~10~

1.1K 131 37
                                    

Jungkook pov
Am dat-o în bară cu Taehyung. Nu o să mai vorbească niciodată cu mine. Am stricat totul, eu și mintea mea groaznică. De ce nu pot ține lumea apropiată de mine. De ce? Nici nu știe cât de mult țin la el. Sper ca într-o zi să mă poată ierta , de fapt pe cine păcălesc nici eu nu m-aș ierta pe mine pentru ce am făcut. Mai bine îl las în pace o perioadă, nu vreau să înrăutățesc situația.

Taehyung pov
Cât de prost pot fi uneori, voiam să îl întreb pe Jungkook dacă vrea să fie iubitul meu. Am crezut că poate vom putea avea o relație, vom putea fi fericiți, dar m-am înșelat amarnic. Oficial Jeon Jungkook este șters din inima și viața mea.

Taehyung este rănit în legătură cu ce s-a întâmplat, Jungkook i-a rupt inima în mii de bucățele , a crezut că poate avea încredere în el dar fiind trădat în așa fel nu o să îi mai poată câștiga încrederea prea ușor sau vreodată. Așa crede el dar oare v-a fi și adevărat?
Se simte trădat și folosit.Poate folosit decât puțin dar trădat în sensul propriu al cuvântului.
Această ființă splendidă, uimitoare numită Kim Taehyung poate privii lumea cu alți ochi.Chiar și cele mai nesemnificative lucruri el le poate vedea interesante, cum ar fi un perete, fiind un lucru neânsuflețit el îl vede interesant. Dar pentru el ființa Jeon Jungkook, nu mai este interesantă ci nesemnificativă. Un monstru lipsit de inimă și fără suflet.
Celebrul model Kim Taehyung care cu al său zâmbet pătrățos îți poate însenina ziua, nu merita să fie rănit în acest fel mai ales de un băiat care chiar ținea foarte mult la el, dar din păcate nu știa cum să îi arate.
Plânge, șiroaie de lacrimi cad pe hanoracul de culoare închisă al băiatului . A crezut că v-a găsii iubirea adevărată dar din păcate nu a fost să fie. S-a ales doar cu multă durere.

De ce toată lumea poate fii bucuroasă iar eu nu?Mă doare când văd oameni triști dar când sunt eu în această stare nimeni nu dă doi bani pe mine .
Măi bine mă culc, deja este târziu.

_________________ ♡♡________________
Jungkook pov

" Jungkook, de ce nu vorbești cu Taehyung, poat te v-a înțelege." Jimin chiar voia să își ajute fratele , îi părea rău de Jungkook, el chiar ținea la Taehyung dar nu a știut cum să îi arate.
" Jimin crezi că dacă îmi voi cere scuze pentru ce am făcut, Taehyung mă v-a ierta? Nu o v-a face, pentru că nu este o poveste pentru copii în care totul se termină cu bine iar personajele principale ajung împreună, aceasta este lumea reală. Te rog să nu mai îmi dai speranțe că Taehyung mă v-a ierta. Sunt o ființă oribilă."Jungkook chiar îl iubește mult pe Taehyung dar nu știa cum să își exprime sentimentele. A încercat să se abțină de la plâns însă nu a rezistat rezistat mult, a dat frâu liber lacrimilor. Două lacrimi și-au făcut apariția în colțurile ochilor, până au început să apără mai multe. Zeci de lacrimi cădeau pe chipul angelic al băiatului.
'' Jungkook, nu te mai învinovății atât demult, până la urmă erai sub influența alcoolului" . Dacă stai și plângi crezi că vei rezolva problema?
Nu o vei face, așa că ridică-te și du-te să vorbești cu Taehyung."
" Mulțumesc mult de suportul moral . Spune Jungkook cu vocea tremurândă și îl ia în brațe pe Jimin.
" Până la urmă pentru ce sunt frații, să se ajute la nevoie.Acum du-te și vorbește cu Taehyung .
" Așa voi face. Mulțumesc mult Jimin!"
" Nu ai pentru ce!"

După ce a terminat conversația cu Jimin, Jungkook a plecat spre casa lui Taehyung.
După 30 de minute acesta a ajuns în fața casei a băiatului.

Taehyung pov
Stăteam și mă gândeam la faptele petrecute anterior ,când de odată mă trezește din transă un ciocănit în ușă urmat de altele.
Mă ridic de pe pat și mă duc să văd cine tot bate.
Deschid ușa și rămân șocat pe cine văd în fața ușii.
"Ce cauți aici Jungkook? Ți-am spus să nu mă mai cauți!"
"Știu foarte bine ce mi-ai spus dar te rog frumos să mă lași să îți povestesc de fapt ce s-a întâmplat cu adevărat la petrecere." Jungkook deja simțea cum îl pierde pe Taehyung cu fiecare cuvânt scos.
" CE SĂ ÎMI EXPLICI, CUM TU STĂTEAI ȘI TE SĂRUTAI CU KAI?"Taehyung era deja vizibil nervos, simțea cum nervozitatea îi trece prin vene."
"Te rog Taehyung, dacă ce îți voi explica nu îți este îndeajuns să mă crezi, atunci nu te voi mai căuta niciodată."
"Bine.Acum intră, sunt supărat pe tine dar nu vreau să răcești."
"Mulțumesc, pot să încep?"
"Sigur."
" Tu te plângeai că tatăl tău nu te suporta,dar pe mine nici unul dintre părinți nu mă simpatizau."

𝗧𝗿𝘂𝗲 𝗹𝗼𝘃𝗲 Where stories live. Discover now