11.

10 1 1
                                    

Naam Land: Antropae

Werelddeel: Oceanië

Betekenis van de vlag:Antropae is een niet al te groot eiland vlak bij Nieuw-Zeeland

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Betekenis van de vlag:
Antropae is een niet al te groot eiland vlak bij Nieuw-Zeeland. Het is om die reden dat een groot deel van de vlag blauw gekleurd is. Dat is echter niet de enige rede voor de blauwe kleur. De kleur blauw op de vlag staat ook voor de kalmte die altijd in Antropae te heersen lijkt.

Die kalmte is echter enkel een illusie die het koningshuis de buitenwereld oplegt. Zo kalm is het namelijk niet. De kleur paars op de vlag staat voor de rijkdom die het koningshuis in Antropae heeft, maar die de rest van de bevolking niet heeft.

De kleur geel valt natuurlijk niet te missen. Die zie je meteen. Deze staat voor de wijsheid die alle mensen in Antropae bezitten, maar ook nog voor het sterke geloof in fantasie die iedereen daar heeft. Zelfs als je daar enkel op bezoek gaat voelt het alsof er magie in de lucht hangt.

De vierde en daarmee de laatste kleur in vlag staat voor de natuur op Antropae. Je vindt er haast niks anders dan alleen maar bos met af en toe een dorpje tussendoor.

De tekst 'unitum belli pacisque' betekent verenigd in oorlog en vrede. Dit is het enige element in de vlag die de burgers hebben bepaald. Het staat ervoor dat de burgers er hoe dan ook altijd voor elkaar zijn en dat ze altijd samen in een beslissing zullen staan of dat nou oorlog of vrede is.

PrettyLiI-Psych0

SchrijfwedstrijdenWhere stories live. Discover now