2. rész

144 19 0
                                    

- Haver- lök oldalba Jungkook.

- Hmm?- felé fordítom tekintetem és próbálok úgy tenni mintha nem a testi épségem és az identitásom lenne veszélyben.

- Mi történt? Nagyon magadba fordultál...

- Semmi, csak álmos vagyok, ennyi- zárom rövidre a beszélgetést hisz majd' szét szakad a fejem.

- Én meg Jungkook...- kezd el viccelődni, de most nem vagyok vevő a bugyuta tréfáira. 

Kis idő múlva a tanár is megtisztel minket jelenlétével. Imádom ennek a nőnek a stílusát. Ma egy térdig érő, csíkos körszoknya és masnis blúz van rajta. Hosszú haja vízesésként omlik kecses vállaira és egész órán már csak arra tudok gondolni hogy állna nekem egy ilyen ruhaösszeállítás. Telitalpú cipővel, hosszú, egyenes szőke parókával és szolid sminkkel, viszont kihívóan vörös rúzzsal.

- Elmegyek büfébe- jelentem ki óra után barátaimnak- kell valami?

- Nem hiszem- felelik.

Kilépek a teremből és a főépület felé veszem az irányt, menet közben benézek a nyitott ajtókon- rossz szokás- és meglátom "kedvenc" tanáromat amint épp az egyik projektort próbálja bekapcsolni. Hiába magas, nem igazán sikerül neki, nyújtózkodás közben felhúzódik oldalán piros-szürke csíkos kötött hosszú ujjú pólója. Az anyag egyre csak feljebb csúszik pompás rápillantást biztosítva számomra a férfi tökéletesen kidolgozott felsőtestére. Megnyalom kiszáradt ajkam majd ösztönösen bele harapok abba. Jézusom, mit csinálok?! Gyorsan tovább sétálok, de nem bírok magammal és vissza pillantok vállam felett, sikeresen a szemeibe nézve. Gratulálok magamnak. Önelégülten elmosolyodik, érzem ahogy egész arcom átveszi a piros árnyalatot. Tudta hogy nézem... Mi a f@sz?! Gyorsan tovább sétálok majd megveszem a büféből ami kell és a szünet hátralévő részét azzal töltöm, hogy az egyik mosdó fülképe zárkózva, telefonomba bújva megkeresem a tanárnő szoknyáját. Kis keresgélés után meg is találom, a H&M-ben lehet kapni. Suli után megyek és megveszem. Jót fog tenni egy kis vásárlás, lenyugtat. 

- Sokáig tartott- jegyzi meg Jimin mikor már a teremben ülök.

- Sokan voltak- füllentek.

A nap hátra lévő részében néha beszéltünk bulikról, fűről és csajokról, de komolyabb dolgokról nem.

- Már csak egy óra- mondom megkönnyebbülten hetedik óránk előtt.

- Azt simán túl éljük még.

- Utána elmehetnénk valahova- veti fel az ötletet JK.

- Még csak szerda van- nevetek fel.

- Miért kéne pénteknek lenni ahhoz, hogy bulizzunk egy jót?

- Hát nem is tudom, holnap iskola és rémes másnaposan itt kibírni.

- Itt mindig rémes...

- Igaz.

Érdekfeszítő beszélgetésünknek az ajtó nyílása vetett véget, megjött a tanár. 

- A tanárnő beteg lett- kezdi az ismerős férfi hang. Gyorsan az ajtó felé kapom a fejem és sikeresen ismét abban a gyönyörű kék szempárba sikerül néznem. Hát ilyen nincs... hogy a f*szomba lehetek ilyen szerencsétlen? 
- ...szóval én helyettesítem. Úgy gondolom ez egy tökéletes alkalom arra, hogy megismerjem az osztályomat- kedves mosolyt küld az egész osztály felé majd végigmér minket. Az egész teremre csend telepedett, mindenki azt várta, hogy majd valaki elkezdi a bemutatkozást, de senki nem volt elég tökös hozzá. 
- Akkor kezdem én- szólal meg hirtelen az egyik lány enyhén kipirult arccal.

Pinkberry ❤{vhope fanfiction}❤Where stories live. Discover now