26. Tijdsdruk

843 51 12
                                    

Evelyn Pov

Het is precies 3 dagen geleden, maar Sirius praat nog steeds niet met James. Trouwens ook niet met mij. Eigenlijk met bijna niemand, behalve zijn nieuwe vriendin. 

Nu zitten we met z'n alle. (Marauders behalve Sirius, Lily, David en ik) Bij de boom van het meer. Het is zaterdag en we hebben dus vrij.

'Ik verveel me.' zeg ik terwijl ik mijn hoofd op Davids schouder leg. 'We kunnen naar Hogsmeade gaan?' Oppert Peter op. 'En wat gaan we daar dan doen?' vraagt James terwijl hij zich achterover laat vallen. 'Huiswerk?' zegt Remus. 'Nehh... We hebben het al af. Behalve James, maar die doet het toch niet.' zeg ik. 'Ik pak even mijn boek, ben zo terug.' en ik sta op en geef David even een korte kus voordat ik naar het kasteel ren.

Als ik eindelijk in mijn kamer ben zoek ik in de la naar mijn boek, Lord of the Rings. 'Hebbes!' zeg ik terwijl ik het boek uit de la haal. Ik wil weg lopen, maar zie dat ik iets laat vallen dat ik met het boek meegenomen heb. 

De brief.

Ik staar naar het duistere teken dat er op bevestig zit, maar schud dan mijn hoofd. Ik heb tijd nodig... Heel veel tijd. 

En ik ren weer naar buiten. 

'BEN TERUGGG!!' schreeuw ik en zie dat niemand ook maar een haartje is verschoven. 


Anoniem Pov

Ik wacht al te lang. Ze moet keuzes gaan maken. Ik moet mijn plan voortzetten. Met of zonder haar! Zal ik haar een bezoekje brengen? Nee... te vroeg. Ik zal haar nog wat tijd geven, maar er wel druk achter zetten. Ja... Dat is perfect... Ik wil antwoorden en het laatste. Het laatste wat ik nodig heb. Als ik haar bezit te pakken krijg zal ik in de aanval gaan. Dan ben ik er klaar voor. Er is niet veel tijd meer, maar het zal lukken. Het gaat lukken...


Evelyn Pov

Terwijl de jongens een bal aan het overgooien zijn zit ik te lezen. Nou... Niet echt lezen... Het dringt niet tot me door en sla maar af en toe een bladzijde om. Hoe ga ik het ze vertellen? Hoe ga ik het ze vertellen dat ik de dochter ben van een moordenaar die elke keer weer Dreuzels vermoord. Lily en Remus weten het al, maar hoe zal de rest reageren? James zou niet meer met me om gaan, of in ieder geval een hele tijd niet. Peter zou bang worden of niks doen, ik weet het niet precies. David... David zou verbaasd zijn, maar is iemand die je niet beoordeeld op wie je ouders zijn. En Sirius... Hij... Ik weet het niet, maar waarschijnlijk het zelfde als James, maar hij doet het nu al. 

Ik hoor een zucht en kijk naast me. 'Gaat tie Lils?' zeg ik en Lily doet haar mond open om antwoord te geven, maar wordt verstoord door een uil die voor ons in het gras landt. Hij kijkt mij aan en ik haal voorzichtig de brief van de uil af en dan vliegt hij weg. Lily kijkt me verschrikt aan als ze het logo ziet. Ik knik en kijk om me heen of er niemand kijkt. Als ik hem open maak en de brief eruit haal blijft het even stil. 'Ef... Waarom staat er niks op de brief?' vraagt Lily dan verbaasd. 'Het betekent dat mijn tijd bijna op is en dat ik keuzes moet gaan maken.'

Ik heb het verhaal al in mijn hoofd wat er allemaal gaat gebeuren, maar hebben jullie misschien een paar ideetjes die ik ook in het verhaal kan gebruiken?

Zo ja kan je het in de reacties zetten. Alvast bedankt.

Groetjes Mysterie12! 

Ring of Decay (Sirius Black) •Voltooid•Where stories live. Discover now