~2~

2K 190 7
                                    

Taehyung pov
Sunt așa de curios să aflu cine este acest băiat, poate îl cunosc. A zis că Yoongi este cel mai bun prieten al lui .Yoongi nu mi-a spus niciodată de vreun Jungkook .Îl voi întreba mâine dimineaţă despre acest Jungkook.
Aud alarma telefonului care mă enerva la culme . Opresc alarma și mă duc la baie .
După 30 de minute petrecute în baie încercând să îmi aranjez părul , după încă 30 de minute în care am stat să-mi aleg ceva cu care să mă îmbrac am coborât jos .
" Domnule Kim serviţi micul dejun ?"
I-am spus servitoarei că da si apoi m-am dus în sala de mese.
Am început să plăng cănd mi-am adus aminte de cea mai groaznică amintire.Ziua în care mi-am pierdut părinţii.

Flashback

,, Mă întorc de la școala și aud ţipetele mamei de durere care vin din interiorul casei .Intru și o văd cum este bătută ca în fiecare zi de tata .Nu există zi în care să nu se audă din casa asta ţipete și urlete . Încerc să o salvez pe mama dar tata mă împinge și mă lovesc de perete , cănd încerc să mă ridic vine la mine și îmi dă un pumn în coaste , după 5 secunde văd negru în faţa ochilor . Deschid ochii și o văd pe mama cum stătea într-o baltă de sănge cu un glonţ în inimă . Nu după mult timp aud un foc de armă și îl văd pe tata căzut pe podea plin de sănge cu un pistol în mână.
Atunci când i-am văzut pe amândoi fară puls am crezut că lumea s-a întors cu susul în jos.
Cănd i-am dus pe ultimul drum am simţit cum inima mi s-a rupt în mii de bucăţele .După înmormântare bunica s-a oferit să vin să stau cu ea dar eu an refuzat politicos și i-am spus că voi sta singur .
Am intrat în casă și mi-am adus aminte de scena pe care nu pot să mi-o scot din minte , moartea părinţilor.
După 3 ani în care am stat singur, am terminat liceul și am fost acceptat la o facultate din Seul .M-am mutat din Daegu fără să știe cineva în ,Seul . "

End flashback

Nu mai suport să stau singur, nu am mai auzit un " Te iubesc" de mult timp. De când mi-au murit părinţii nu mai știu ce este iubirea adevără. Sper ca într-o zi să pot să găsesc pe cineva care să îmi ofere atâta iubire cât îmi oferea mama.
După ce am servit micul dejun mi-am luat geanta și am plecat spre mașină.
"La Seoul Cyber University te rog" i-am spus șoferului iar acesta a pornit spre universitate.

𝗧𝗿𝘂𝗲 𝗹𝗼𝘃𝗲 Where stories live. Discover now