7

2.4K 121 5
                                    

Καθόταν στο κρεβάτι και εγώ δίπλα του. Ήταν με μια απλή φόρμα και ένα μπλουζάκι. Εγώ  με την ρόμπα μου που αφήνε να δει μόνο τις μαύρες μου ζαρτιερες.  Σηκώθηκα και μας έβαλα βότκα λεμόνι. Κάθισα στα πόδια του και μου χαμογελασε γοητευτικα.

Σ- όλα εντάξει?

Ζ- φυσικά μικρή

Σ- μπορείς να πιεις δεν έχω ρίξει κάτι.

Ζ- μην ανησυχείς δεν σε φοβάμαι.

Σηκώθηκα όρθια και έλυσα την ρόμπα μου. Την άφησα να πέσει και ξανά έκατσα στα πόδια του τοποθετώντας τα δικά μου  αριστερά και δεξιά του.

Ακουμπησαμε τα ποτά μας στο κομοδινο και αρχίσαμε μα φιλιομαστε. Σε δευτερολεπτα η μπλούζα του ήταν στο πάτωμα. Τον εσπρωξα απαλά προς τα πίσω και του άφηνα φιλιά στο στερνο.

Κατέβασα  την φόρμα και το μποξερ του και τον πείρα όλο στο στόμα μου. Κατάλαβα ότι ήταν κοντά όταν με απότομες κινήσεις με σήκωσε και με έβαλε πάνω του. Έκανε στην άκρη το εσώρουχο μου και μπήκε με δύναμη.

Ζ- αν μάθει ο Κρίστιαν ότι πήδαω την κόρη του θα με σκίσει.

Σ- μην ανησυχείς τα ίδια έκανε με την μάνα μου. Μην πω και χειρότερα. Αχχ..

Τα βογγητα μου  πλέον ανεξέλεγκτα και ο οργασμός μου πολύ κοντά. Άλλες δύο διείσδυσεις και τελείωσα. Κατέβηκα από τα πόδια του και τον πήρα ξανά στο στόμα μου. Μετά από λίγο γευτικα τα χυσια του.

Το κουδούνι χτύπησε και εγώ φρικαρισμενη φόρεσα την ρόμπα μου.

Σ- τι κάνουμε?

Ζ- ηρεμισε θα πάω στο μπάνιο εσύ παίξε το άνετη.

Με φιλησε και μπήκε στο μπάνιο. Πήρα μια βαθιά ανάσα και άνοιξα την πόρτα. Μπροστά μου στεκοτανε ο Παύλος. Προπονητής και αυτός αλλά με λιγότερα νταν. Ήταν πιο νέος από τον Τζέιμς αλλά πολύ όμορφος.

Σ- εμ θα θέλατε κάτι?

Με κοιτάζε από πάνω μέχρι κάτω. Η ρόμπα ήταν ατσαλα τοποθετημένη στο σώμα μου με αποτέλεσμα το στήθος μου να είναι κάπως εκτεθημενο. Εβιξα διακριτικά και το βλέμμα του πήγε στα μάτια μου.

Π- ναι θα ήθελα το χαρτί με τα τηλέφωνα της οικογένειας σου.

Σ- φυσικά μισό λεπτό.

Προχώρησα προς την τσάντα μου και εσκιψα για να την πιάσω με αποτέλεσμα να φανεί ο κωλος μου. Βιαστικά πήρα το χαρτί και του το έδωσα. Παρατήρησα ότι το παντελόνι του πλέον είχε ένα μικρό πρόβλημα. Βασικά λάθος. Ένα μεγάλο πρόβλημα.

Εκείνο το βράδυ έβρεχε κρύσταλλα! 🖤Where stories live. Discover now