηση της Taeri και του Jimin. Την πληγωσα. Την κατεστρεψα. Ειχα εναν άγγελο στα χέρια μου και τον έδιωξα αλλα το έκανα για το καλο της. Πίστευα οτι αμα ήταν κοντά μου στην κατάσταση που είμαι θα υπέφερε αλλα έκανα λαθος. Τώρα υποφέρει ακόμη πιο πολύ. Ενα δάκρυ κύλισε στο μαγουλο μου. Το σκουπισα και πηγα στο δωμάτιο μου.
End of Yoongi's POV

Αυτό ήταν το κεφάλαιο! Ελπίζω να σας άρεσε. Ξέρω ήταν λίγο μικρό αλλα τι να κάνουμε αυτά έχει η ζωή. Α και κάτι τελευταίο! Μάλλον δεν θα μάθετε ακόμα ποιος στο καλο είναι αυτός ο άγνωστος. Τέλος πάντων τα λέμε στο επόμενο κεφάλαιο φιλάκια πολλά! Σε αυτό το σημείο θα ήθελα να ζητήσω συγγνώμη που άργησα να ανεβάσω αλλα μου χάλασε το κινητό και δεν θα πάρω σύντομα και επίσης ήθελα λίγο χρόνο γιατί όλο αυτό με το wattpad με έπνιγε αλλα τώρα θα επιστρέψω δυναμικά❤

ℍ𝕦𝕘 𝕞𝕖Donde viven las historias. Descúbrelo ahora