Епилог

1.2K 69 17
                                    

Гледната точка на Джъстин:
   В живота на един човек, винаги настъпва момент, в който съжалява за нещо. Истината е, че аз не съжалявам. За абсолютно нищо. Всяко едно решение, което съм взел, всяко едно нещо, което съм направил... не бих променил нищо.
   Не съжалявам, че с момчетата създадохме групата. Ако не се бяхме осмелили да го направим, сега нямаше да имаме това. Нямаше да имаме успехът, до който упоритостта и труда ни доведе. Знам, че никога няма да забравя денят, в който записахме първият си албум. Това беше най-хубавото нещо, което можеше да ни се случи. Всички бяхме много щастливи. Мечтата ни се бе сбъднала. Не можехме да повярваме. Трябваше ни известно време, за да проумеем какво се случва. И до днес, все още ми се струваше нереално. Сякаш всичко е един сън, от който не бих искал да се събудя.
   За разлика от приятелите ми, които се наслаждаваха на славата и момичетата, които им носеше тя, аз все още имах място само за едно момиче в сърцето си. И това беше Аналия. Измина толкова време, но любовта ми към нея не стихваше. Ставаше все по-силна. С колкото и момичета да можех да бъда, тя беше незаменима. Обичах я изключително много и целият свят знаеше това. За щастие, когато продуцентите ни научиха, че е била стриптизьорка, се постараха да потулят всичко. И все пак съществуваше възможността някой да разбере за миналото й. Но това не ме притесняваше. Ние се обичахме, бяхме заедно и никой нямаше силите да промени това.
Аналия също беше успяла в живота. Беше известна танцьорка, за която десетки изпълнители буквално се избиваха. Беше красива, талантлива и привличаше вниманието на всички. Беше спечелила доста награди, а с малко помощ от мен, вече имаше свое собствено училище. Тя не беше просто преподавателка по танци за своите ученици. Беше нещо много повече и те оценяваха това.
   И въпреки всичките ни ангажименти, Аналия продължаваше да танцува само и единствено за мен. Точно както аз пеех само и единствено за нея. Знаехме, че това, което има между нас ще продължи още дълго време. Определено нямах търпение да разбера какво ще ни поднесе съдбата, но бях готов за всичко. Каквото и да е, добро или лошо, с Аналия щяхме да останем заедно. Бях убеден в това.

   Благодаря на всички, които следиха Birthday Dance, през тези месеци! Определено не очаквах, че историята ще има подобен успех.
   Новият проект с Джъстин, който предстои е много по-различен от всички останали. Досега не съм писала подобен сюжет, но наистина искам да Ви го покажа. Може да прочетете резюмето + цитат⏬Ако Ви харесат, ако проявите интерес, моля да оставите коментар, на който просто да пише "Да" и да гласувате. Това е първата история с подобно развитие и наистина мнението Ви ще ми бъде полезно. Благодаря!

   Summerlin е един от най-проблемните квартали в Лас Вегас. Управлява се от семейство Бийбър. Най-важното им правило: не се допускат наркотици. За жалост, спазваните закони и редът биват нарушени, когато Флин Делгадо идва в квартала, решен да го използва за произвеждане на дрога.
   Огорчен от смъртта на най-големият си син - Джейк, който бива убит именно от хората на Делгадо, Стивън Бийбър възлага надеждите си на втория си син - Джейсън. Провалът отново е гарантиран. Всичко се разпада, а семейството започва да губи контрол.
   Точно тогава, когато сякаш всичко е загубено, се завръща най-малкият син - Джъстин. Оставил нечестивите сделки на баща си и братята си в квартала, от осемнадесет годишен, той желае единствено да има различен живот. Той вярва, че е намерил истинската любов, когато се среща с нежната и чувствителна красавица Анджел.
   В живота на влюбената двойка, която мисли, че всичко е прекрасно и ще бъдат заедно завинаги, навлизат Summerlin и семейството на Джъстин. Двамата не знаят какво им предстои, но едно нещо е сигурно: Нищо от случващото се няма да е това, за което са мечтали.

 Двамата не знаят какво им предстои, но едно нещо е сигурно: Нищо от случващото се няма да е това, за което са мечтали

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
Birthday Dance(BG Fanfiction)Where stories live. Discover now